Kadangi kuriu etiketes, is savo patirties galiu pasakyti, kad nuo rasaliniu printeriu poto nubega dazai ir saldytuve atsaldytas sampanas jei paguli, tas paprastas popierius nelabai atrodo ir laikosi.
Vis del to geriausi lipdukai yra spausdinti ant lipnaus popieriaus, palaikai vandenyje butelaiti, nuimi senus lipdukus, su skudureliu nuvalai, priklijuoji ir super atrodo ir super laikosi
kas mokate pasikoreguoti etiketes su kompu (ypac Photoshopu)
Etikeciu rojus
Etikeciu rojus
Gal kam idejoms prireiks
mes etiketes darėmės patys, kadangi vestuvės buvo lietuviškos tradicinės tai ir etiketės buvo su senoviniais lietuviškais vaizdeliais ir pavadinimais, tokiais kaip pamergėlių saldžioji, pabroliukų svaigioji, piršlio kraujas, jaunosios ašaros, mamulės pinigėliai. o nuotraukas ėmėm iš senų nuotraukų albumų senelių ir interneto.
pas mus buvo tokios
Alliza, gatavu sablonu programos neturi
Viskas kuriama, deliojama, piesiama nuo 0, arba redaguojama, kazkas is interneto, bet cia viskas daroma rankomis, reik zinoti kur ka spausti, kur ka patraukti, koki efekta panaudoti ir t.t. Deja nera stebuklingo sablono ir mygtuko, kur paskaudus gausis grozis. Dauguma kuria su Photoshopo ar Corel Drow programomis
Viskas kuriama, deliojama, piesiama nuo 0, arba redaguojama, kazkas is interneto, bet cia viskas daroma rankomis, reik zinoti kur ka spausti, kur ka patraukti, koki efekta panaudoti ir t.t. Deja nera stebuklingo sablono ir mygtuko, kur paskaudus gausis grozis. Dauguma kuria su Photoshopo ar Corel Drow programomis
merginos gal katra turite sampano etikeciu lietuviskai
Papildyta:
labai graziai atrodo, gal gali patarti kaip man tokius pasidaryt
Papildyta:
QUOTE(murka2008 @ 2008 07 08, 10:35)
Kadangi kuriu etiketes, is savo patirties galiu pasakyti, kad nuo rasaliniu printeriu poto nubega dazai ir saldytuve atsaldytas sampanas jei paguli, tas paprastas popierius nelabai atrodo ir laikosi.
Vis del to geriausi lipdukai yra spausdinti ant lipnaus popieriaus, palaikai vandenyje butelaiti, nuimi senus lipdukus, su skudureliu nuvalai, priklijuoji ir super atrodo ir super laikosi
labai graziai atrodo, gal gali patarti kaip man tokius pasidaryt
Vat ir as galvoju ar tai grazu
Man graziau kai uzrasyta pvz.- Vestuvine degtine...tik be jaunuju nuotrauku
Man graziau kai uzrasyta pvz.- Vestuvine degtine...tik be jaunuju nuotrauku
QUOTE(magnifica @ 2008 11 09, 16:53)
Na, aš norėčiau kelis butelius 'papuošti 'etiketėmis su jaunaisiais
Tik bėda ta, kad švęsime restorane ir alkoholį pirksim iš jų... Kaip mums tada tuos butelius papuošti?
Tik bėda ta, kad švęsime restorane ir alkoholį pirksim iš jų... Kaip mums tada tuos butelius papuošti?
tas etiketes padaryti ant lipnaus popieriaus ir susitari su padavejais, kad pries nesant ant stalo gerimus etiketes uzklijuotu ant buteliu o susitarti tikrai susitarsit