Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

sveikutes,gal kas zinot kaip dabar vadinasi nezinau 8vidmokykla,kokie atsiliepimai apie ja?ar ten nepadare gimnazijos priima i pirma klase ar jau nebe?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 04, 19:05)
sveikutes,gal kas zinot kaip dabar vadinasi nezinau 8vidmokykla,kokie atsiliepimai apie ja?ar ten  nepadare  gimnazijos priima i pirma klase  ar jau nebe?

Sveika pandute, 8-ta vid.m-kla man atrodo Aukuro vid. vadinasi, labai stipri ir gera mokykla ir ten priema tik nuo 5 klases. Mano puseseres sunus ten lanko, sake sustiprinta matematika ten yra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 04 05, 20:51)
Sveika pandute, 8-ta vid.m-kla man atrodo Aukuro vid. vadinasi, labai stipri ir gera mokykla ir ten priema tik nuo 5 klases. Mano puseseres sunus ten lanko, sake sustiprinta matematika ten yra  blink.gif

Nebebūna mokyklose sustiprinti ar pasislpninti dalykai. Vyresnėse klasėse tiesiog yra profiliuojama (dar pakolkas).
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 23, 20:16)

del privaciu tai ten mokytojai pries tevus ant ausu vaiksto, taip pat pries vaikus (kad neduokdieve neiseitu 600 ar kita stavke ) ir paprastai susirenka daugiau problematisku vaiku, mokyt bijo tiesa pasakyt tevams ( na turejau draugiu dirbanciu privaciose )  o finale vistiek eina nuo penktos i tas pacias valdiskas mokyklas ir jau su jais nebesicackina o ir programa privaciose ta pati, as nemanau kad verta ismesti tiek pinigu, na nebent visai nera kur deti.

Čia tokios žinios iš naujienų tarnybos VBS (viena bobutė sakė)? biggrin.gif Trečius metus lankom Universa Via - Dieve padėk, kad visos rastumėt TOKIAS mokyklas savo vaikams 4u.gif
Aš iš mokytojos apie savo vaiką žinau viską- ir gerus, ir blogus dalykus. Reiks regėjimą pasitikrinti, nes per tris metus mačiau tik savo kojom, o ne ant ausų vaikštančias mokytojas mirksiukas.gif
Vaikas per tuos metus padarė neįtikėtiną pažangą- ir tai didžiąja dalim mokyklos nuopelnas.
Problemiškais vaikais aš vadinčiau tuos, kurių tikrai netrūksta valstybinėse mokyklose- vaikus, kurie nerūpi savo tėvams- privačioje tokių nė su žiburiu nerasi.
Universa Via- pagrindinė mokykla. Kai ateina metas rinktis gimnaziją, daugumai tenka pakeist mokyklą.
P.S. Kai pinigų nebėra kur dėt, jais galima sienas klijuoti- žinia, kai namas didelis, tai ir sienų daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos

Ketiname važiuoti gyventi į Šilutę, ir labai bijau aš savo jautrų būsimą trečioką, kuris mokėsi rusų mokykloje ir lietuviškai nedaug tepakalba siusti į lietuvių mokyklą ax.gif Ar yra Klaipedoje arba K apskrityje (kur nors arčiau mūsų) geros mokyklos kur rusų kalba būtų pagrindinė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2007 05 14, 15:39)
Sveikos mamos

Ketiname važiuoti gyventi į Šilutę, ir labai bijau aš savo jautrų būsimą trečioką, kuris mokėsi rusų mokykloje ir lietuviškai nedaug tepakalba siusti į lietuvių mokyklą ax.gif Ar yra Klaipedoje arba K apskrityje (kur nors arčiau mūsų) geros mokyklos kur rusų kalba būtų pagrindinė? blush2.gif

Klaipėdoje yra tikrai rusų mokyklų ir visai neblogų mirksiukas.gif
Atsakyti
Papasakokit daugiau apie Gilijos pradinę. Nes jau pradėjau galvoti kur vesti savąją. Mes neturim čia nei arti nei senelių, nei vyresnių brolių, sesių, todėl mums aktualu, ką vaikas veiks pasibaigus pamokoms. Ar ten yra kokios prailgintos grupės? Nuo kada prasideda pamokėlės ir kada baigiasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ina: 23 birželio 2007 - 22:24
Vesdama savo vaiką į "Gilijos" mokyklą tikrai neapsiriksit. Bet jei dar gausit vietą. Ten klasės būna visada pilnos. Surenka po 7 klases be problemų. Labai daug popamokinės veiklos ir nemokamos. Labai daug būrelių. Yra ir praiilgintos grupės. Viena buvo net iki 6 val. Puikios budinčios. Visada padės atsitikus bėdai. Visi visi darbuotojai liuks. Aš labai labai patenkinta mokykla. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina72 @ 2007 06 24, 09:32)
Vesdama savo vaiką į "Gilijos" mokyklą tikrai neapsiriksit. Bet jei dar gausit vietą. Ten klasės būna visada pilnos. Surenka po 7 klases be problemų. Labai daug popamokinės veiklos ir nemokamos. Labai daug būrelių. Yra ir praiilgintos grupės. Viena buvo net iki 6  val. Puikios budinčios. Visada padės atsitikus bėdai. Visi visi darbuotojai liuks. Aš labai labai patenkinta mokykla. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif Mums jinai arčiausiai. Du metai mums dar iki mokyklos, o jau galiu negauti vietų? O kada užsirašyti ir ar galima rinktis klasę?
Atsakyti
QUOTE(širšė @ 2007 05 09, 17:25)
Čia tokios žinios iš naujienų tarnybos VBS (viena bobutė sakė)?  biggrin.gif Trečius metus lankom Universa Via - Dieve padėk, kad visos rastumėt TOKIAS mokyklas savo vaikams  4u.gif
Aš iš mokytojos apie savo vaiką žinau viską- ir gerus, ir blogus dalykus. Reiks regėjimą pasitikrinti, nes per tris metus mačiau tik savo kojom, o ne ant ausų vaikštančias mokytojas  mirksiukas.gif
Vaikas per tuos metus padarė neįtikėtiną pažangą- ir tai didžiąja dalim mokyklos nuopelnas.
Problemiškais vaikais aš vadinčiau tuos, kurių tikrai netrūksta valstybinėse mokyklose- vaikus, kurie nerūpi savo tėvams- privačioje tokių nė su žiburiu nerasi.
Universa Via- pagrindinė mokykla. Kai ateina metas rinktis gimnaziją, daugumai tenka pakeist mokyklą.
P.S. Kai pinigų nebėra kur dėt, jais galima sienas klijuoti- žinia, kai namas didelis, tai ir sienų daug lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

stai ir atsiskleidzia skirtumas tu tevu, kuriu vaikai eina i privacias mokyklas, mes tai gyvename eiliniame bute o ne name, be to ir vaikas eis i eiline mokykla, o i ne privacia. pati dirbau Universa via mokykloje, bet isejau ir ne delto, kad kolektyvas blogas, ar buvau niekam tikusi mokytoja, bet neapsikenciau tevu poziurio i mokytojus, kurie yra tarsi ju vaiku aukles ir atrodo, kad uz tuos 600 litu, mokytojai turi klausyti kaip 7 metu mokinukas aiskina, jog tevai nemokes pinigu jeigu as dar ji drausminsiu ar liepsiu namie knygele paskaityti, sorry, ne tam mokiausi kad su manimi nesiskaitytu. o tos valstybines mokyklos pilnos puikiu pedagogu ir nuosirdziu tevu, kuriems rupi ne tik ju paciu vaikai, bet ir mokytojai. sekmingai dirbu eilineje mokykloje ir nei karto negirdejau izeidimo, su tevais kalbame kaip su sau lygiais, nera jokiu pykciu, be to ir zinios vaiku puikios, niekuom nesiskiria nuo tu besimokanciu privaciose mokyklose, na nebent kad perkamos uz 600 ar daugiau litu. musu mokyklos vaikai daug keliauja, lankosi uzsienio salyse, taigi pinigai investuojami kitur, o mokymo programa niekuom nesikeicia, ar ji nemokama ar mokama. be to pasakymas, kad mokyklose pilna problemisku vaiku prajuokino, tai kaip tik vaikai mokosi gyventi ne siltnamio salygomis, o realiame nesukurtame gyvenime, kuriame bus visko. taigi mieli teveliai nemetykim pinigu vejais, geriau juos investuokime i bendra seimos laisvalaiki ar taupykime tolimesnems vaiko mokslams.
Atsakyti
QUOTE(mėtėja @ 2007 06 26, 20:56)
musu mokyklos vaikai daug keliauja, lankosi uzsienio salyse, taigi pinigai investuojami kitur, o mokymo programa niekuom nesikeicia, ar ji nemokama ar mokama. be to pasakymas, kad mokyklose pilna problemisku vaiku prajuokino, tai kaip tik vaikai mokosi gyventi ne siltnamio salygomis, o realiame nesukurtame gyvenime, kuriame bus visko. taigi mieli teveliai nemetykim pinigu vejais, geriau juos investuokime i bendra seimos laisvalaiki ar taupykime tolimesnems vaiko mokslams.

Jei ne paslaptys apie kokia mokykla cia parasyta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 06 28, 13:38)
Jei ne paslaptys apie kokia mokykla cia parasyta?  ax.gif

Atsakyti