Nepraraskit vilties mergaitės. Laikykitės ir labai tikėkite turi pasisekti. Manau kad greitai visos supsite po mažą stebuklėlį ant rankų . Norėčiau jums palinkėti, kad kuo greičiau taptumėte va tokiomis
Man pačiai neteko susidurti su tokiomis problemomis. Paskaičius jūsų pasisakymus supratau kad visos procedūros kainuoja labai brangiai. Gal galėtumete parašyti kiek jos kainuoja.
Labas rytas
Kur Paiduke dingus? neramu kažkaip.
Kristux, IVF kainuoja ivairiai man kainavo apie 8 000 lt., bet buna ir iki 15 000.
Kur Paiduke dingus? neramu kažkaip.
Kristux, IVF kainuoja ivairiai man kainavo apie 8 000 lt., bet buna ir iki 15 000.
QUOTE(kristux007 @ 2006 09 20, 08:21)
Nepraraskit vilties mergaitės. Laikykitės ir labai tikėkite turi pasisekti. Manau kad greitai visos supsite po mažą stebuklėlį ant rankų . Norėčiau jums palinkėti, kad kuo greičiau taptumėte va tokiomis
Man pačiai neteko susidurti su tokiomis problemomis. Paskaičius jūsų pasisakymus supratau kad visos procedūros kainuoja labai brangiai. Gal galėtumete parašyti kiek jos kainuoja.
IVF-as kainuoja apie 10000LT.
Ligtai Paidukei šiandien turėtu būti punkcija
punkcija man rytoj bus, ne šiandien, o šiaip tai nekaip jaučiuosi, tai ir nerašau ir visai mažai skaitau, man hiperstimuliacija
QUOTE(paiduke @ 2006 09 20, 09:46)
punkcija man rytoj bus, ne šiandien, o šiaip tai nekaip jaučiuosi, tai ir nerašau ir visai mažai skaitau, man hiperstimuliacija
Paiduke sėkmės tau rytoj dideliausios
Leta kaip tu
Turbut del to man ir neramu buvo, laikykis Paiduke . Pagulinek.
Ryt lauksim gerų žinių.
laikykis. Gal viskas tik į naudą bus.
Na laikykis Gal po truputį, po truputį ir išsikapstysi ir viskas bus gerai
Kažkaip čia vis bėdos pradėjo pulti merginas. Euromergelė laikykis
Čia žinokit užtemimas mėnulio pilnas. Sako labai blogas laikas, bet jis praeis ir kitą savaitę vėl viskas pragerės. Labai tikiuosi
Papildyta:
Aš tai vis dar leidžiuosi dozes Tikra narkomanė
Merginos, bet tikrai nekokia savaitė, kažkokia kaip aš vadinu neteisinga
Negaliu nepasidžiaugti Rožele, labai šaunu, laukiasi berniuko
Visoms mergaitėms kuo didžiausios sekmės
Negaliu nepasidžiaugti Rožele, labai šaunu, laukiasi berniuko
Visoms mergaitėms kuo didžiausios sekmės
noreciau dar pasitikslinti, nes jau visai suvargau su visais iui ir ivf ir informacija. man daktaras sake darys ilga schema. tai gal jus mergaites galit parasyt konkreciai nuo kurios ciklo dienos reiks pradet leistis vaistukus? nes nebezinau kada pas daktara vaziuot konsultacijai jei ivf noreciau darytis mazdaug lapkricio pabaigoj.
QUOTE(liudesiukas @ 2006 09 20, 09:08)
noreciau dar pasitikslinti, nes jau visai suvargau su visais iui ir ivf ir informacija. man daktaras sake darys ilga schema. tai gal jus mergaites galit parasyt konkreciai nuo kurios ciklo dienos reiks pradet leistis vaistukus? nes nebezinau kada pas daktara vaziuot konsultacijai jei ivf noreciau darytis mazdaug lapkricio pabaigoj.
Slopinimas prasideda 21 ciklo dieną.
Patrija o kokioj tu stadijoj, kaip tau sekasi