Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(redute @ 2006 09 27, 16:48)
isodino 17 cd, o shiandien turim 30 CD
ai, gal imsiu ir naturaliai pastosiu  lotuliukas.gif
sapnavau, kad kirviu lape uzkapojau, sako reishkia visu reikalu sekme  tongue.gif

O tu kraujo ar testų nebandei? Juk buna kad mmm dienom nestuke.gif biški pakraujoja...
Papildyta:
QUOTE(svajukė @ 2006 09 27, 14:00)
oi kaip neramu, kaip neramu...  galėtų hcg tyrimai būti padaromi taip greitai, kaip ir buitiniai nėštumo testai.  doh.gif  lotuliukas.gif

Auksinė mintis thumbup.gif ir kad kainuotų tiek pat ir galėtum kiekvieną dieną testuotis smile.gif

Devina, laukiu ir tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 27 rugsėjo 2006 - 16:06
QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 27, 16:48)
Sveikos visos,
Pereinu pas jus iš IUI skyrelio. IVF darysim lapkritį arba gruodį. Kiek laiko trunka tyrimai prieš tai (visų tų hepatitų, ŽIV ir t.t.?)
Liūdesiuk, Tu iš Kauno?

Sveikutė, liūdna, kad prireikė IVF, bet vistiek sveika prisijungusi prie mūsų būrelio, linkiu kuo greičiau iš čia ištrūksi su apvaliu pilviuku ir marais gyventojais jame smile.gif
Jeigu reikia daryti hormonų tyrimus, pradėk nuo ciklo pradžios ir per mėnesį turėtai viską suspėti ir jeigu viskas gerai, kitą mėnesį jau galėsi startuoti su IVF.
O kokios pas tave problemėlės ir kur ruošiesi daryti IVF?
Atsakyti
Na gal jau Devina turi naujienų?
Atsakyti
Devina 4u.gif ,tai ko manes nepalaukei,juk sakem,kad kartu rytoj darysim lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na rasyk gi greiciau kokie rezultatai,kiek mus cia kankinsi g.gif
Atsakyti
Labukas, noriu paklausti, ar jums po nepavykusio IVF patepliodavo persirgus mmm ? Man mmm po IVF prasidėjo praeitą pirmadienį, o šiandien, vakar, užvakar truputį patepliojo tokiom rusvom išskyrom. Ar čia noormalu ?
Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 09 27, 19:21)
Labukas, noriu paklausti, ar jums po nepavykusio IVF patepliodavo persirgus mmm ? Man mmm po IVF prasidėjo praeitą pirmadienį, o šiandien, vakar, užvakar truputį patepliojo tokiom rusvom išskyrom. Ar čia noormalu ?
Ačiū už atsakymus.

Žinok man tepliodavo po 1 IVF apie pusmetį po kiekvienų mėnesinių (iki ivf taip niekada nebūdavo). Šiek tiek neramu man dėl to buvo, tačiau gydytoja (tuo metu lankiausi pas B.) sakė, kad viskas gerai, tiesiog hormonai durniuoja po IVF. Paskui praėjo.
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 27, 18:44)
Devina 4u.gif ,tai ko manes nepalaukei,juk sakem,kad kartu rytoj darysim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na rasyk gi greiciau kokie rezultatai,kiek mus cia kankinsi g.gif

Kristeliuks, kada ryt eini tyrimą darytis ? Aš vis dar kaikau kumštukus už tave smile.gif
ir suprantu, kaip tau sunku laukti rytojaus, bet labai laukiu gerų rezultatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 27, 15:48)
Sveikos visos,
Pereinu pas jus iš IUI skyrelio. IVF darysim lapkritį arba gruodį. Kiek laiko trunka tyrimai prieš tai (visų tų hepatitų, ŽIV ir t.t.?)
Liūdesiuk, Tu iš Kauno?

as is siauliu... i kauna jau 2 metai vazineju...
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 09 27, 19:31)
Kristeliuks, kada ryt eini tyrimą darytis ? Aš vis dar kaikau kumštukus už tave smile.gif
ir suprantu, kaip tau sunku laukti rytojaus, bet labai laukiu gerų rezultatų smile.gif

Dekui uz kumstukus wub.gif Turbut ir rankytes jau skauda,tiek dienu su kumstukais vaiksciojant lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As ta tyrima darysiuosi Rygoje,tai geriausiu atveju jums parasysiu tik vakare mirksiukas.gif
Papildyta:
Man labai nepatinka,kad Devina wub.gif nieko neparaso g.gif Mergyte,kur tu...
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 27, 21:19)
Dekui uz kumstukus wub.gif Turbut ir rankytes jau skauda,tiek dienu su kumstukais vaiksciojant lotuliukas.gif   lotuliukas.gif
As ta tyrima darysiuosi Rygoje,tai geriausiu atveju jums parasysiu tik vakare  mirksiukas.gif
Papildyta:
Man labai nepatinka,kad Devina wub.gif nieko neparaso g.gif Mergyte,kur tu...

Gal ji internetą tik darbe turi? ax.gif
Kumštukus už jus visas ir aš laikau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 27 rugsėjo 2006 - 20:35
mergaites tik tokiu rezultatu linkiu good.gif As pati nuo sio ciklo jau pradedu tyrimus darytis, tai sakau ir uz mane gal kazkas spygas kai ivf darysiuosi palaikys ax.gif
Atsakyti
philipuks, sėkmės, būtinai palaikysim kumščius, nes jei laikysim špygas, tai špyga ir bus ax.gif
Atsakyti