Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Chiara @ 2006 09 15, 17:03)
As tai galvoju - kaip cia save ta diena pradziuginti galeciau.
Plano dali jau turiu - i darba neisiu, isgersiu kapucino, nusipirksiu koki nors kostiumeli ir ateisiu isodinimui  tongue.gif
Ka cia po to sugalvojus? Tsakant, laimingam "iejimui i diena"?  g.gif

o aš tai planuoju raminamųjų įkalti. doh.gif o po įsodinimo pieno kokteilių prisigerti ir prisivalgyti visko daug ir skaniai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Chiara
gal jau greitai įsodinimas??
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 09 15, 16:06)
Chiara
gal jau greitai įsodinimas??

Dar net starto nebuvo lotuliukas.gif
Bet fantazuoti tai niekas neuzdraude?
Papildyta:
QUOTE(svajukė @ 2006 09 15, 16:05)
o aš tai planuoju raminamųjų įkalti.  doh.gif o po įsodinimo pieno kokteilių prisigerti ir prisivalgyti visko daug ir skaniai.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bingo! Reiks skaniai ir daug pavalgyti. Vis tiek pora savaiciu nestuke.gif vaizduosim, tai figura ne tokia ir svarbi, ane?
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 09 15, 17:15)
Bingo! Reiks skaniai ir daug pavalgyti. Vis tiek pora savaiciu  nestuke.gif  vaizduosim, tai figura ne tokia ir svarbi, ane?

faktas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Patrija, tikiuosi, kad tikrai šis kartas bus paskutinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 09 15, 15:52)
Svajuke, o man čia pasivaideno ar Daloma darėsi IVF. Gal žinot kaip jai pasisekė?

Nepasisekė verysad.gif
Papildyta:
Kristutex, ar tik nereikia tavęs šiandien labai gražaus jubiliejaus proga sveikinti g.gif Jei neklystu- labai labai tau linkiu rėkančios ir sysiojančios dovanėlės ar net kelių šiais metais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 09 15, 18:17)
Nepasisekė verysad.gif
Papildyta:
Kristutex, ar tik nereikia tavęs šiandien labai gražaus jubiliejaus proga sveikinti g.gif Jei neklystu- labai labai tau linkiu rėkančios ir sysiojančios dovanėlės ar net kelių šiais metais wub.gif

Aciu Daivute 4u.gif Jo as siandien pasenau doh.gif Labai noreciau,kad ta proga gauciau pacia brangiausia dovana pasaulyje,leliuka.
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 15, 15:30)
Aciu Daivute 4u.gif Jo as siandien pasenau doh.gif Labai noreciau,kad ta proga gauciau pacia brangiausia dovana pasaulyje,leliuka.

Kristutex 4u.gif -kuo nuoširdžiausiai linkiu, kad ši svajonė virstų realybe wub.gif
Atsakyti
Kristeliux, sveikinu su gražiu jubiliejumi, o pati nuostabiausia dovana tuoj apsigyvens tavo pilvelyje, linkiu, kad ji būtų ne tik šio gimtadienio, bet ir viso tavo gyvenimo dovana smile.gif

Sveikinu smile.gif
Atsakyti
Kristutex, sveikinu tavę ir linkiu kad tavo slpčiausios svajonės virstu realybe 4u.gif
Kaip tau šiandien sekesi smile.gif
Atsakyti
Aciu mergytes visoms uz sveikinymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Guliu namie su issiputusiu pilvu po punkcijos bigsmile.gif Rytoj skambinsiu klausti kiek apvaisyno.Nieko dabar nezynau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 15 rugsėjo 2006 - 17:56
Kristutex, sveikinu gimtadienio proga, daug geru emociju ir visko, ko tik širdelė geidžia 4u.gif

Paiduke,
pas mane yra like gal nemažai gonalio, tik nežinau ar galiojimo laikas nepasibaigias, pirkau gegužį ir visa laiką šaldytuve laikiau, jei ką tai galiu atiduoti.
Atsakyti