Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristutex @ 2006 09 26, 09:49)
Mergytes,o kelinta diena po isodynimo,jaigu jis nepasiseka,prasideda mm g.gif Man siandien 9 diena,vakar labai jauciau skausmus kaip pries mm,net verkiau is tu nervu,kad jie uzejo doh.gif Bet dar ,tfu,tfu,tfu ,neteplioja.

man prasidejo 10 diena po isidinimo, o isodino man 8 lasteliu embrioniukus. verysad.gif

bet kiekvienai skirtingai cia.

butu gerai, kad tau jos visai neprasidetu mirksiukas.gif

p.s. labas rytas visoms 4u.gif

Euromergele, tavo proceduru aprashymai, kaip visada nemirtingi. lotuliukas.gif Nu ash tikrai jokio seksualumo jokiame vyre gulėdama ant stalo, neizvelgciau doh.gif
sekmes tau wub.gif

nu ir padovanokit man aks nors ananasa dar. drinks_cheers.gif
sugalvojau, paprashysiu, kad per gimtadieni man visi dovanotu ananasus bigsmile.gif
Atsakyti
rezultatai, kap rezultatai...ar jie puikus..parodys finalas...... smile.gif siandien apsivaisino 8 is 9 (kitos matyt sunyko ar kas ten joms atsitiko..net nezinau, neklausiau), nezinau dar kada isodins..ryt ar poryt, laukiu skambucio ..biski susibiesinau, kai paskambinau berniuks man pasake apie skaiciu, sako paskui, "na..pas jus sunkiai dalinosi ana kart..." nezinojau sito...gal nepasake kazko

QUOTE(svajukė @ 2006 09 26, 09:26)
Euromergele., puikūs rezultatai.  thumbup.gif kažkaip baisiai jaudinuosi dėl jūsų visų.  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 09 26, 12:32)
rezultatai, kap rezultatai...ar jie puikus..parodys finalas...... smile.gif siandien apsivaisino 8 is 9 (kitos matyt sunyko ar kas ten joms atsitiko..net nezinau, neklausiau), nezinau dar kada isodins..ryt ar poryt, laukiu skambucio ..biski susibiesinau, kai paskambinau berniuks man pasake apie skaiciu, sako paskui, "na..pas jus sunkiai dalinosi ana kart..." nezinojau sito...gal nepasake kazko

Euromergele, o ką būtum pakeitus.... g.gif
O 8 iš 9, rezultatas beveik 100 procentinis wub.gif
Atsakyti
redute....pastaruosius metus man retai kada pasitaiko vyras..kuris mane sujaudintu, vien pasiziurejus biggrin.gif su anesteziologu pries punkcija shalia sedejom laukiamajam ir plepejom smile.gif aisku nebutu buve "kontakto" nebuciau matyt ir plepejus biggrin.gif zinoma kai jau miegojau ant stalo, jo seksualumas isgaravo, betgi pries tai...buvo prisilietimai prie venu.... mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(redute @ 2006 09 26, 10:11)
Euromergele, tavo proceduru aprashymai, kaip visada nemirtingi.  lotuliukas.gif Nu ash tikrai jokio seksualumo jokiame vyre gulėdama ant stalo, neizvelgciau  doh.gif
sekmes tau  wub.gif

Papildyta:
taip, zinoma..nieko nebuciau pakeitus smile.gif as nieko ir nesakau smile.gif tik sakau kad nezinojau, nors...gal ir zinojau. juk anasyk buvo 5 ebrioniukai, kaip sake embriologe du geri, trys letesni...ai balalaika...svarbu kaip dabar, dzin kaip buvo smile.gif

QUOTE(PETI @ 2006 09 26, 11:33)
Euromergele, o ką būtum pakeitus.... g.gif
O 8 iš 9, rezultatas beveik 100 procentinis wub.gif

Atsakyti
euromergele, suprantu, kad visda norisi maksimalaus rezultatao. bet anyway, 8 apsivaisino - ir tai jau puiku. ir net daugiau nei praėjusį kartą. thumbup.gif

kaži, kaip Letai sekasi? g.gif ji jau irgi jaučiu šiomis dienomis turėtų procedūrintis. tikiuosi, viskas ok pas ją.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 26 rugsėjo 2006 - 11:39
kas be ko, svajuke, si karta buvo daugiau folikulu..kiausialasciu, tai ir apsivaisino daugiau, bet visgi esmiu esme, bent jau man yra teigiamas rezultatas, t.y. nestumas smile.gif visa kita yra tik detales smile.gif cia man taip smile.gif bus kaip bus...as padariau viska, ka galejau..gydytojai padare viska ka galejo...dabar embrioniuku eile padaryti... mane laiminga biggrin.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 09 26, 12:39)
euromergele, suprantu, kad visda norisi maksimalaus rezultatao. bet anyway, 8 apsivaisino - ir tai jau puiku. ir net daugiau nei praėjusį kartą.  thumbup.gif

Atsakyti
na tai, euromergele, beliko teigiamai nusiteikus ramiai ir kantriai laukti.
Atsakyti
aha svajuke smile.gif...einu atostogu nuo ketvirtadienio, taip kad nenusigaskit, kad manes cia nebus dvi savaites biggrin.gif noreciau gryshti su gerom ziniom, noreciau..LABAI LABAI noreciau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 09 26, 13:04)
  noreciau gryshti su gerom ziniom, noreciau..LABAI LABAI noreciau  biggrin.gif

O mes to labai labai tikimės wub.gif wub.gif
Atsakyti
euromergele, sėkmės tau wub.gif
Atsakyti
euromergele gerų tau atostogu ir aišku lengvo laukimo 4u.gif
Atsakyti
dekoju, mergaites smile.gif jums irgi visoms geros nuotaikos 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti