Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

tai vienu zodziu slopins nuo ciklo 21 d. ta cikla ir visa sekanti cikla? oi kaip ilgai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 09 20, 10:14)
Slopinimas prasideda 21 ciklo dieną. smile.gif

Na nebutinai g.gif Man slopinima pradejo pirma mm diena.Cia nuo daktaro turbut priklauso.
Papildyta:
QUOTE(Roželė @ 2006 09 20, 07:45)
Aš irgi 5 min pagulėjau ir iš karto į mašiną ir į darbą,darbe apsimečiau,kad pramiegojau,nes viskas vyko iš ryto  ax.gif  ax.gif

Na nemanau,kad gulejimas pakenktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 20, 10:29)
Na nebutinai g.gif Man slopinima pradejo pirma mm diena.Cia nuo daktaro turbut priklauso.
Papildyta:

Na nemanau,kad gulejimas pakenktu g.gif

Ilga schema paprastai nuo 21 c.d.

Gulėjimas tikrai nepakens, ypač jei taip ramiau mirksiukas.gif
O vat namučiuose po įsodinimo tai tikrai nevertėtų savaitę lovoj drybsoti, nes sutrinka normali kraujotaka dubenyje.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 09 20, 10:31)
Ilga schema paprastai nuo 21 c.d.

Gulėjimas tikrai nepakens, ypač jei taip ramiau mirksiukas.gif
O vat namučiuose po įsodinimo tai tikrai nevertėtų savaitę lovoj drybsoti, nes sutrinka normali kraujotaka dubenyje.

Na pasistengsiu pajudeti lotuliukas.gif Beda ta,kad esu tinginiuke blush2.gif megstu lovoje pamegzti,knyga paskaityti.O kai vyras dar lepina,tai visai thumbup.gif Bet ne,keliuosi ir einu judeti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 20, 10:36)
Na pasistengsiu pajudeti lotuliukas.gif Beda ta,kad esu tinginiuke blush2.gif megstu lovoje pamegzti,knyga paskaityti.O kai vyras dar lepina,tai visai  thumbup.gif Bet ne,keliuosi ir einu judeti bigsmile.gif

Nu bet gal ne tokia tinginiukė, kad kiaurą parą drybsai lotuliukas.gif Svarbiausia nekeisk labai smarkiai įprasto ritmo, atsikelk pavaikščiok, vėl pagulėk, vėl pavaikščiok...svarbu negulėti kaip mirtinam ligoniui kiaurą parą...aš rusiškuose forumuose skaičiau, kad kai kurias net į tualetą vyrai nešioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 09 20, 09:43)
aš rusiškuose forumuose skaičiau, kad kai kurias net į tualetą vyrai nešioja doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 09 20, 10:43)
aš rusiškuose forumuose skaičiau, kad kai kurias net į tualetą vyrai nešioja doh.gif

Oi as dar iki tiek nenukvakusi lotuliukas.gif
Atsakyti

nu ir nesamonė doh.gif
išsivaizduoju, guliu lovoje, staiga užsimanau į toletą, nu bet vyro tai nėra, jis darbe g.gif , bet labai bijau keltis, tai padarau į lovą, nu gal pergrubiai čia į lovą lotuliukas.gif , nu tada į pampersą, arba įsigyju basoną ir į basoną, tada vyras grįžta po darbo, basoną išneša, jis būna pilnut pilnutėlis, nes juk per visą dieną sysiojau, o jei į pampersą, tai jei nori rimtesnio reikalo, tai poto reiks pasikeisti, nu bet pamperiai šalia lovos, niekur nereiks eiti g.gif. arba kiekvieną kartą užsimanius į toletą skambinu vyrui kad grįštų, nu bet gal jis nedirba, gal pasiėmęs tevystės atsostogų, nu bet kiekžinau tik po gimdymo iki vaikui sueis mėnesis duoda, arba jei motina neina atostogų. O gal vyras visai nedirba, nu tada iš vis nelabai gerai doh.gif
atsiprašau, kad biškelį čia įsijaučiau, kažkaip nesusilaikiau po tokių nesamonių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 20 rugsėjo 2006 - 10:11

Oi geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo,Daivute , moka prajuokinti lotuliukas.gif
Atsakyti
paiduke, sekmes dideliausios 4u.gif

Leta7 smile.gif aciu smile.gif laikausi kolkas ant dvieju (koju) biggrin.gif spjaudausi soda, pasipuciau plaukus, kad uzdengtu puse veido, bet jau viskas po biski atslugsta smile.gif

Man tai cia bedu ne uztemimas menulio prishauke..o apsileidimas eilini karta smile.gif nesaugau as nei saves nei savo sveikatos..pershalt man vieni niekai biggrin.gif gal kadanors pasimokysiu...bet ne si karta biggrin.gif

ai dar apie narkomanija biggrin.gif mes tai susukom filmuka toki su komentarais apie Vilniaus narkomanu gyvenima, kuriame as pagrindini vaidmeni vaidinau besileisdama diferelina biggrin.gif kada nors parodysim vaikams biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 09 20, 13:23)
paiduke, sekmes  dideliausios 4u.gif

Leta7 smile.gif aciu smile.gif laikausi kolkas ant dvieju (koju)  biggrin.gif  spjaudausi soda, pasipuciau plaukus, kad uzdengtu puse veido, bet jau viskas po biski atslugsta smile.gif

Man tai cia bedu ne uztemimas menulio prishauke..o apsileidimas eilini karta smile.gif nesaugau as nei saves nei savo sveikatos..pershalt man vieni niekai  biggrin.gif  gal kadanors pasimokysiu...bet ne si karta  biggrin.gif

ai dar apie narkomanija  biggrin.gif  mes tai susukom filmuka toki su komentarais apie Vilniaus narkomanu gyvenima, kuriame as pagrindini vaidmeni vaidinau besileisdama diferelina  biggrin.gif  kada nors parodysim vaikams  biggrin.gif

Maniškis ne tik filmuoti, bet net žiūrėti negali tongue.gif Sakė iš karto kojas pakerta vien tik pagalvojus apie adatą prie pilvo tongue.gif Sakė, aš narsi moteris, galėčiau į žvalgybą eiti lotuliukas.gif
Atsakyti