QUOTE(svajukė @ 2006 09 22, 13:21)
na superiniai rezultatai. Paiduke, o tau iš abiejų kiaušidžių išpunktavo kiaušialąstes, ar ne? o ką šį kartą darė kitaip? kaip pati jautiesi? kaip hiperstimuliacija? tikiuosi, viskas ok.
mergaitės, o jūs visos ovuliacijos sukėlimui Ovidrelį naudojot, ar ne?
mergaitės, o jūs visos ovuliacijos sukėlimui Ovidrelį naudojot, ar ne?
nu matyt iš abiejų išpunktavo, nes abejose buvo nemažai, bet kairį šoną skauda labiau. ką darėm kitaip kadangi visada kiek stimuliavausi anksčiau buvo hiperstimuliacija, tai per pirmą IVF bandėm to išvengti, o dabar rizikavom daugiau, dozė buvo didesnė ir daugiau dienų leidausi, tik va hiperstimuliacija tai vistiek neaplenkė manes, E2 antradienį buvo 22tūkst. tai yra žiauriai daug, siūlė laukti kol kiek nukris, bet tada rezultatyvumas mažėja,arba punktuoti ir viską užšaldyti, nes kaip žiniai jei būtų nėštumas, tai ojojoj kaip būtų, o juk pas mane viskas ten pilvelyje suaugę, jei reikėtų nusiurbinėti skysčius būtų didžiulė rizika, nu bet tikiuosi viskas bus gerai
o jaučiuosi pilvas tai skausmingas ir išpūstas, kelnių neužsisegiau kai važiavau į miestą, su atsegtom vaikščiojau
O ovitrele aš leidausi tik pusė dozės, o tikiu nesileido visai
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2006 09 22, 13:34)
heheeeeeeeeeeeeeeeeeeee malonu girdet dziugias naujienas, paiduke ryt isodinimas, ane? nu laikykis, ramybes, stiprybes, tikejimo ir sekmes didziausios
taip, ryt įsodinimas 11val.
o kaip tau, kada punkcija, ar jau aš čia pramiegojau, gal jau buvo?kaip žandukas?gali į až parašyti
ačiū merginos