Sveika, Mirėja
Dar nzn. Po truputį planuoju, judu į priekį. Na, gal spalio viduryje
QUOTE(Mirėja @ 2006 09 19, 14:36)
Labukas visoms
Labai seniai rašiau, bent jau man taip atrodo Sėkmės visoms Visada skaitau ir laukiu, taip norisi tikėt kad sėkmė mūsų neaplenks...
Gintarija kada tavo startas?
Kristeliux kaip ten kelias nuo Bauskos? Dar remontas? Spėju kad man teks važiuot vienai ir dar naktį
Labai seniai rašiau, bent jau man taip atrodo Sėkmės visoms Visada skaitau ir laukiu, taip norisi tikėt kad sėkmė mūsų neaplenks...
Gintarija kada tavo startas?
Kristeliux kaip ten kelias nuo Bauskos? Dar remontas? Spėju kad man teks važiuot vienai ir dar naktį
Na kiek girdejau tai remontai dar vyksta. Mes ne tuo keliu vaziuojame.Gali ir tu pro Paliuniski per Zaliaja iki Birzu vaziuoti,o ten jau nebetoli iki sienos,ten labai maza muitine ir niekada nebuna masinu.Na bet jaigu vaziuosi viena ir dar nakti,tai gal nerizikuok,kad nepasuktum kur nereikia.Sekmes
QUOTE(kristutex @ 2006 09 19, 10:29)
<...>Ir dar,pykstu ant saves,kad neiskentejau visos valandos toje kedeje po isodynimo Taip norejau i tuoaleta,kad net silpna buvo,taigi po 45 min.nuleido zemyn nusi... ,bet paskui vel uzkele.
Kristutex, dideles dideles sekmes tau.
Klausykit man neduoda po isodinimo net 20 minuciu paguleti (kokia 8 minutes), ka jau ten kalbeti apie valanda. Cia ITARIU GYDYTOJAI BISHKI PIKNAUDZIAUJA? kas cia per bajeriai? cia man vienai taip?
QUOTE(redute @ 2006 09 19, 15:15)
Kristutex, dideles dideles sekmes tau.
Klausykit man neduoda po isodinimo net 20 minuciu paguleti (kokia 8 minutes), ka jau ten kalbeti apie valanda. Cia ITARIU GYDYTOJAI BISHKI PIKNAUDZIAUJA? kas cia per bajeriai? cia man vienai taip?
Ir Peti rase,kad jai tik apie 15 min paguleti leido.Man tai keista Nes daktaras atsuke monitoriu ir parode,kad nuo to kateterio oro biskuti buna po ivedimo,tai gal del to ir reikia paguleti.Na cia as taip ismassiau
QUOTE(gintarija @ 2006 09 19, 15:04)
Sveika, Mirėja
Labuka Tikėjausi kad judėsim į priekį kartu Na, nieko, svarbu judam
Kristeliux, ačiū už info, kadangi tikriausiai busiu viena tikrai nerizikuosiu važiuot nepazįstamu keliu... Ir tau sėkmės kuo dideliausios
( )
Man rodos tai LV tokia mada su tais pagulėjimais... Aš gulėjau 15 min ant stalo, paskui NUVARĖ į WC, nes atseit pilna puslė gimdą spaudžia, ir tada dar virš valandos palatoje. Bet čia tikriausiai kiekvienoje klinikoje sava mada, o kiek tai svarbu kas ten žino
QUOTE(Babulka @ 2006 09 18, 16:25)
Niekas nesuinteresuotas pagerinti ju kokybe, tada zlugtu dalis nevaisingumo kliniku industrijos..... Todel progresas sioje srityje laaaabai pasyvus..
Mane tai varo i beviltiskuma, kartais pasijuntu pries traukini sake mojuojanti
Mane tai varo i beviltiskuma, kartais pasijuntu pries traukini sake mojuojanti
Na, aš tai nemanau, kad jau taip piktybiškai kažkas stabdytų... Mano vyras irgi bandė bambėti, kad specialiai VK šūdą mala.
Bet juk mūsų finansai oi kokie riboti. Kai kas nustos bandyti po vieno nepavykusio karto, kas po trečio - tiesiog neišneš piniginė. O dar ir sveikata ir nervai...
QUOTE(zaneta1 @ 2006 09 18, 21:45)
Tikiu, ziauriai liudna, kokia neteisybe, verkiu kartu su tavimi
Dziugu kad tu nepasiduodi, o vyra tikrai ikalbesi, tuo labiau kad tiek "vaikiuku" uzsisalde turite, taigi reikia panaudoti. O tavo nick'as ipareigoja tiketi kad viskas bus gerai
Philipux, niu gi nestresuok tu taip, atsipalaiduok ir buk rami. Nugi mes bent turim galimybe, ivf, o kiek poru net sitos galimybes nebeturi(cia as ne apie finansus o apie sveikatos bukle).
Gal joga arba meditacija padetu atsipalaiduoti
Dziugu kad tu nepasiduodi, o vyra tikrai ikalbesi, tuo labiau kad tiek "vaikiuku" uzsisalde turite, taigi reikia panaudoti. O tavo nick'as ipareigoja tiketi kad viskas bus gerai
Philipux, niu gi nestresuok tu taip, atsipalaiduok ir buk rami. Nugi mes bent turim galimybe, ivf, o kiek poru net sitos galimybes nebeturi(cia as ne apie finansus o apie sveikatos bukle).
Gal joga arba meditacija padetu atsipalaiduoti
Ir kaip cia nestresuosi, kai viskas taip nesiseka Man matyt reiktu kuo maziau visko skaityti, nes vel pasiskaiciau,kad ispunktuoja blogas kiausialastes, tai jau sau prisitaikiau. Nes kai geriau clostylbegita ir leidausi pregnyli niekada nesprogdavo folikulai ir neivykdavo ovuliacija. Priaugdavo daug ir snipstas gaudavosi.Gal as cia na taip ka suprantu, bet jau sau taikau Nes visas ligas pati greiciau atspejau is sio forumo nei buvus mano daktare diagnoze pasake
QUOTE(zaneta1 @ 2006 09 19, 16:17)
sveika, Mireja
dziugu girdeti kad judi i prieki, tikiuiosi pas tave viskas gerai. KAda vaziuoji pasiimti savo zirniuku. As taip pat grystu po poros savaiciu ruostis savo didziajam startui
dziugu girdeti kad judi i prieki, tikiuiosi pas tave viskas gerai. KAda vaziuoji pasiimti savo zirniuku. As taip pat grystu po poros savaiciu ruostis savo didziajam startui
bandau judėt, "čerez pen'- kolodu", taip sakant (su kliutim), bet rodos šį kartą jau tikrai... jei aišku atšils... bet manau turėtų.
Smagu, kad ir tu jau pradėdi Tas laukimas baisiausioji dalis... Buvau nusiteikus prieš mėn, bet vyras nusprendė kitaip, tai dabar valandas skaičiuoju
QUOTE(Mirėja @ 2006 09 19, 18:24)
bandau judėt, "čerez pen'- kolodu", taip sakant (su kliutim), bet rodos šį kartą jau tikrai... jei aišku atšils... bet manau turėtų.
Smagu, kad ir tu jau pradėdi Tas laukimas baisiausioji dalis... Buvau nusiteikus prieš mėn, bet vyras nusprendė kitaip, tai dabar valandas skaičiuoju
Sėkmės tau Mirėja
Aš 5 min pagulėjau ir kėliausi vairuoti