Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(Dilma @ 2007 08 02, 22:11)
na, taip, tai buvo gegužį kažkur. O persigalvojom, nes nelabai gerų atsiliepimų išgirdom, be to, daug kas sako, kad gilijukai paskui patiria daug sunkumų adaptuodamiesi prie pagrindinės mokyklos. Dabar lankysim M. Mažvydo pagrindinę 4u.gif

nzn kazkaip cia su ta adaptacija sunkoka daugeliui. Mano vaikas ejo i Gilija, perejom i 5 kl. i kita mokykla jokiu sunkumu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 08 03, 11:23)
nzn kazkaip cia su ta adaptacija sunkoka daugeliui. Mano vaikas ejo i Gilija, perejom i 5 kl. i kita mokykla jokiu sunkumu nebuvo.

Taigi ne visiems vaikams vienodai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 08 03, 11:56)
Taigi ne visiems vaikams vienodai.  4u.gif

taigi ne visiems vienodai, bet nereiketu sakyti, kad Gilija prasta mokykla, kad vaikams sunku paskui vidurinese.
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 08 03, 20:15)
taigi ne visiems vienodai, bet nereiketu sakyti, kad Gilija prasta mokykla, kad vaikams sunku paskui vidurinese.

O aš to ir nesakiau schmoll.gif . Aš paprasčiausiai nenoriu rizikuot savo vaiku, išgirdusi neigiamų atsiliepimų apie tą mokyklą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 03 rugpjūčio 2007 - 22:58
Tai dabar man pasakykit- Gedminų ar Versmės mokykla geresnė? Pagal gyvenamąją vietą mums priklauso Versmė, tad dabar mastau kur geriau, bet ir Gedminų netoli ax.gif
Atsakyti
gal apyliges mokyklos, Versmes gal daugiau i mokslus lygiuoja, o Gedminu i uzklasine veikla.
Atsakyti
ačiū coris 4u.gif
o gal kieno vaikučiai eina į Versmę? Ten kas nors vyksta po pamokų vaikams?
Atsakyti
QUOTE(jolančiukas @ 2007 08 08, 14:27)
ačiū coris 4u.gif
o gal kieno vaikučiai eina į Versmę? Ten kas nors vyksta po pamokų vaikams?

Visose mokyklose vyksta kas nors po pamok; vaikams7 mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei vaikas gabus ir linkęs į mokslus leisčiau į versmės mokyklą,bet vidutinių gabumų vaikui ten bus sunku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2007 09 09, 17:31)
Jei vaikas gabus ir linkęs į mokslus leisčiau į versmės mokyklą,bet vidutinių gabumų vaikui ten bus sunku schmoll.gif

Labai įdomus postas. Na pagal ką galima pasakyti kad 6-metis labai gabus? Ne visada suprantu GABUS reikšmę. Ar tai kad imlus, greit supranta ko nori iš jo? Ar kad moka skaičiuoti, rašyti, skaityti?
Atsakyti
Na ar niekas iš Klaipėdiečių rudenį neves mažylių į pirmą klasę??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la vita: 11 gruodžio 2007 - 10:00
kas nors leis, bet ne aš. biggrin.gif
Atsakyti