Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

nu je...galim didziuotis savim ir i save panasiom biggrin.gif bet svarbiausia...kad is to butu NAUDA pagaliau biggrin.gif ane?

QUOTE(Leta7 @ 2006 09 20, 13:36)
aš narsi moteris, galėčiau į žvalgybą eiti  lotuliukas.gif

Atsakyti
euromergele wub.gif wub.gif

merginos kurios darė IVF VK, kada reikėjo pinigėlius susimokėti už IVF, po punkcijos, ar įsodinimo, kelių merginų klausiau visos skirtingai atsakė, tai nuo ko čia priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 09 20, 13:52)
nu je...galim didziuotis savim ir i save panasiom  biggrin.gif  bet svarbiausia...kad is to butu NAUDA pagaliau  biggrin.gif  ane?

mano didvyris vyras man past vaistus leidzia lotuliukas.gif
o pats adatu bijo neraliai, alpsta kaip jam ish venos ima bijau.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 09 20, 14:01)
mano didvyris vyras man past vaistus leidzia  lotuliukas.gif
o pats adatu bijo neraliai, alpsta kaip jam ish venos ima bijau.gif  hah.gif

Sveika Redute, kaip tu laikaisi, kaip suprantu tavo pilvelyje dabar gyvena 3 šaldyti žirniukai ? Gal gali papasakoti trumpai, kaip vyksta visa procedūra. Aš turiu nemažai šaldytų po nepavykusio IVF, galvoju gal reikia pabandyti neužilgo, nes vyras dabar piktas, net nenori girdėti apie kitą bandymą, sako vaikus reikėjo daryti, kai mums buvo 20 metų, o ne dabar schmoll.gif

Na be tikiuosi jam praeis dūras po kiek laiko or mes dar kartą pabandysime.
Sėkmės tau Redute, norėčiau, kad būtum ta, kuri pralaužtų ledus su šaldytais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 09 20, 14:09)
Sveika Redute, kaip tu laikaisi, kaip suprantu tavo pilvelyje dabar gyvena 3 šaldyti žirniukai ? Gal gali papasakoti trumpai, kaip vyksta visa procedūra. Aš turiu nemažai šaldytų po nepavykusio IVF, galvoju gal reikia pabandyti neužilgo, nes vyras dabar piktas, net nenori girdėti apie kitą bandymą, sako vaikus reikėjo daryti, kai mums buvo 20 metų, o ne dabar  schmoll.gif

nu ir silpni tie vyrai... verysad.gif ne tik savo sielvartą, bet ir jų silpnumą dar reikia nešti ant pečių doh.gif

maniškis matyt nė nebeprisimena, kiek raudojau, kol sutiko šitą ivf daryti doh.gif

vat tu jam taip ir pasakyk apie mudu su vyru - vyras buvo kategoriškai prieš šitą sėkmingą ivf mirksiukas.gif šansų teoriškai nedaug turėjom, kad pasiseks...
Atsakyti
Sevikos mergytės,
Visoms didziausios sekmes sulaukti gero rezultato. Laikau uz jus visas kumscius ir pasidziaugiu uz kiekviena kuriai pasiseka. Galvoju, kad ir as kada galesiu pasigyrti, kad pasiseke. smile.gif
Kristutex, tikiu kad si karta tau jau tikrai pasiseke ir laukiu geros zinios. Jei ne paslaptis tai kiek kainavo IVF. As kartais pagalvoju, kad ir man gali prireikti. Neisivaizduoju tik kaip tokius pinigus susitaupyti reikia. Bet aisku kol nevelu isbandyti reikia viska.
Sekmes visoms laukiancioms savo nestuke.gif
Atsakyti
Sveika Redute, kaip tu laikaisi, kaip suprantu tavo pilvelyje dabar gyvena 3 šaldyti žirniukai ? Gal gali papasakoti trumpai, kaip vyksta visa procedūra. Aš turiu nemažai šaldytų po nepavykusio IVF, galvoju gal reikia pabandyti neužilgo, nes vyras dabar piktas, net nenori girdėti apie kitą bandymą, sako vaikus reikėjo daryti, kai mums buvo 20 metų, o ne dabar  schmoll.gif

Sėkmės tau Redute, norėčiau, kad būtum ta, kuri pralaužtų ledus su šaldytais 4u.gif

labas patarimu negaila 4u.gif

kad tavo zodziai D i ausi, kad jie tikrai ten gyventu mirksiukas.gif

Procedura labai paparasta, pasitari su gydytoja, kad nori daryti su shaldytais, tada ta cikla gydytoja paziuri ar vyksta O, po O atšildo embrioniukus ir jei jie atšildymą išgyvena, mazdaug 3 d. po O sudeda i pilveli (kaip paprasta ginekologine apziura).
Dar tiesa po O pradedi vartoti Crinone.
Jei o nevykstam, tada dar tubut priesh tai stimuliuoja blink.gif
Sekmes tau su šaldytais
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2006 09 20, 14:01)
euromergele  wub.gif  wub.gif
merginos kurios darė IVF VK, kada reikėjo pinigėlius susimokėti už IVF, po punkcijos, ar įsodinimo, kelių merginų klausiau visos skirtingai atsakė, tai nuo ko čia priklauso g.gif

ash mokejau po punkcijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 09 20, 14:01)
mano didvyris vyras man past vaistus leidzia  lotuliukas.gif
o pats adatu bijo neraliai, alpsta kaip jam ish venos ima bijau.gif  hah.gif

Jis didvyris kai tave kankinti reikia lotuliukas.gif

Aš mokėjau po įsodinimo, kad būtų aišku už ką mokėti reikia. Ar reikia ISCI, ar reikia dar šaldyti embrionukus.
Papildyta:

O tu dabar drąsiai be jo gali dėliotis kokį pusmetį šaldytus embrionukus. mirksiukas.gif Vyro jau nebereikia lotuliukas.gif Na nebent jo piniginės doh.gif
Atsakyti
Leta, kada tau punkcija ?
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 09 20, 14:27)
nu ir silpni tie vyrai... verysad.gif ne tik savo sielvartą, bet ir jų silpnumą dar reikia nešti ant pečių doh.gif

maniškis matyt nė nebeprisimena, kiek raudojau, kol sutiko šitą ivf daryti doh.gif

vat tu jam taip ir pasakyk apie mudu su vyru - vyras buvo kategoriškai prieš šitą sėkmingą ivf mirksiukas.gif šansų teoriškai nedaug turėjom, kad pasiseks...

Ačiū Daivute, žinok jis silpnas, bet aš stipri, praeis kiek laiko ir pasistengsiu jį prikalbinti, manau pavyks g.gif na bent jau tikiuosi, bet šiandien jis priešiškai nusiteikęs, manau ir man reikės kibirą ašarų išlieti, bet sieksiu savo.
Papildyta:
QUOTE(Leta7 @ 2006 09 20, 14:45)
Jis didvyris kai tave kankinti reikia  lotuliukas.gif

Aš mokėjau po įsodinimo, kad būtų aišku už ką mokėti reikia. Ar reikia ISCI, ar reikia dar šaldyti embrionukus.
Papildyta:
O tu dabar drąsiai be jo gali dėliotis kokį pusmetį šaldytus embrionukus.  mirksiukas.gif Vyro jau nebereikia  lotuliukas.gif  Na nebent jo piniginės  doh.gif

Na taip, dar tokiai procedūrai susitaupysiu nesunkiai ir galiu sau kas 2 mėnesius bandyti, embriologė sakė, kad visi mano embrioniukai noormalūs 6 lastelių, tik 1 kažkoks defragmentuotas, bet ką tai reiškia nepaaiškino, suprantu, kad nelabai sveikas., taigi man dabar embrioniukų užtektų kokiems 4-5 bandymams, gal koks vienas prisikabintų, o dar geriau būtų du bigsmile.gif
Bet aš dar noriu prieš tai pasikalbėti su gydytoja ir širdyje esu nusiteikusi atlikti dar vieną varginantį IVF po kokios pusės metų, o jeigu ir tas neduok dieve nepasisektų, tfu tfu tfu tada jau galėčiau žaisti su šaldytais iki gyvenimo pabaigos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 09 19, 19:07)
Sėkmės tau Mirėja 4u.gif

Ačiū labai smile.gif Tau irgi 4u.gif
Atsakyti
Paiduke,sekmes Tau 4u.gif .Laikom kumstukus uz Tave wub.gif
Atsakyti