Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(patrija @ 2006 09 25, 13:40)

O aš dar slopinuosi, bet jau tuoj pradėsiu stimuliuotis . Mane apėmė labai didelė apatija, man baisiai liūdna, nematau momentais prasmės gyventi. Net nežinau kas su manimi pasidarė. Bandysiu kovoti  smile.gif

Patrija wub.gif ,reikia stengtis del tu zmoniu,kurie tave myli ir palaiko.Buk stipri ir nepasiduok apatijai nono.gif Juk tu ne viena,musu cia su tokiais isgyvenimais daug group.gif Laikykis mergyte 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
patrija, čia tau matyt nuo vaistų. gi klimaksas tau dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif

mergaitės, jūs vis teiraujatės dėl mano starto... labai malonus man jūsų rūpestis blush2.gif , tik kol kas dar nieko negaliu pasakyti. nieko nedarau dar. bet kai tik turėsiu naujienų, tai iš karto pranešiu. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 09 25, 11:03)
Jo, ir ne tik. Tiesiog info is pradziu buvo liudnoka, tai nerasiau.
Zodziu, siaip ne taip 3 folikulus uzauginom, gleivine pirma karta gyvenime su estrofem auginom (blooooga nuo jo), siandien ispunktavo. Vienas is triju - visiskas nesubrendelis, o kiti (du smile.gif )kaip ir nieko.

Sėkmės tau Chiara. Negaliu parašyt nieko daugiau (o norisi), ale viskas nu taip jau banaliai skamba kad... Vienžo, pati žinai! drinks_cheers.gif

Patrija, čia diena tokia... Atrodo visks gerai, saulute švieč, o mintys kažkodėl pažeme šliaužioja, nesėkmės baimė viduriuose... Bus geriau, pamatysi.

Vilma, matyt būsim "koležankos" gruodį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojines2: 25 rugsėjo 2006 - 13:06
Et, del nieko nebesuku sau galvos. Kaip bus, taip.
Isikali sau i galva kokia minti, kuri paskui perauga i maniakiska nora ir baigiasi depresija. Ir nebematai gyvenimo dziaugsmo, apnuodiji kasdienybe sau ir artimiesiems, lyg ir be vaiku nebutu ko veikti. Na, nesiseka (kol kas) mus su prieauglio klausimu, bet is principo tai mes laimingos merginos, ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
Chiara, labai teisingas požiūris. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 09 25, 14:03)
Vilma, matyt būsim "koležankos" gruodį.

drinks_cheers.gif Na aš dar čia taip preliminariai blush2.gif Labai stengsiuos "įšokt į traukinį" , jei viskas su finansais klosis gerai ax.gif

QUOTE(Chiara @ 2006 09 25, 14:11)
Na, nesiseka (kol kas) mus su prieauglio klausimu, bet is principo tai mes laimingos merginos, ar ne?  bigsmile.gif

wub.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

aš jau su vaikiukais, prasidėjo ir mano laukimas smile.gif Šį kartą esu daug ramesnė, nors jaučiuosi daug blogiau... Migdo mane tas Utrogestas, nesvarbu kur kišu blush2.gif o dirbt tai reikia doh.gif

Laikykit kumsčius ir už mane 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 25 rugsėjo 2006 - 13:32
Mirėja, laikysiu viską kas tik įmanoma 4u.gif

Ačiū, mergaitės, laikysiuosi smile.gif
Chiara nustatė tikslią diagnozę smile.gif Tik kaip paigydyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
vis skaitau ta jusu skyreli. noriu paklausti. ar cia vis pasisakot viena kitai kada ka planuojat ir darot nes asociacijai priklausot ar kad drauges esat ir seniai jau cia? nes nezinau ar man cia listi ir skelbtis kada ivf planuoju ir ka ir kada man darys...
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 09 25, 15:36)
vis skaitau ta jusu skyreli. noriu paklausti. ar cia vis pasisakot viena kitai kada ka planuojat ir darot nes asociacijai priklausot ar kad drauges esat ir seniai jau cia? nes nezinau ar man cia listi ir skelbtis kada ivf planuoju ir ka ir kada man darys...

Butinai "lisk" lotuliukas.gif Mes cia visos labai draugiskai viena kita palaikom,kartu liudim del nesekmiu ir visos dziaugiames kartu kai kam pasiseka.Labai laukiam nauju pasnekoviu ir su malonumu bendrausim 4u.gif Na tai kada tavo IVF g.gif Ir kelintas :hmCia visos mes virtualios drauges lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 25 rugsėjo 2006 - 14:40
nors nevaisingumas kankina jau seniai, asaru islieta begales, bet isijungiau cia neseniai ir dar visu taisykliu cia nezinau. tai gal nesupyksit jei ka ne taip parasysiu. pirmiausia linkiu ir linkesiu visoms, visoms cia esancioms buti nestuke.gif ir gal ne viena syki smile.gif as sestadieni si arba kita, nezinau kada daktaras mano kaune dirbs, vaziuosiu apziurai ir nusipirksiu jau vaistuku ilgai schemai. ir pradesiu viska pirma syki...
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 09 25, 15:43)
nors nevaisingumas kankina jau seniai, asaru islieta begales, bet isijungiau cia neseniai ir dar visu taisykliu cia nezinau. tai gal nesupyksit jei ka ne taip parasysiu. pirmiausia linkiu ir linkesiu visoms, visoms cia esancioms buti  nestuke.gif  ir gal ne viena syki  smile.gif  as sestadieni si arba kita, nezinau kada daktaras mano kaune dirbs, vaziuosiu apziurai ir nusipirksiu jau vaistuku ilgai schemai. ir pradesiu viska pirma syki...

Na sekmes tau tada liudesiuk 4u.gif Kai jau pradesi startuoti,rasyk.O jai kas bus neaisku,klausk.Cia mergynos labai draugiskos su malonumu tau atsakys ir patars.
Atsakyti