Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kukushka @ 2006 09 19, 11:35)
Suprantu del kisenes, taciau atsakymo i tai neturiu... Mane irgi tai labai gasdino, bet abu su vyru nusprendem, kad, jei neturesim vaiku, tai nereikes ir tu pinigu... Genetiniai kraujo tyrimai busimu tevu ir genetiniai embrionu ar kiausialasciu tyrimai visiskai skirtingi dalykai. Tik 30 % embrionu, isgauti IVF ar ICSI metu paprastai buna sveiki. Taip jau yra su musu reprodukcija sad.gif

kas dėl pinigų, tai čia sakyčiau praktiškai filosofinis klausimas: ar mokėti daug tūkstančių ir praktiškai iš pirmo karto pastoti (čia jeigu su priešimplantaciniais tyrimais) ar irgi mokėti daug tūkstančių ir pastoti iš n-tojo karto (čia jeigu Lietuvoje), gaunasi tas pats. tik tiek, kad visada tikiesi, jog pavyks iš pirmo karto, po to - iš antro, o dar vėliau - tikrai iš trečio.... daug kam ir pavyksta. ech, jeigu kas man būtų pasakęs, kas manęs laukia, tikrai būčiau patį pirmąjį IVF'ą pasidariusi ne Lietuvoje ir su visais įmanomais tyrimais. bet, deja, negali žmogau žinoti. blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 19, 11:53)
Devina,kada tau laikas tyrima daryti?Labai laukiu teigiamo atsakymo wub.gif Uzknyso tos nesekmes doh.gif

Oiiiii dar daug laiko, duokit pasilepinti, šį kartą darysiuos tik tada kada priklauso ir nežaisiu su jokiais testais ir kraujo tyrimais anksčiau laiko wub.gif
Atsakyti
Paiduke, kada tau punkcija? ryt?

Euromergele, kaip tavo derlius? auga ir bujoja?

4u.gif
Atsakyti
Visu pirma, ne visose salyse preimplantaciniai tyrimai leidziami. Lietuvoje jie nedaromi.
Antra, 100% garantijos, kad embrionas bus l. geros kokybes, o kudikis absoliuciai sveikas, vis tiek nera.Net nustatant lyti, 100% garantijos nera, kad atsakymas teisingas.
Jeigu jau domejotes, tai, be abejo, zinote, kad embrionu kokybes klausimas yra tyrimuose ir atsakymo dar reikes palaukti.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 09 19, 12:10)
Visu pirma, ne visose salyse preimplantaciniai tyrimai leidziami. Lietuvoje jie nedaromi.
Antra, 100% garantijos, kad embrionas bus l. geros kokybes, o kudikis absoliuciai sveikas, vis tiek nera.Net nustatant lyti, 100% garantijos nera, kad atsakymas teisingas.
Jeigu jau domejotes, tai, be abejo, zinote, kad embrionu kokybes klausimas yra tyrimuose ir atsakymo dar reikes palaukti.

Chiara, aš asmeniškai priešimplantacinio tyrimo norėčiau ne tam, kad nustatyti, ar vaikas bus sveikas (tai aišku gerai būtų žinoti), o tiesiog ar embrionai yra kokybiški (kiek tai įmanoma), tokie, kuriems implantuotis šansų yra daugiau. bet iš principo ko aš čia svaigstu dėl tos kokybės, man visų pirma gerai būtų didesnę kiekybę išlaužti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oj svajuke..........derlius auga, viskas normaliai, bet dabar man ne tas galvoj...siandien tik gleivines storuma isgirdau, daugiau nieko nei girdejau nei klausiau......savaitgali buvom nidoj, galvojom pailsesim ir pasilepinsim paskutini savaitgali pries proceduras, ale taip mane pertrauke vakare prie mariu, kad dabar pas mane auga ir bujoja zhandas smile.gif atrodau kaip chamiakas...jauciuosi kaip sumushta... nuejau pas stomatologe..maniau protinis dantis pagedo..eisiu traukt penkis kart persizhegnojus, bet pasirodo shaknis supuliavo pershalus...gersiu antibiotikus ir eisiu gydyt danties......... verysad.gif zhodzhiu...nekas...nekas......

QUOTE(svajukė @ 2006 09 19, 12:03)
Euromergele, kaip tavo derlius? auga ir bujoja?

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 09 19, 12:54)
oj svajuke..........derlius auga, viskas normaliai, bet dabar man ne tas galvoj...siandien tik gleivines storuma isgirdau, daugiau nieko nei girdejau nei klausiau......savaitgali buvom nidoj, galvojom pailsesim ir pasilepinsim paskutini savaitgali pries proceduras, ale taip mane pertrauke vakare prie mariu, kad dabar pas mane auga ir bujoja zhandas smile.gif atrodau kaip chamiakas...jauciuosi kaip sumushta... nuejau pas stomatologe..maniau protinis dantis pagedo..eisiu traukt penkis kart persizhegnojus, bet pasirodo shaknis supuliavo pershalus...gersiu antibiotikus ir eisiu gydyt danties.........  verysad.gif zhodzhiu...nekas...nekas......

Joo čia kaip visada suveikia kiaulystės dėsnis, laikykis wub.gif
Atsakyti
euromergele, nu š... tai kaip čia dabar viskas bus... blink.gif laikykis, galgi susitvarkys viskas į gerąją pusę. unsure.gif
Atsakyti
ai pati kalta kad nepasisaugojau....taip ir nujauciau kad pasalus man koki danti suims...taip ir nutiko... smile.gif...niek cia nepadarysi...susiderinau su gydytojais, leido dar antibiotiku pagert iki punkcijos, jeigu reikes galesiu ir iki isodinimo sake. Dar stomatologe israse priesgrybeliniu, bet B liepe negerti, sake paziures jeigu ka vietoj pati sutvarkys, jeigu nuo antibiotiku koks grybs atsiras...zhodzhiu...biski kankinuosi, kaip bus taip bus...sake kad tai nepakenks...tai ir tikesimes, tokia nuvargus po nakties jauciuosi kad man siandien bent jau viskas dzin......

Atsakyti
euromergele, viskas bus gerai. 4u.gif man kai po operacijos įsodinimą darė, tai aš buvau dar ne tokiais kiekiais antibiotikų prifarširuota, ir diena prieš 40 laipsnių temperatūros turėjusi ir dar pūslelinę pasigavusi ir ką, užsikabino žirniukas. taip kad gal nereikia labai baisingai pergyventi. 4u.gif kaip lemta, taip ir bus.
Atsakyti
jau nelabai ir pergyvenu...siandien jau apverkiau savo apgailetina situacija smile.gif jeigu jau gydytojai abieju sriciu pasake nesiparint tai ir nesuku sau galvos...siaip tik nesmagiai jauciuosi istinusi...labai noriu valgyt, nes vakar visa diena is skausmo nieko negalejau valgyt...bet dabar istinus geda eit pietaut smile.gif...plius bijau tu stomatologu, bet 3 val turiu eit pragrezt ta danti, kad puliai iseitu...zhodzhiu..."linksma" smile.gif

Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

Labai seniai rašiau, bent jau man taip atrodo blush2.gif Sėkmės visoms 4u.gif Visada skaitau ir laukiu, taip norisi tikėt kad sėkmė mūsų neaplenks...

Gintarija kada tavo startas?

Kristeliux kaip ten kelias nuo Bauskos? Dar remontas? Spėju kad man teks važiuot vienai ir dar naktį verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 19 rugsėjo 2006 - 13:38