QUOTE(Mirėja @ 2006 09 25, 13:29)
Labukas
aš jau su vaikiukais, prasidėjo ir mano laukimas Šį kartą esu daug ramesnė, nors jaučiuosi daug blogiau... Migdo mane tas Utrogestas, nesvarbu kur kišu o dirbt tai reikia
Laikykit kumsčius ir už mane
aš jau su vaikiukais, prasidėjo ir mano laukimas Šį kartą esu daug ramesnė, nors jaučiuosi daug blogiau... Migdo mane tas Utrogestas, nesvarbu kur kišu o dirbt tai reikia
Laikau kumščius būtinai
Ot, faina, dabar šias 2 savaites save lepink ir būk laiminga
Sėkmės
Mirėja mes su tavimi
Sveikute liudesiuk
Sveikute liudesiuk
QUOTE(liudesiukas @ 2006 09 25, 16:20)
dekoju, kristutex. pasiskambinau ka tik gydytojui ir jau si sestadieni dumsiu pas ji ir ziuresim ka jis pasakys ir ar jau galesiu startuoti si menesi...
O pas ką darysies IVF ?
QUOTE(Vilma J. @ 2006 09 25, 11:40)
Svajuke,
Tyliai tyliai planuoju IVF-ą, gal kokiam gruodį (jei pavyks )- gali įtraukti į sąrašiuką
Tyliai tyliai planuoju IVF-ą, gal kokiam gruodį (jei pavyks )- gali įtraukti į sąrašiuką
Vilma,
kokios geros naujienos
Papildyta:
QUOTE(patrija @ 2006 09 25, 13:40)
Vilma, džiaugiuosi už tave, kad pasiryžai dar kartui, sėkmingam
Devina, lauksiu tavo teigiamų rezultatų
Chiara, sėkmės tau
Svajuke, o kada tu pradėsi?
O aš dar slopinuosi, bet jau tuoj pradėsiu stimuliuotis . Mane apėmė labai didelė apatija, man baisiai liūdna, nematau momentais prasmės gyventi. Net nežinau kas su manimi pasidarė. Bandysiu kovoti
Devina, lauksiu tavo teigiamų rezultatų
Chiara, sėkmės tau
Svajuke, o kada tu pradėsi?
O aš dar slopinuosi, bet jau tuoj pradėsiu stimuliuotis . Mane apėmė labai didelė apatija, man baisiai liūdna, nematau momentais prasmės gyventi. Net nežinau kas su manimi pasidarė. Bandysiu kovoti
Laikykis Patrija, viskas bus gerai
QUOTE(Mirėja @ 2006 09 25, 13:29)
Labukas
Mirėja sėkmės ir aš laikau ir mano pilvelis laiko už tave kumščiukus
svajuke mane jau siandien "ishsiurbe"
QUOTE(svajukė @ 2006 09 25, 12:06)
žiūriu, vikriai čia visos rugsėjo gaudytojos apsisuko. liko tik Euromergelė ir Leta,
QUOTE(euromergele @ 2006 09 25, 19:31)
svajuke mane jau siandien "ishsiurbe"
gal galima plačiau kiek, kada ir tt.
QUOTE(Chiara @ 2006 09 25, 14:11)
Et, del nieko nebesuku sau galvos. Kaip bus, taip.
Isikali sau i galva kokia minti, kuri paskui perauga i maniakiska nora ir baigiasi depresija. Ir nebematai gyvenimo dziaugsmo, apnuodiji kasdienybe sau ir artimiesiems, lyg ir be vaiku nebutu ko veikti. Na, nesiseka (kol kas) mus su prieauglio klausimu, bet is principo tai mes laimingos merginos, ar ne?
Isikali sau i galva kokia minti, kuri paskui perauga i maniakiska nora ir baigiasi depresija. Ir nebematai gyvenimo dziaugsmo, apnuodiji kasdienybe sau ir artimiesiems, lyg ir be vaiku nebutu ko veikti. Na, nesiseka (kol kas) mus su prieauglio klausimu, bet is principo tai mes laimingos merginos, ar ne?
as apsimetu kartais, kad taip pat galvoju
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2006 09 25, 10:05)
Auges
apsivaisino 11, bet 4 nebenorėjo dalintis, taigi tris įdėjo, o keturis užšaldė
visą savaitgalį kankinausi su žiauriais pilvo skausmais, U sakė naudoti nuo skausmo žvakutes, tai ir naudojau, o šiandien naktis nebuvo tokia sunki
o dabar valgau ananasus, sako padeda implantacijai
apsivaisino 11, bet 4 nebenorėjo dalintis, taigi tris įdėjo, o keturis užšaldė
visą savaitgalį kankinausi su žiauriais pilvo skausmais, U sakė naudoti nuo skausmo žvakutes, tai ir naudojau, o šiandien naktis nebuvo tokia sunki
o dabar valgau ananasus, sako padeda implantacijai
Oi paiduke, kad tie ananasai butu pilvelio rezultatai, tai kilogramais kimsk juos
siandien paiduke punkcija buvo, ispunktavo 14 ar tai 15, nepamenu viskas praejo sklandziai, labai mielas ir seksovas anesteziologas buvo...tai viens kitam mes patikom, kad anas net pamirso nuo mano krutines tuos lipdukus nuimti siaip biski hiperstimuliacija tai dar laseline pastate, sedziu dabar kelnes atsisegus o siaip viskas normoj rytoj zinosim kiek apsivaisino a pakankamai placiai dabar? )
QUOTE(paiduke @ 2006 09 25, 19:38)
gal galima plačiau kiek, kada ir tt.