QUOTE(devina @ 2006 09 15, 14:26)
Aš jau namie su savo žirniukais
Devina, pabūk dabar ir visus 9mėn
QUOTE(Leta7 @ 2006 09 15, 15:50)
Paiduke aš dar tik įpusėjau savo pieštuką, ir sekmadienį tik žinosiu kas ten lieka ir kiek dar man reikės. Jei kas bus būtinai pranešiu.
ačiū, kad atsiliepei
aš tikiuosi, man po sekmadienio jau nebereikės
Noriu pasidalinti savo atradimais. Skaitau as cia viena vokiska IVFini puslapi (na, jau liga). Ten visokios naujienos is med. zurnalu ir konferenciju.
Taigi, viena studija Svedijoje irode, kad aspirinas neturejo jokios itakos tirtu grupiu IVF rezultatams.
O antras tyrimas kiek idomesnis.
Taigi, "Fertility and Sterility", Mai 2006 pranesa apie dr. Eliahu Levitas is Soroka University Medical Center, Beer Sheva tyrima:
Buvo sudarytos dvi grupes IVFui.
Pirmosios grupes moterims embrionu implantacija buvo atlikta hipnozeje (89 poros, 98 terapiniai ciklai), antrosios (96 poros, 96 terapiniai ciklai) - kaip paprastai.
Tai rezultatai.
Pirmoji grupe (su hipnoze) - 52 nestumai (t.y. 58,4% pacientui, 53% terapiniam ciklui).
Antroji grupe ( be hipnozes) - 29 nestumai (30,2% pacientui ir terapiniam ciklui).
Itaria, kad arba uterus atsipalaiduoja implantacijos metu ir taip embrionas lengviau prisikabina, ir/arba hormonu pusiausvyra kazkaip paveikiama.
Pati sistema tokia - 10 min. pries implantacija moteris uzhipnotizuojama (jos praso galvoti apie kazkoki pati graziausia gyvenimo ivyki ir isivaizduoti, kad laukia kazkokiu labai maloniu sveciu), po implantacijos ji turi ramiai, su nuotaika, atsipalaidavusi "ieiti i diena".
Kita karta reiks Kaspirovski i implantacija paimti, tegul diedas uz duru laukia
Taigi, viena studija Svedijoje irode, kad aspirinas neturejo jokios itakos tirtu grupiu IVF rezultatams.
O antras tyrimas kiek idomesnis.
Taigi, "Fertility and Sterility", Mai 2006 pranesa apie dr. Eliahu Levitas is Soroka University Medical Center, Beer Sheva tyrima:
Buvo sudarytos dvi grupes IVFui.
Pirmosios grupes moterims embrionu implantacija buvo atlikta hipnozeje (89 poros, 98 terapiniai ciklai), antrosios (96 poros, 96 terapiniai ciklai) - kaip paprastai.
Tai rezultatai.
Pirmoji grupe (su hipnoze) - 52 nestumai (t.y. 58,4% pacientui, 53% terapiniam ciklui).
Antroji grupe ( be hipnozes) - 29 nestumai (30,2% pacientui ir terapiniam ciklui).
Itaria, kad arba uterus atsipalaiduoja implantacijos metu ir taip embrionas lengviau prisikabina, ir/arba hormonu pusiausvyra kazkaip paveikiama.
Pati sistema tokia - 10 min. pries implantacija moteris uzhipnotizuojama (jos praso galvoti apie kazkoki pati graziausia gyvenimo ivyki ir isivaizduoti, kad laukia kazkokiu labai maloniu sveciu), po implantacijos ji turi ramiai, su nuotaika, atsipalaidavusi "ieiti i diena".
Kita karta reiks Kaspirovski i implantacija paimti, tegul diedas uz duru laukia
QUOTE(Leta7 @ 2006 09 15, 16:01)
O ką darysi sekmadienį, kad jau nebereikės?
nu ta prasme, tikiuosi, kad sekmadienį paskutinė stimuliacijos diena bus, man trūksta sekmadieniui kokių 75IU gonalio
o pagalvojai, kad jau mirti žadu , nu visko būna, bet dar noriu gyventi
Chiara, su Kašpirovskiu gali nesusipratimas įvykti rassosalos vsio ir ne tik kad neįsikabins, o ir išviso pradings.
Papildyta:
Na jau tu čia ... Aš galvojau, kad jau būsi prisiauginusi visą vaikų darželį ir daugiau nebereikės
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2006 09 15, 16:05)
nu ta prasme, tikiuosi, kad sekmadienį paskutinė stimuliacijos diena bus, man trūksta sekmadieniui kokių 75IU gonalio
Na jau tu čia ... Aš galvojau, kad jau būsi prisiauginusi visą vaikų darželį ir daugiau nebereikės
Šį kartą aš taip atsipalaidavus buvau nereikia jokiu hipnozių, man V.K kaip gimti namai pasirodė
As tai galvoju - kaip cia save ta diena pradziuginti galeciau.
Plano dali jau turiu - i darba neisiu, isgersiu kapucino, nusipirksiu koki nors kostiumeli ir ateisiu isodinimui
Ka cia po to sugalvojus? Tsakant, laimingam "iejimui i diena"?
Plano dali jau turiu - i darba neisiu, isgersiu kapucino, nusipirksiu koki nors kostiumeli ir ateisiu isodinimui
Ka cia po to sugalvojus? Tsakant, laimingam "iejimui i diena"?