Sveikutės, na man taip pat prireikė pagalbos
Sesers vestuvės ne už kalnų, tai aš apsiėmiau puošti šampano butelius, gal gali kuri man padėti
Man irgi reikia pagalbos Etiketes turiu, bet reikia, kad kažkas uždėtų foto ant jų
o aš norėjau paklausti - ar įmanoma kažkaip su kokia paprasčiausia programyte įkomponuoti foto ant paruošto šabloniuko etiketės?
QUOTE(Čili @ 2010 09 15, 17:29)
o aš norėjau paklausti - ar įmanoma kažkaip su kokia paprasčiausia programyte įkomponuoti foto ant paruošto šabloniuko etiketės?
su photoshop lb gražiai galima padaryti
QUOTE(aciai @ 2010 09 15, 18:16)
su photoshop lb gražiai galima padaryti
bet legalų normalų nemokamai rasti neįmanoma turbūt Labai kažko šustro nenoriu vien dėl šitų visokių rėmelių.. Nes teisybę pasakius su foto programomis man sunkoka dirbti, mėginau Gimp, tai pasijutau visai žalia
LABUTIS MAMYTES IR NE TIK
laaaabai laaaaaabai prasau Jusu pagalbos. man reikia LENKISKOS etiketes ant sampano butelio, 75 metu proga. niekaip nerandu, bandziau issivertusi i lenku kalba ieskoti google, bet be vestuviniu etikeciu nieko ten nebuvo (bent as nemaciau, nemoku lenkiskai) gal kas turit kokiu, ar zinot kur gauti? nesvarbu, ar yra vieta foto ar ne, ir kas parasyta visiskai nesvarbu. is anksto dekui
Papildyta:
aaisku, kad tik nebutu vestuvines
laaaabai laaaaaabai prasau Jusu pagalbos. man reikia LENKISKOS etiketes ant sampano butelio, 75 metu proga. niekaip nerandu, bandziau issivertusi i lenku kalba ieskoti google, bet be vestuviniu etikeciu nieko ten nebuvo (bent as nemaciau, nemoku lenkiskai) gal kas turit kokiu, ar zinot kur gauti? nesvarbu, ar yra vieta foto ar ne, ir kas parasyta visiskai nesvarbu. is anksto dekui
Papildyta:
QUOTE(Tylingoto @ 2010 09 29, 15:38)
LABUTIS MAMYTES IR NE TIK
Papildyta:
Papildyta:
Jei reik didesnes kokybes parasyk
labai labai dekui, fantastiskai grazi etikete
QUOTE(Tylingoto @ 2010 10 11, 12:46)
labai labai dekui, fantastiskai grazi etikete
Labukas, gal kuri darėt etiketę šampano buteliui su boso diena?
QUOTE(Martynos mama @ 2007 08 16, 13:45)
Sveikutes. As irgi turiu keleta, dar is labai senu laiku, kai mano tevai pirsliavo likusiu, bet tikrai gana idomiu etikeciu. Deja, kolkas negaliu ideti paveikslelio. Tad, kam reiketu - rasykite - persiusiu tiesiai i pasto dezute, o jus jau galesite viesai visiems parodyti
sveikute gal gali man atsiusti sabaliauskien.gintare@gmail.com
aciu is anksto
QUOTE(olinka @ 2011 02 02, 12:26)
Skaitau, bet niekaip neatrandu atsakymo i klausimą: kaip pasidaryt etiketes pačiai, su kokia programa idet nuotrauku, kaip padaryt grazias etiketes, is kur paimt sablonu?
pvz. atsisiunti iš interneto šabloną norimos etiketes, tada per fotošopą įsidedi nuotrauką, ką nori parašai. Atsispausdini