Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kaip tik dabar intensyviai galvoju, kada man cia spontaniskai ovuliavo visi folikulai, ar tik ne po pregnylio... Kazkuri tai karta irgi ovitrelle nebuvo, tai leidausi, kas buvo. Ar tik ne tas kartas ir bus! Na va, dabar suprantu, kodel normalus zmones raso dienorascius. O as net susipainiojau, kelintas mano IVFas.
Atsakyti
o....malonu malonu biggrin.gif o tai cia kodel ir ta ir ta dabar, ka? bigsmile.gif

QUOTE(Chiara @ 2006 09 22, 14:16)
Si karta tu, euromergele, ne is tu varnu burio.

Atsakyti
Paiduke, smagu, kad kol kas viskas neblogai, kad tik stiprios hiperstimuliacijos tau nebutu kai pastosi wub.gif

Peti, aciu, kad rupiniesi wub.gif , gyva ash dar ax.gif

Laukiancioms ir startuojancioms sekmes victory.gif
Atsakyti
Paiduke, thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man abu ivf buvo Pregnylis. Nelabai tikiu, kad jis turi lemiamą įtaką. Nežinau, Svajuke, bet aš kažkada dėl Renatos rausiausi internete dėl tų tuščių folikulų sindromo - mano žiniomis, tai nepaaiškinama ir nelabai prognozuojama.
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 09 22, 13:15)
apsivaisino 11  thumbup.gif

Paiduke, be galo džiaugiuosi dėl tavęs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(svajukė @ 2006 09 22, 13:21)
na superiniai rezultatai.  thumbup.gif  thumbup.gif Paiduke, o tau iš abiejų kiaušidžių išpunktavo kiaušialąstes, ar ne? o ką šį kartą darė kitaip? kaip pati jautiesi? kaip hiperstimuliacija? tikiuosi, viskas ok.  bigsmile.gif

mergaitės, o jūs visos ovuliacijos sukėlimui Ovidrelį naudojot, ar ne?

Aš nenaudojau, tik diphereline 0,2 mg liepė susileisti 2 dienos prieš punkciją.
Atsakyti
Redute, Kristutex, kaip jaučiatės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 09 24, 10:02)
Redute, Kristutex, kaip jaučiatės smile.gif

Laukiu ir tiek,o kas del pojuciu,tai visiskai jokiu verysad.gif
Atsakyti
Paiduke wub.gif super naujenos thumbup.gif

O dėl viso to laukimo ir pojučių... kadtik būtų įmanoma užmigt dviem sav ir atsibust tik TEIGIAMO HCG dieną biggrin.gif Ko visoms ir linkiu (teigiamo rezultato ir ramaus miego mirksiukas.gif )

Dar norėjau paklaust: ar čia tik man krenta svoris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 24 rugsėjo 2006 - 12:01
QUOTE(Mirėja @ 2006 09 24, 10:57)
Dar norėjau paklaust: ar čia tik man krenta svoris?

Cia tau ko gero nuo rupesciu mirksiukas.gif

Lengvo tau laukimo 4u.gif

Kristutex, Del tu pojuciu nepergyvenk, visoms gi skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 24, 12:14)
Laukiu ir tiek,o kas del pojuciu,tai visiskai jokiu verysad.gif

atsiprasau,kad cia i jusu skyrely ilindau blush2.gif , bet noriu pasakyti,kad man su abiem nestumais jokiu "nesciu pojuciu" nebuvo: nei pykino,nei krutys jautrios ar padideje schmoll.gif -vienzo Kristutex nenusimink,jei nieko nejauti tai nereiskia,kad esi ne nestuke.gif Sekmes ir vaisingu metu heart.gif
Atsakyti
Dekui mergytes uz palaikyma wub.gif .Na as neprarandu vilties,tikiu,kad viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti