Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(eris @ 2007 06 28, 13:38)
Jei ne paslaptys apie kokia mokykla cia parasyta?  ax.gif

nepaslaptis, tai gedminu pagrindine mokykla.
Atsakyti
O apie "Vaivorykstes tako" pagr. mokykla gal kas nors gali parasyti?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 22, 17:16)
Galėčiau, bet ji tik po trejų metų pirmokus turės tongue.gif

o bigsmile.gif kaip as noreciau kad mano vaikis butu meniskas, nes irgi minko pianino klavisus, ir muzika tai jam viskas, be jos negali gyventi schmoll.gif nu ziuresim kas cia bus. o jau apie mokykla ir as suku galva. buciau vedus i 8, as ja baigiau, bet kad nepriima pradinuku. sese baige 6, tai siulo ten, bet man kazkaip ji nelabai inponuoja. o kur vest nesvarbu, nes vistiek reiks vesti kasdien.
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 07 22, 19:20)
bigsmile.gif kaip as noreciau kad mano vaikis butu meniskas, nes irgi minko pianino klavisus, ir muzika tai jam viskas, be jos negali gyventi schmoll.gif nu ziuresim kas cia bus. o jau apie mokykla ir as suku galva. buciau vedus i 8, as ja baigiau, bet kad nepriima pradinuku. sese baige 6, tai siulo ten, bet man kazkaip ji nelabai inponuoja. o kur vest nesvarbu, nes vistiek reiks vesti kasdien.

Kai jau reikalas tikrai pribręs, sakyk, darysim mytą su Aurute biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 06 29, 15:49)
O apie "Vaivorykstes tako" pagr. mokykla gal kas nors gali parasyti?

,,Vaivorykštes tako" mokyklą lanko mano vaikas. Labai man patinka. Labai geri ir šilti tarpusavio santykiai tarp visų. Yra popamokinės veiklos būreliai, vaikai ten gali paruošti pamokas yra prižiūrimi iki 17.00. Labai patogu leisti pradinukus, jeigu tėvai dirba.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 07 22, 23:29)
Kai jau reikalas tikrai pribręs, sakyk, darysim mytą su Aurute biggrin.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

butinai drinks_cheers.gif as apie ja ir pagalvojau mirksiukas.gif ot turesim nuosava mokytoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(red40 @ 2007 07 23, 08:36)
,,Vaivorykštes tako" mokyklą lanko mano vaikas. Labai man patinka. Labai geri ir šilti tarpusavio santykiai tarp visų. Yra popamokinės veiklos būreliai, vaikai ten gali paruošti pamokas yra prižiūrimi iki 17.00. Labai patogu leisti pradinukus, jeigu tėvai dirba.

nenoreciau kad mano vaikai lankytu sia mokykla.
Papildyta:

Super parasyta, labai tiksliai pastebeta. As ir pvz nemetau pinigu vesdama vaikus i privacia mokykla. Nors siandien galeciau vaika pervesti i Vaivorykstes tako m-kla,buvau kviesta jau ne viena karta, kad atvesciau savo vaika,bet gaila pinigu visu pirma, as juos geriau seimos gerovei, poilsiui atostogoms pataupysiu, o antra-valstybinese mokyklose tikrai gerai paruosia vaikus.

Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 07 27, 13:06)
nenoreciau kad mano vaikai lankytu sia mokykla.
Papildyta:
Super parasyta, labai tiksliai pastebeta. As ir pvz nemetau pinigu vesdama vaikus i privacia mokykla. Nors siandien galeciau vaika pervesti i Vaivorykstes tako m-kla,buvau kviesta jau ne viena karta, kad atvesciau savo vaika,bet gaila pinigu visu pirma, as juos geriau seimos gerovei, poilsiui atostogoms pataupysiu, o antra-valstybinese mokyklose tikrai gerai paruosia vaikus.

Kaip kas supranta šeimos ar vaiko gerovę...Kiekvieno teisė rinktis. Sėkmės.
Atsakyti
Man patinka Gilijos prad.m-kla. Ten vaikams tikrai saunu. Daug uzklasines veiklos. Pedagogai tikrai stiprus. Tik va problema, kad sunku tenai pakliuti. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 08 02, 10:56)
Man patinka Gilijos prad.m-kla. Ten vaikams tikrai saunu. Daug uzklasines veiklos. Pedagogai tikrai stiprus. Tik va problema, kad sunku tenai pakliuti.  g.gif  4u.gif

Kodėl sunku? Nuėjom, pasakėm, kad norim lankyt, bet nelabai pagal gyvenamąją vietą tinkam, sako - prašom, nesvarbu, lankykit bigsmile.gif . Niu, bet mes persigalvojom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 08 02, 11:35)
Kodėl sunku? Nuėjom, pasakėm, kad norim lankyt, bet nelabai pagal gyvenamąją vietą tinkam, sako - prašom, nesvarbu, lankykit bigsmile.gif . Niu, bet mes persigalvojom ax.gif

ziurint kada buvot, jei koki balandi-geguze tai gal ir dar buvo vietu. O tai kodel persigalvojot, o dabar i kokia eisit?
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 08 02, 16:29)
ziurint kada buvot, jei koki balandi-geguze tai gal ir dar buvo vietu. O tai kodel persigalvojot, o dabar i kokia eisit?

na, taip, tai buvo gegužį kažkur. O persigalvojom, nes nelabai gerų atsiliepimų išgirdom, be to, daug kas sako, kad gilijukai paskui patiria daug sunkumų adaptuodamiesi prie pagrindinės mokyklos. Dabar lankysim M. Mažvydo pagrindinę 4u.gif
Atsakyti