QUOTE(Daiva @ 2006 09 20, 14:27)
nu ir silpni tie vyrai...
ne tik savo sielvartą, bet ir jų silpnumą dar reikia nešti ant pečių
maniškis matyt nė nebeprisimena, kiek raudojau, kol sutiko šitą ivf daryti
vat tu jam taip ir pasakyk apie mudu su vyru - vyras buvo kategoriškai prieš šitą sėkmingą ivf
šansų teoriškai nedaug turėjom, kad pasiseks...
Ačiū Daivute, žinok jis silpnas, bet aš stipri, praeis kiek laiko ir pasistengsiu jį prikalbinti, manau pavyks
na bent jau tikiuosi, bet šiandien jis priešiškai nusiteikęs, manau ir man reikės kibirą ašarų išlieti, bet sieksiu savo.
Papildyta:
QUOTE(Leta7 @ 2006 09 20, 14:45)
Jis didvyris kai tave kankinti reikia
Aš mokėjau po įsodinimo, kad būtų aišku už ką mokėti reikia. Ar reikia ISCI, ar reikia dar šaldyti embrionukus.
Papildyta:
O tu dabar drąsiai be jo gali dėliotis kokį pusmetį šaldytus embrionukus.
Vyro jau nebereikia
Na nebent jo piniginės
Na taip, dar tokiai procedūrai susitaupysiu nesunkiai ir galiu sau kas 2 mėnesius bandyti, embriologė sakė, kad visi mano embrioniukai noormalūs 6 lastelių, tik 1 kažkoks defragmentuotas, bet ką tai reiškia nepaaiškino, suprantu, kad nelabai sveikas., taigi man dabar embrioniukų užtektų kokiems 4-5 bandymams, gal koks vienas prisikabintų, o dar geriau būtų du
Bet aš dar noriu prieš tai pasikalbėti su gydytoja ir širdyje esu nusiteikusi atlikti dar vieną varginantį IVF po kokios pusės metų, o jeigu ir tas neduok dieve nepasisektų, tfu tfu tfu tada jau galėčiau žaisti su šaldytais iki gyvenimo pabaigos