sveikos
etiketes issitraukiau is interneto ir siek tiek pataisiau gal kam pravers
turiu dar tik reik paieskot tai jei tinkamos kam rasykit i az
Sveikos merginos
o ant ko jus spaudziate etiketes, ant paprasto popieriuko
ar perkat specialu kuris limpa?
Sveikutes. As irgi turiu keleta, dar is labai senu laiku, kai mano tevai pirsliavo likusiu, bet tikrai gana idomiu etikeciu. Deja, kolkas negaliu ideti paveikslelio. Tad, kam reiketu - rasykite - persiusiu tiesiai i pasto dezute, o jus jau galesite viesai visiems parodyti
QUOTE(aganiute @ 2007 08 16, 09:28)
Sveikos merginos
Aš tai spausdinau ant paprasto popieriaus spalvotu printeriu ir klijuosiu su lipalu. Dar nebandžiau, bet tikiuosi, kad lips
QUOTE(Martynos mama @ 2007 08 16, 15:55)
Aš tai spausdinau ant paprasto popieriaus spalvotu printeriu ir klijuosiu su lipalu. Dar nebandžiau, bet tikiuosi, kad lips
TAIP TAIP!!!! Lipalas kuo puikiausiai tinka
jau išbandėme, suklijavome visus butelius. Puikiai laikosi!
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 17, 15:08)
truputi ne į temą o kaip pakeist užrašą pvz, iš rusiško varinto į lietuvišką, čia reik kokios programos ar wordu galima, kiek bandžiau, pas mane nesigauna
QUOTE(Jurgitele @ 2007 08 19, 09:07)
truputi ne į temą o kaip pakeist užrašą pvz, iš rusiško varinto į lietuvišką, čia reik kokios programos ar wordu galima, kiek bandžiau, pas mane nesigauna
Yra tokia programa Paint. Manau, kad kiekviename kompiuteryje ji iskart instaliuota. Eiti "Start" - "Programs" - "Accessories" - "Paint". "Paint" programos ikonos paveikslelis - piestukine su piestukais. Va ten gali ir uzrasus keisti ir spalvas ir t.t.
QUOTE(Jurgitele @ 2007 08 19, 10:07)
Su Paint
QUOTE(Martynos mama @ 2007 08 20, 09:59)
Yra tokia programa Paint. Manau, kad kiekviename kompiuteryje ji iskart instaliuota. Eiti "Start" - "Programs" - "Accessories" - "Paint". "Paint" programos ikonos paveikslelis - piestukine su piestukais. Va ten gali ir uzrasus keisti ir spalvas ir t.t.
angeliukai
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 20, 14:56)
angeliukai
Welkom, ar galėtum perdaryt vietoj kur vynas, kad būtu degtinė, plyyyzzz, nes pas mane nesigauna