Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nepraraskit vilties mergaitės. Laikykitės ir labai tikėkite turi pasisekti. Manau kad greitai visos supsite po mažą stebuklėlį ant rankų thumbup.gif . Norėčiau jums palinkėti, kad kuo greičiau taptumėte va tokiomis nestuke.gif

Man pačiai neteko susidurti su tokiomis problemomis. Paskaičius jūsų pasisakymus supratau kad visos procedūros kainuoja labai brangiai. Gal galėtumete parašyti kiek jos kainuoja.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kur Paiduke dingus? neramu kažkaip.

Kristux, IVF kainuoja ivairiai man kainavo apie 8 000 lt., bet buna ir iki 15 000. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristux007 @ 2006 09 20, 08:21)
Nepraraskit vilties mergaitės. Laikykitės ir labai tikėkite turi pasisekti. Manau kad greitai visos supsite po mažą stebuklėlį ant rankų  thumbup.gif . Norėčiau jums palinkėti, kad kuo greičiau taptumėte va tokiomis  nestuke.gif 

Man pačiai neteko susidurti su tokiomis problemomis. Paskaičius jūsų pasisakymus supratau kad visos procedūros kainuoja labai brangiai. Gal galėtumete parašyti kiek jos kainuoja.

IVF-as kainuoja apie 10000LT.

Ligtai Paidukei šiandien turėtu būti punkcija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devina: 20 rugsėjo 2006 - 07:31
punkcija man rytoj bus, ne šiandien, o šiaip tai nekaip jaučiuosi, tai ir nerašau ir visai mažai skaitau, man hiperstimuliacija
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 09 20, 09:46)
punkcija man rytoj bus, ne šiandien, o šiaip tai nekaip jaučiuosi, tai ir nerašau ir visai mažai skaitau, man hiperstimuliacija

Paiduke sėkmės tau rytoj dideliausios 4u.gif

Leta kaip tu g.gif
Atsakyti

Turbut del to man ir neramu buvo, laikykis Paiduke 4u.gif . Pagulinek.
Ryt lauksim gerų žinių. wub.gif

Atsakyti

console.gif laikykis. Gal viskas tik į nestuke.gif naudą bus.
Atsakyti

Na laikykis wub.gif Gal po truputį, po truputį ir išsikapstysi ir viskas bus gerai smile.gif
Kažkaip čia vis bėdos pradėjo pulti merginas. bash.gif Euromergelė laikykis
pioneer.gif Čia žinokit užtemimas mėnulio pilnas. Sako labai blogas laikas, bet jis praeis ir kitą savaitę vėl viskas pragerės. g.gif Labai tikiuosi mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš tai vis dar leidžiuosi dozes blink.gif Tikra narkomanė lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, bet tikrai nekokia savaitė, kažkokia kaip aš vadinu neteisinga lotuliukas.gif
Negaliu nepasidžiaugti Rožele, labai šaunu, laukiasi berniuko wub.gif
Visoms mergaitėms kuo didžiausios sekmės 4u.gif
Atsakyti
noreciau dar pasitikslinti, nes jau visai suvargau su visais iui ir ivf ir informacija. man daktaras sake darys ilga schema. tai gal jus mergaites galit parasyt konkreciai nuo kurios ciklo dienos reiks pradet leistis vaistukus? nes nebezinau kada pas daktara vaziuot konsultacijai jei ivf noreciau darytis mazdaug lapkricio pabaigoj.
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 09 20, 09:08)
noreciau dar pasitikslinti, nes jau visai suvargau su visais iui ir ivf ir informacija. man daktaras sake darys ilga schema. tai gal jus mergaites galit parasyt konkreciai nuo kurios ciklo dienos reiks pradet leistis vaistukus? nes nebezinau kada pas daktara vaziuot konsultacijai jei ivf noreciau darytis mazdaug lapkricio pabaigoj.

Slopinimas prasideda 21 ciklo dieną. smile.gif
Atsakyti
Patrija o kokioj tu stadijoj, kaip tau sekasi 4u.gif
Atsakyti