Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Devina ir Tikiu, neturiu kada jums rašyti až - per išeigines gavau sms iš Gytautės, ji guli ligoninėj (krešulys pas ją gimdoj) ir domisi, kaip judviem sekasi...parašykit jai sms - +37069929860
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 09 25, 11:42)
super  thumbup.gif  thumbup.gif labai džiaugiuosi, kad planuoji  thumbup.gif

Ačiū , Paiduke wub.gif aš ir pati džiaugiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Vilma, kaip smagu. thumbup.gif thumbup.gif tuoj įtrauksiu.

vai, Gytautei kokia bėda. blink.gif kažin, nuo ko ts krešulys atsirado. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 09 25, 10:29)
Chiara, gal jau startavai?  4u.gif

Jo, ir ne tik. Tiesiog info is pradziu buvo liudnoka, tai nerasiau.
Zodziu, siaip ne taip 3 folikulus uzauginom, gleivine pirma karta gyvenime su estrofem auginom (blooooga nuo jo), siandien ispunktavo. Vienas is triju - visiskas nesubrendelis, o kiti (du smile.gif )kaip ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 09 25, 12:03)
Zodziu, siaip ne taip 3 folikulus uzauginom, gleivine pirma karta gyvenime su estrofem auginom (blooooga nuo jo), siandien ispunktavo. Vienas is triju - visiskas nesubrendelis, o kiti (du smile.gif )kaip ir nieko.

na, Chiara, tai sėkmės tau dideliausios. 4u.gif

žiūriu, vikriai čia visos rugsėjo gaudytojos apsisuko. mirksiukas.gif liko tik Euromergelėir Leta, o tada jau rezultatai kaip pasipils. labai norėtųsi kuo daugiau teigiamų.

Mirėja, o tu jau su savo žirniukais ar dar ne? g.gif

Patrija, o tau dar toli iki stimuliacijos ar nelabai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 25 rugsėjo 2006 - 11:10

Na ir slapuke tu Chiara bigsmile.gif Sekmes tau pacios didziausios 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labai labai nuosirdziai linkiu tau sekmes wub.gif
Atsakyti

Chiara nieko nežinau kad šitas IVF-as būtu PASKUTINIS IR SU REZULTATAIS.
Labai labai linkiu sėkmės kuo nuoširdžiausiai 4u.gif
Atsakyti

Chiara, kad iš tų dviejų "kaip ir nieko"- būtų 2.gif 2.gif wub.gif
Atsakyti
Devina labai labai labai laukiu tavo sėkmės 4u.gif
Chiara, stiprybės wub.gif
Redute, Mirėja 4u.gif
Atsakyti
Vilma, džiaugiuosi už tave, kad pasiryžai dar kartui, sėkmingam 4u.gif

Devina, lauksiu tavo teigiamų rezultatų mirksiukas.gif

Chiara, sėkmės tau smile.gif

Svajuke, o kada tu pradėsi?
O aš dar slopinuosi, bet jau tuoj pradėsiu stimuliuotis . Mane apėmė labai didelė apatija, man baisiai liūdna, nematau momentais prasmės gyventi. Net nežinau kas su manimi pasidarė. Bandysiu kovoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 09 25, 13:40)
O aš dar slopinuosi, bet jau tuoj pradėsiu stimuliuotis . Mane apėmė labai didelė apatija, man baisiai liūdna, nematau momentais prasmės gyventi. Net nežinau kas su manimi pasidarė. Bandysiu kovoti  smile.gif

Patrija, laikykis wub.gif wub.gif wub.gif
Pamatysi, kaip viskas bus gerai mirksiukas.gif Čia matyt tik vaistukų poveikis unsure.gif
Atsakyti