Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

dekoju, kristutex. pasiskambinau ka tik gydytojui ir jau si sestadieni dumsiu pas ji ir ziuresim ka jis pasakys ir ar jau galesiu startuoti si menesi...
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 09 25, 13:29)
Labukas  4u.gif

aš jau su vaikiukais, prasidėjo ir mano laukimas  smile.gif Šį kartą esu daug ramesnė, nors jaučiuosi daug blogiau... Migdo mane tas Utrogestas, nesvarbu kur kišu  blush2.gif o dirbt tai reikia  doh.gif

Laikykit kumsčius ir už mane  4u.gif

Laikau kumščius būtinai 4u.gif

Ot, faina, dabar šias 2 savaites save lepink ir būk laiminga 4u.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mirėja mes su tavimi 4u.gif

Sveikute liudesiuk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 09 25, 16:20)
dekoju, kristutex. pasiskambinau ka tik gydytojui ir jau si sestadieni dumsiu pas ji ir ziuresim ka jis pasakys ir ar jau galesiu startuoti si menesi...

O pas ką darysies IVF ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 09 25, 11:40)
Svajuke,

Tyliai tyliai planuoju IVF-ą, gal kokiam gruodį (jei pavyks  g.gif )- gali įtraukti į sąrašiuką ax.gif

Vilma,

kokios geros naujienos thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(patrija @ 2006 09 25, 13:40)
Vilma, džiaugiuosi už tave, kad pasiryžai dar kartui, sėkmingam 4u.gif

Devina, lauksiu tavo teigiamų rezultatų  mirksiukas.gif

Chiara, sėkmės tau smile.gif

Svajuke, o kada tu pradėsi?
O aš dar slopinuosi, bet jau tuoj pradėsiu stimuliuotis . Mane apėmė labai didelė apatija, man baisiai liūdna, nematau momentais prasmės gyventi. Net nežinau kas su manimi pasidarė. Bandysiu kovoti  smile.gif

Laikykis Patrija, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 09 25, 13:29)
Labukas  4u.gif

aš jau su vaikiukais, prasidėjo ir mano laukimas  smile.gif Šį kartą esu daug ramesnė, nors jaučiuosi daug blogiau... Migdo mane tas Utrogestas, nesvarbu kur kišu  blush2.gif o dirbt tai reikia  doh.gif

Laikykit kumsčius ir už mane  4u.gif

Mirėja sėkmės ir aš laikau ir mano pilvelis laiko už tave kumščiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms labai 4u.gif

Liudesiuk, sveika prisijungus smile.gif
Atsakyti
svajuke biggrin.gif mane jau siandien "ishsiurbe"

QUOTE(svajukė @ 2006 09 25, 12:06)
žiūriu, vikriai čia visos rugsėjo gaudytojos apsisuko.  mirksiukas.gif liko tik Euromergelė ir Leta,

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 09 25, 19:31)
svajuke  biggrin.gif  mane jau siandien "ishsiurbe"

gal galima plačiau mirksiukas.gif kiek, kada ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 09 25, 14:11)
Et, del nieko nebesuku sau galvos. Kaip bus, taip.
Isikali sau i galva kokia minti, kuri paskui perauga i maniakiska nora ir baigiasi depresija. Ir nebematai gyvenimo dziaugsmo, apnuodiji kasdienybe sau ir artimiesiems, lyg ir be vaiku nebutu ko veikti. Na, nesiseka (kol kas) mus su prieauglio klausimu, bet is principo tai mes laimingos merginos, ar ne?  bigsmile.gif

as apsimetu kartais, kad taip pat galvoju rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2006 09 25, 10:05)
Auges  wub.gif
apsivaisino 11, bet 4 nebenorėjo dalintis, taigi tris įdėjo, o keturis užšaldė
visą savaitgalį kankinausi su žiauriais pilvo skausmais, U sakė naudoti nuo skausmo žvakutes, tai ir naudojau, o šiandien naktis nebuvo tokia sunki smile.gif
o dabar valgau ananasus, sako padeda implantacijai ax.gif

Oi paiduke, kad tie ananasai butu pilvelio rezultatai, tai kilogramais kimsk juos mirksiukas.gif
Atsakyti
O man Paidukė irgi buvo atvežusi po įsodinimo ananasą - padėjo biggrin.gif
Atsakyti
siandien paiduke punkcija buvo, ispunktavo 14 ar tai 15, nepamenu smile.gif viskas praejo sklandziai, labai mielas ir seksovas anesteziologas buvo...tai viens kitam mes patikom, kad anas net pamirso nuo mano krutines tuos lipdukus nuimti biggrin.gif siaip biski hiperstimuliacija tai dar laseline pastate, sedziu dabar kelnes atsisegus o siaip viskas normoj smile.gif rytoj zinosim kiek apsivaisino smile.gif a pakankamai placiai dabar? smile.gif)

QUOTE(paiduke @ 2006 09 25, 19:38)
gal galima plačiau  mirksiukas.gif kiek, kada ir tt.

Atsakyti