Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(svajukė @ 2006 09 22, 13:21)
na superiniai rezultatai.  thumbup.gif  thumbup.gif Paiduke, o tau iš abiejų kiaušidžių išpunktavo kiaušialąstes, ar ne? o ką šį kartą darė kitaip? kaip pati jautiesi? kaip hiperstimuliacija? tikiuosi, viskas ok.  bigsmile.gif

mergaitės, o jūs visos ovuliacijos sukėlimui Ovidrelį naudojot, ar ne?

nu matyt iš abiejų išpunktavo, nes abejose buvo nemažai, bet kairį šoną skauda labiau. ką darėm kitaip g.gif kadangi visada kiek stimuliavausi anksčiau buvo hiperstimuliacija, tai per pirmą IVF bandėm to išvengti, o dabar rizikavom daugiau, dozė buvo didesnė ir daugiau dienų leidausi, tik va hiperstimuliacija tai vistiek neaplenkė manes, E2 antradienį buvo 22tūkst. tai yra žiauriai daug, siūlė laukti kol kiek nukris, bet tada rezultatyvumas mažėja,arba punktuoti ir viską užšaldyti, nes kaip žiniai jei būtų nėštumas, tai ojojoj kaip būtų, o juk pas mane viskas ten pilvelyje suaugę, jei reikėtų nusiurbinėti skysčius būtų didžiulė rizika, nu bet tikiuosi viskas bus gerai
o jaučiuosi g.gif pilvas tai skausmingas ir išpūstas, kelnių neužsisegiau kai važiavau į miestą, su atsegtom vaikščiojau ax.gif

O ovitrele aš leidausi tik pusė dozės, o tikiu nesileido visai
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2006 09 22, 13:34)
heheeeeeeeeeeeeeeeeeeee  thumbup.gif  malonu girdet dziugias naujienas, paiduke smile.gif ryt isodinimas, ane? nu laikykis, ramybes, stiprybes, tikejimo ir sekmes didziausios  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

taip, ryt įsodinimas 11val.

o kaip tau, kada punkcija, ar jau aš čia pramiegojau, gal jau buvo?kaip žandukas?gali į až parašyti mirksiukas.gif

ačiū merginos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 09 22, 13:35)
O ovitrele aš leidausi tik pusė dozės, o tikiu nesileido visai

tai čia suprantu taip tam, kad hiperstimuliacijos tikimybę sumažinti, ar ne? bet jeigu mažesnes dozes suleidžia, ar nėra rizikos, kad nesuveiks iš viso vaistai? g.gif

iš tiesų aš dėl to ovidrelio parinuosi gi dėl tos savo tuščių folikulų sindromo problemos. skaičiau, kad dažniausiai taip nutinka neteisingai (arba netinkamą) ovuliaciją sukeliantį preparatą panaudojus.

Paiduke, linkiu, kad hiperstimuliacija būtų kuo mažesnė. ax.gif
Atsakyti
nieko nepramiegojai, paiduke smile.gif man viskas nusimato sekancia savaite smile.gif dantis, taipogi ir zandas pasitaise, as vel tapau panasi i moteri, o ne i chamiaka biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 09 22, 13:47)
tai čia suprantu taip tam, kad hiperstimuliacijos tikimybę sumažinti, ar ne? bet jeigu mažesnes dozes suleidžia, ar nėra rizikos, kad nesuveiks iš viso vaistai?  g.gif

iš tiesų aš dėl to ovidrelio parinuosi gi dėl tos savo tuščių folikulų sindromo problemos. skaičiau, kad dažniausiai taip nutinka neteisingai (arba netinkamą) ovuliaciją sukeliantį preparatą panaudojus.

Paiduke, linkiu, kad hiperstimuliacija būtų kuo mažesnė.  ax.gif

netinkamą dozę parenka g.gif , juk visada leidžiasi visi vieną dozę, o man kaip suprantu, kad sumažinti hiperstimuliacijos riziką mažiau reikėjo leistis
O juk tikiu visai nesileido ir tikrai buvo daug kiaušialasčių, tai gal nelabai turi tam įtakos, nors Rositak(tikiuosi nesupyks, kad miniu blush2.gif ) irgi visai nesileido, bet pas ją dėja buvo visi tušti, o kaip tai paaiškinti nelabai žinau

ačiū už linkėjimus wub.gif
svajuke, tai gal jau pradedi, kad taip intensyviai domies wub.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2006 09 22, 13:47)
nieko nepramiegojai, paiduke smile.gif man viskas nusimato sekancia savaite smile.gif dantis, taipogi ir zandas pasitaise, as vel tapau panasi i moteri, o ne i chamiaka  biggrin.gif

euromergele thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 09 22, 13:57)
svajuke, tai gal jau pradedi, kad taip intensyviai domies  wub.gif  mirksiukas.gif

dar ne, tik intensyviai mąstau apie viską. gal kartais ir per daug į viską gilinuosi, bet kad gi neramu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 22 rugsėjo 2006 - 13:04
kaip zinia svajuke, as tai leidziuosi Pregnyl smile.gif kaip balta varna is kito burio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 09 22, 14:01)
dar ne, tik intensyviai mąstau apie viską. gal kartais ir per daug į viską gilinuosi, bet kad gi neramu.  doh.gif

o tai tau visus kartus buvo tuščių folikulų?
ir aplamai papasakok apie savo IVF kuo jie vienas nuo kito skyrėsi, po kokios schemos pastojai ir tt, kažkaip vis aš susipainioju kai kam nors pasakoju, kad vat po antro...oi ne trečio...oi ne antro pastojo, tik dėja....ir dar buvo toks atsitikimas...kad reikėjo poto pjauti pilvuką, o tai buvo būtent tą kartą kai pastojo g.gif .....oi ne...gal prieštai doh.gif nu žodžiu parašyk, kad nesipainiočiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2006 09 22, 14:07)
kaip zinia svajuke, as tai leidziuosi Pregnyl smile.gif kaip balta varna is kito burio smile.gif

nu ne balta varna mirksiukas.gif kai reikėjo man leistis pirmam IVF ovitrele, tai jo niekur nebuvo, tai K sakė jei niekur nerasiu tai leistis pregnyl, bet geriau visur paieškoti ovitrele, nes ovitrele gerenis
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 09 22, 14:08)
o tai tau visus kartus buvo tuščių folikulų?
ir aplamai papasakok apie savo IVF kuo jie vienas nuo kito skyrėsi, po kokios schemos pastojai ir tt, kažkaip vis aš susipainioju kai kam nors pasakoju, kad vat po antro...oi ne trečio...oi ne antro pastojo, tik dėja....ir dar buvo toks atsitikimas...kad reikėjo poto pjauti pilvuką, o tai buvo būtent tą kartą kai pastojo  g.gif .....oi ne...gal prieštai  doh.gif nu žodžiu parašyk, kad nesipainiočiau  mirksiukas.gif

vieną kartą tik pavyko išpunktuoti daug kiaušialąsčių. tai čia buvo antras kartas, ir būtent jo metu biški mane supjaustė, o po to aš pastojau ne vietoj. o užauginu aš visada normalų kiekį. visomis schemomis.
Atsakyti
Si karta tu, euromergele, ne is tu varnu burio.
Arba ir as is to pacio. Leidausi ir pregnyli, ir ovidreli.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 09 22, 14:18)
vieną kartą tik pavyko išpunktuoti daug kiaušialąsčių. tai čia buvo antras kartas, ir būtent jo metu biški mane supjaustė, o po to aš pastojau ne vietoj. o užauginu aš visada normalų kiekį. visomis schemomis.

tai po trečio pastojai, ar po antro?
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 09 22, 14:16)
Si karta tu, euromergele, ne is tu varnu burio.
Arba ir as is to pacio. Leidausi ir pregnyli, ir ovidreli.

Chiara, ar pastebėjai kokį skirtumą tarp jų poveikio? įtariu, kad matyt ne. ai, iš vis reikia jaučiu man mažiau galvoti, o tiesiog atsi[palaiduoti ir pasiduoti likimui.

euromergele, aš irgi leidausi ir tą, ir tą. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2006 09 22, 14:19)
tai po trečio pastojai, ar po antro?

po antro, po antro... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
paiduke, sėkmės, didelis būrys gavos thumbup.gif
Atsakyti