Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(mutti @ 2007 02 22, 16:47)
Žiūriu mūsų vaikiukai vienmečiai  mirksiukas.gif

Pastebėjau ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 19, 12:43)
Dar viena tema ir dar vienas galvos skausmas doh.gif  biggrin.gif
Ezra, tu man tiesiai šviesiai pasakyk, kokią mokyklą rinktis biggrin.gif . Kažkaip visad maniau, kad primokėliams adaptacija vyksta sunkiau, nei vyresniems. Be to, labai didelė tikimybė, kad baigus pradinę vis tiek teks keisti mokyklą, o tuo pačiu ir klasiokus...
Turiu pasirinkimą tik iš dviejų mokyklų - Gilijos ir M. Mažvydo. Labiau linkstu prie primosios...

Prie kurios linksta širdis, tą ir rinkis mirksiukas.gif

Mutti teisingai paaiškino - priešmokyklinių niekas nesiruošia naikinti, tik pradines. O ar visas, pamatysim, kaip bus. Bet remiantis mokyklų tinklo pertvarka, tai bėgant laikui turėtų išnykti darželiai-mokyklos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 22 vasario 2007 - 23:40
ezra - tada noriu tavęs pakalusti...mes gyvename Naujakiemio g rajone, kaip suprantu mums prikaluso -"darželis-mokykla" Nykštukas",bei Gedminų pagrindinė ...tai siūlytum rinktis ...Gedminų?...sakyk drąsiai savo nuomonę... mirksiukas.gif ..o gal apskritai šis rajomas neturi geros mokyklos??... g.gif

Čia visoms mamytėms apmąstymui...jei žadat vaikus vežiot į pradines klases visai kitą miesto dalį...sakykit ,kaip jūs juos po pamokų pasiimsit????....na takim 13-15 val g.gif ...gi ne visur ,kaip suprantu yra tos prailgintos grupės... g.gif ..mano viena pažįstama veda į mokyklą, kurioje prailginta grupė yra iki 15 val.... doh.gif doh.gif ..o jos ir vyro darbai iki 17 val...tai gerai,kad mokykla beveik kieme....nes kitu atveju... g.gif g.gif
Ar čia man reik susitaikyt su tuo,kad jei vaikus vedžioju į darželį, tai ir į mokyklą reiks nuvežt-parvežt... g.gif blink.gif ...tik dabr vėl klausimas iki kelintos klasės..taip juso vežiot..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 23, 09:30)
ezra - tada noriu tavęs pakalusti...mes gyvename Naujakiemio g rajone, kaip suprantu mums prikaluso -"darželis-mokykla" Nykštukas",bei  Gedminų pagrindinė ...tai siūlytum rinktis ...Gedminų?...sakyk drąsiai savo nuomonę... mirksiukas.gif ..o gal apskritai šis rajomas neturi geros mokyklos??... g.gif

Čia visoms mamytėms apmąstymui...jei žadat vaikus vežiot į pradines klases visai  kitą  miesto dalį...sakykit  ,kaip jūs juos po pamokų  pasiimsit????....na takim 13-15 val g.gif ...gi ne visur ,kaip suprantu yra tos prailgintos grupės... g.gif ..mano viena pažįstama veda į mokyklą, kurioje prailginta grupė yra iki 15 val.... doh.gif  doh.gif ..o jos ir vyro darbai iki 17 val...tai gerai,kad mokykla beveik kieme....nes kitu atveju... g.gif  g.gif
Ar čia man reik susitaikyt su tuo,kad jei vaikus vedžioju į darželį, tai ir į mokyklą reiks nuvežt-parvežt... g.gif   blink.gif ...tik dabr vėl klausimas iki kelintos klasės..taip juso vežiot..... rolleyes.gif

Tai va, dėl visų šių minėtų priežaščių ir galvoju rinktis mokyklą arčiau namų. O vežioja vaikus pirmus kelis metus, o poto jau gali bandyti su mikriukais važinėtis. Žinoma, jei vienas iš tėvelių yra laisvesnis ir gali tiek nuvešti, tiek ir parsivešti vaiką, tai labai puiku, bet jei iki 5 val dirbantys, tai jau problemėlė...

Beje, netoliese jums yra Balsio mokykla, tai gal ją rinkitės. O šiaip tėvelių patogumui- darželis-mokykla, ir vaikas pavalgęs, ir galės iki pat 18 val pabūti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutti: 23 vasario 2007 - 10:42
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 23, 09:30)
Čia visoms mamytėms apmąstymui...jei žadat vaikus vežiot į pradines klases visai  kitą  miesto dalį..

Aš jau praktiškai nusiteikiau, kad teks tąsyt į kitą rajoną visai, nes šiaurinėj nieko gero nėra g.gif nu dar liko apmąstymuose d-mkla Varpelis, bet nu grynas daržas ten g.gif Kaip paskui vaikui persiorientuot iškart ir 5 klasė ir visiškai priešinga aplinka darželiui doh.gif vat šitai mane stabdo g.gif

QUOTE(mutti @ 2007 02 23, 10:39)
Tai va, dėl visų šių minėtų priežaščių ir galvoju rinktis mokyklą arčiau namų. O vežioja vaikus pirmus kelis metus, o poto jau gali bandyti su mikriukais važinėtis. Žinoma, jei vienas iš tėvelių yra laisvesnis ir gali tiek nuvešti, tiek ir parsivešti vaiką, tai labai puiku, bet jei iki 5 val dirbantys, tai jau problemėlė...

Aš dabar rinkdamasi žiūriu ir kur geriausias susisiekimas, kad gatvės su šviesoforinėm perėjom būtų ir pageidautina tik viena, kad neblūdinėtų vaiks g.gif Tam atvejui, jei situacija pasikeis ir teks grįžinėt pačiam unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 23 vasario 2007 - 14:22
As irgi prisidedu prie reklamos Vydunui, teko ir matyt pamokas ir bendraut su mokyt is tiesu visos labai siltos moterys, beje ir jaunos.
o del patekimo i mokykla jei vaikas gabus ir nori mokytis dailes ar muzikos bedu su patekimu i mokykla nebus, tik nepraleisti "stojimo"
Antireklama duociau masiotui (nors keletas mokyt yra nuostabiu)
o apie privacias esu neigiamos nuomones
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 23, 17:34)
As irgi prisidedu prie reklamos Vydunui, teko ir matyt pamokas ir bendraut su mokyt is tiesu visos labai siltos moterys, beje ir jaunos.
o del patekimo i mokykla jei vaikas gabus ir nori mokytis dailes ar muzikos bedu su patekimu i mokykla nebus, tik nepraleisti "stojimo"
Antireklama duociau masiotui (nors keletas mokyt  yra nuostabiu)
o apie privacias esu neigiamos nuomones

tai tipo tik muzikalius ir meniškus verta ten vest g.gif ir kada tas "stojimo laikas" pas juos g.gif

o kas dėl privačių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 02 18, 16:24)
Kažin kokie atsiliepimai apie mokyklą-darželį "Varpelis"  g.gif  Nors skeptiškai žiūriu į tokį variantą, bet gal be reikalo  unsure.gif

Kadangi irgi neseniai aktualu buvo, tai domėjausi mokyklomis šiaurinėje dalyje ir aš. Apie "Varpelį" gali net negalvoti, jei darželio ten nelankei, nes net ir lankę darželį ne visi pakliūna, kadangi iš 2 darželinukų grupių formuoja tik vieną pradinę klasę. Apie "Verdenę" atsiliepimai skirtingi, nes pradinukų mokytojos labai skirtingos, būna metų, kai viena už kitą prastesnės (kaip tik mano Simonui tokie metai išpultų doh.gif ), bet yra keletas, apie kurias visai neblogai atsiliepia. Nemažai vaikų iš Miško rajono į Dacho mokyklą važinėja, mūsų laiptinėje nebuvo nei vieno besimokančio "Verdenėje" - visi Dacho, Gorkio arba Vydūno mokyklose mokėsi.
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 02 23, 18:38)
tai tipo tik muzikalius ir meniškus verta ten vest  g.gif  ir kada tas "stojimo laikas" pas juos  g.gif

o kas dėl privačių?  ax.gif

na yra pas juos dvi klases muzikine ir dailes, jei nemuzikalus gal dailininkas 4u.gif
nors kaip cia rase muzikinems klasems daugiau yra kaip pasireikst koncertai iv renginiai bangeles ir t.t tuo labiau kad direktoriai muzikantai, vistik manau vaikas turi linkt i muzika arba i daile kitaip sunku bus, nes ten siek tiek daugiau atitinkamai muzikos ar dailes pamoku o jei vaiku nepatinka blink.gif tai kankyne
o stojimai reiktu pasidometi paprastai geguzes men buna

del privaciu tai ten mokytojai pries tevus ant ausu vaiksto, taip pat pries vaikus (kad neduokdieve neiseitu 600 ar kita stavke ) ir paprastai susirenka daugiau problematisku vaiku, mokyt bijo tiesa pasakyt tevams ( na turejau draugiu dirbanciu privaciose ) o finale vistiek eina nuo penktos i tas pacias valdiskas mokyklas ir jau su jais nebesicackina o ir programa privaciose ta pati, as nemanau kad verta ismesti tiek pinigu, na nebent visai nera kur deti.
Atsakyti
O kuo bloga P.Mašioto vid.m-la? blush2.gif Mums taip pakeliui ši mokykla, nesinori kaškur vaiką vežioti i kitą miesto galą ir apsisunkinti save ir vaika g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 02 24, 17:24)
O kuo bloga P.Mašioto vid.m-la?  blush2.gif Mums taip pakeliui ši mokykla, nesinori kaškur vaiką vežioti i kitą miesto galą ir apsisunkinti save ir vaika  g.gif .

Va va ir man aktualu rolleyes.gif Beje, esam beveik kaimynkos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutti: 24 vasario 2007 - 19:28
QUOTE(mutti @ 2007 02 24, 20:27)
Va va ir man aktualu  rolleyes.gif Beje, esam beveik kaimynkos  mirksiukas.gif

Tikrai taip bigsmile.gif , ar Varpų g. gyveni? Jei nepaslaptis kokiam name? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipėdiete: 24 vasario 2007 - 20:41