Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(devina @ 2006 09 27, 13:54)
Labukas, važiuoju darytis HCG wub.gif

oi kaip neramu, kaip neramu... galėtų hcg tyrimai būti padaromi taip greitai, kaip ir buitiniai nėštumo testai. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyrux,

sorry, jei ka praleidau, bet kaip ten del antrojo gyventojo? Pasirode, ar vieno laukiates? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 09 27, 14:54)

DEVINA wub.gif wub.gif wub.gif
Grišk nestuke.gif "navernika" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aretė @ 2006 09 27, 12:18)
Sveikos merginos, ilgokai nebuvau tai ir naujienų nežinau visų  blush2.gif , bandysiu po truputį skaityti, bet visoms laukiančioms, startuojančioms ir bestartuosiančioms nuoširdžiausios sėkmės  wub.gif

Tikrai taip, atsirado darbų pogrindyje? wink.gif

Devina, laukiam laukiam... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 09 27, 13:54)

oi kaip laukiu geru ziniu wub.gif

tiesa mano stebuklas shi karta neivyko, pradejo teplioti shiandien jau schmoll.gif
bet kazkaip shi karta ash rami, nzn kodel. kartais apima apatija viskam verysad.gif
Atsakyti
redute, gal čia tik teplioja šiaip??
devina, laikau kumščius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 09 26, 11:50)
redute....pastaruosius metus man retai kada pasitaiko vyras..kuris mane sujaudintu, vien pasiziurejus  biggrin.gif  su anesteziologu pries punkcija shalia sedejom laukiamajam ir plepejom smile.gif aisku nebutu buve "kontakto" nebuciau matyt ir plepejus  biggrin.gif  zinoma kai jau miegojau ant stalo, jo seksualumas isgaravo, betgi pries tai...buvo prisilietimai prie venu....  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Žinai, gal kabink Tu tą anesteziologą, gal padės lotuliukas.gif
Atsakyti
per velu mieloji....per velu biggrin.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2006 09 27, 15:49)
kabink Tu tą anesteziologą, gal padės  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 09 27, 15:40)
oi kaip laukiu geru ziniu  wub.gif

tiesa mano stebuklas shi karta neivyko, pradejo teplioti shiandien jau schmoll.gif
bet kazkaip shi karta ash rami, nzn kodel. kartais apima apatija viskam  verysad.gif

Oi kaip gaila redute verysad.gif laikykis.
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 09 27, 15:40)
bet kazkaip shi karta ash rami, nzn kodel. kartais apima apatija viskam  verysad.gif

verysad.gif o aš taip tikėjausi kad pavyks su šaldytais verysad.gif Na nejau niekam nepavyksta verysad.gif

O kokia tau ciklo diena? Kurią dieną tau buvo įsodinimas?
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 09 27, 16:46)
verysad.gif o aš taip tikėjausi kad pavyks su šaldytais  verysad.gif Na nejau niekam nepavyksta  verysad.gif

O kokia tau ciklo diena? Kurią dieną tau buvo įsodinimas?

isodino 17 cd, o shiandien turim 30 CD
ai, gal imsiu ir naturaliai pastosiu lotuliukas.gif
sapnavau, kad kirviu lape uzkapojau, sako reishkia visu reikalu sekme tongue.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
Pereinu pas jus iš IUI skyrelio. IVF darysim lapkritį arba gruodį. Kiek laiko trunka tyrimai prieš tai (visų tų hepatitų, ŽIV ir t.t.?)
Liūdesiuk, Tu iš Kauno?
Atsakyti