Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 02 24, 20:39)
Tikrai taip  bigsmile.gif , ar Varpų g. gyveni? Jei nepaslaptis kokiam name? g.gif

Mes Liubeko gatvėj, arčiau Bigo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 02 24, 21:57)
Mes Liubeko gatvėj, arčiau Bigo  mirksiukas.gif

Nu mes tada tikrai kaimynes drinks_cheers.gif , as tarp Liubeko ir Varpų, bet taip pat arčiau Bigo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2007 02 23, 18:02)
Kadangi irgi neseniai aktualu buvo, tai domėjausi mokyklomis šiaurinėje dalyje ir aš. Apie "Varpelį" gali net negalvoti, jei darželio ten nelankei, nes net ir lankę darželį ne visi pakliūna, kadangi iš 2 darželinukų grupių formuoja tik vieną pradinę klasę. Apie "Verdenę" atsiliepimai skirtingi, nes pradinukų mokytojos labai skirtingos, būna metų, kai viena už kitą prastesnės (kaip tik mano Simonui tokie metai išpultų doh.gif ), bet yra keletas, apie kurias visai neblogai atsiliepia. Nemažai vaikų iš Miško rajono į Dacho mokyklą važinėja, mūsų laiptinėje nebuvo nei vieno besimokančio "Verdenėje" - visi Dacho, Gorkio arba Vydūno mokyklose mokėsi.

pasirinkimo amplitudė sparčiai siaurėja biggrin.gif Ačiū už komentarus drinks_cheers.gif gal dar kas kokių minčių apie Gorkio, Vydūno ir Dacho mokyklas turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 02 24, 18:24)
O kuo bloga P.Mašioto vid.m-la?  blush2.gif Mums taip pakeliui ši mokykla, nesinori kaškur vaiką vežioti i kitą miesto galą ir apsisunkinti save ir vaika  g.gif .

Na mokykla grazi, nestandartine biggrin.gif , o jei rimtai tai as esu tos nuomones kad baisiai daug kas priklauso nuo mokytojos, pas kuria paklius vaikas, nesakau kad Masiote mokytojos blogos, bet pati buciau sutikus tik pas pora vesti savo vaika. (viena is ju vilkiene, jei kas zinot parasykit jos varda pasakysiu ar tikrai ji-nuostabi mokytoja)Kaip sakiau senai besidomejau sia mokykla, bet jei pradinems dar vadovauja Baranauskiene tai tas pats likes- yra be proto didelis noras pasirodyti pries tevelius - organizuojami grand koncertai,kuriems repetuotis negailima pamoku laiko, mokytojai atrpusavyje nesutaria, ai daug galeciau pasakoti, bet labiausiai nepatiko vaiku ir mokytoju santykiai.
Siaip aisku suprantu mamas kurioms salia mokykla ir idealiausia salia butu, na tuomet tik ieskokit geros mokytojos,ten kazkaip pirmokeliu tevams buna parodomosios pamokos- nepatingekit nueit.
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2007 02 25, 16:48)
pasirinkimo amplitudė sparčiai siaurėja  biggrin.gif  Ačiū už komentarus  drinks_cheers.gif gal dar kas kokių minčių apie Gorkio, Vydūno ir Dacho mokyklas turi  ax.gif

sakykit ar gorkio ne rusu mokykla??? ji tiktu??? kiek zinau ji nebloga bet rusu.
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 25, 23:21)
bet jei pradinems dar vadovauja Baranauskiene tai tas pats likes- yra be proto didelis noras pasirodyti pries tevelius - organizuojami grand koncertai,kuriems repetuotis negailima pamoku laiko, mokytojai atrpusavyje nesutaria, ai daug galeciau pasakoti, bet labiausiai nepatiko vaiku ir mokytoju santykiai.

sakykit ar gorkio ne rusu mokykla??? ji tiktu??? kiek zinau ji nebloga bet rusu.

Man rods man draugė būtent apie šitą mokytoją ir pasakojo, stilius "mokytojavimo" tai tip top doh.gif

rusų rusų doh.gif

Mums belieka Dacho rinktis ax.gif papasakokit kas nors ką nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 23, 10:30)
ezra - tada noriu tavęs pakalusti...mes gyvename Naujakiemio g rajone, kaip suprantu mums prikaluso -"darželis-mokykla" Nykštukas",bei  Gedminų pagrindinė ...tai siūlytum rinktis ...Gedminų?...sakyk drąsiai savo nuomonę... mirksiukas.gif ..o gal apskritai šis rajomas neturi geros mokyklos??... g.gif

Rinkčiausi Gedminų pagrindinę.
Papildyta:
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 26, 00:21)
Siaip aisku suprantu mamas kurioms salia mokykla ir idealiausia salia butu, na tuomet tik ieskokit geros mokytojos,ten kazkaip pirmokeliu tevams buna parodomosios pamokos- nepatingekit nueit.

Parodomosios pamokos ir yra parodomosios - "pakazucha" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 02 26, 01:38)
Rinkčiausi Gedminų pagrindinę.
Papildyta:

Parodomosios pamokos ir yra parodomosios - "pakazucha" unsure.gif

Na sutinka kad pakazucha, bet juk mamai nesvarbu o ir nelabai supras ar taisyklingai pagal pamokos struktura vedama pamoka.
Man svarbiausia butu bendravimo stilius tarp mokytojos ir vaiku(tas tikrai pasimatytu pamomoje) o ne vaizdiniu priemoniu gausa.
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 26, 00:21)
Na mokykla grazi, nestandartine  biggrin.gif , o jei rimtai tai as esu tos nuomones kad baisiai daug kas priklauso nuo mokytojos, pas kuria paklius vaikas, nesakau kad Masiote mokytojos blogos, bet pati buciau sutikus tik pas pora vesti savo vaika. (viena is ju vilkiene, jei kas zinot parasykit jos varda pasakysiu ar tikrai ji-nuostabi mokytoja)Kaip sakiau senai besidomejau sia mokykla, bet jei pradinems dar vadovauja Baranauskiene tai tas pats likes- yra be proto didelis noras pasirodyti pries tevelius - organizuojami grand koncertai,kuriems repetuotis negailima pamoku laiko, mokytojai atrpusavyje nesutaria, ai daug galeciau pasakoti, bet labiausiai nepatiko vaiku ir mokytoju santykiai.
Papildyta:

Aciu uz info ax.gif , bet jau nieko turbut nekeisiu, uzrasiau pas Lingiene, kaip bus taip bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 26, 12:05)
Na sutinka kad pakazucha, bet juk mamai nesvarbu o ir nelabai supras ar taisyklingai pagal pamokos struktura vedama pamoka.
Man svarbiausia butu bendravimo stilius tarp mokytojos ir vaiku(tas tikrai pasimatytu pamomoje) o ne vaizdiniu priemoniu gausa.

Viską galima sivaidinti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 02 27, 00:49)
Viską galima sivaidinti... doh.gif

nzn ar viska, na as pastebeciau... igudusi akis mirksiukas.gif
stebejau viena karta pamoka kai studente buvau, mokyt sauni skraido po klase, priemoniu prisiruosus, tempas didelis...o vaikai bijo akis pakelt, neatsakineja,na ne velnio nesuprantam.. po to isgirdau kaip ji staugia ant vaiku. Vaikai nevaidina, o ir ju paklausinet pertraukos metu galima tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikispuikis: 27 vasario 2007 - 15:59
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 27, 16:58)
nzn ar viska, na as pastebeciau... igudusi akis  mirksiukas.gif
stebejau viena karta pamoka kai studente buvau, mokyt sauni skraido po klase, priemoniu prisiruosus, tempas didelis...o vaikai bijo akis pakelt, neatsakineja,na ne velnio nesuprantam.. po to isgirdau kaip ji staugia ant vaiku. Vaikai nevaidina, o ir ju paklausinet pertraukos metu galima  tongue.gif

Juk ne visos mamytės - mokytojos, jų akis neįgudusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2007 02 23, 18:02)
Apie "Verdenę" atsiliepimai skirtingi, nes pradinukų mokytojos labai skirtingos, būna metų, kai viena už kitą prastesnės (kaip tik mano Simonui tokie metai išpultų doh.gif ), bet yra keletas, apie kurias visai neblogai atsiliepia.
o gal galima sužinoti, kurios čia geresnės, kurios prastesnės? g.gif galima ir į a.ž sveika kritika niekada nepamaišė dar mirksiukas.gif
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 27, 15:58)
nzn ar viska, na as pastebeciau... igudusi akis  mirksiukas.gif
stebejau viena karta pamoka kai studente buvau, mokyt sauni skraido po klase, priemoniu prisiruosus, tempas didelis...o vaikai bijo akis pakelt, neatsakineja,na ne velnio nesuprantam.. po to isgirdau kaip ji staugia ant vaiku. Vaikai nevaidina, o ir ju paklausinet pertraukos metu galima  tongue.gif
jei turi įgudusią akį ir šviesią galvą, tai turėtum žinoti kam tos pamokėlės yra ruošiamos mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti