mutti, 22 Vas 2007 - 16:47, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
mutti, 22 Vas 2007 - 16:47, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Žiūriu mūsų vaikiukai vienmečiai

Pastebėjau ir aš

Dilma, 19 Vas 2007 - 12:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Dilma, 19 Vas 2007 - 12:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Dar viena tema ir dar vienas galvos skausmas
![]()
![]()
Ezra, tu man tiesiai šviesiai pasakyk, kokią mokyklą rinktis. Kažkaip visad maniau, kad primokėliams adaptacija vyksta sunkiau, nei vyresniems. Be to, labai didelė tikimybė, kad baigus pradinę vis tiek teks keisti mokyklą, o tuo pačiu ir klasiokus...
Turiu pasirinkimą tik iš dviejų mokyklų - Gilijos ir M. Mažvydo. Labiau linkstu prie primosios...
Ramunėlė*, 23 Vas 2007 - 09:30, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Ramunėlė*, 23 Vas 2007 - 09:30, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
ezra - tada noriu tavęs pakalusti...mes gyvename Naujakiemio g rajone, kaip suprantu mums prikaluso -"darželis-mokykla" Nykštukas",bei Gedminų pagrindinė ...tai siūlytum rinktis ...Gedminų?...sakyk drąsiai savo nuomonę...
..o gal apskritai šis rajomas neturi geros mokyklos??...
![]()
Čia visoms mamytėms apmąstymui...jei žadat vaikus vežiot į pradines klases visai kitą miesto dalį...sakykit ,kaip jūs juos po pamokų pasiimsit????....na takim 13-15 val...gi ne visur ,kaip suprantu yra tos prailgintos grupės...
..mano viena pažįstama veda į mokyklą, kurioje prailginta grupė yra iki 15 val....
![]()
..o jos ir vyro darbai iki 17 val...tai gerai,kad mokykla beveik kieme....nes kitu atveju...
![]()
![]()
Ar čia man reik susitaikyt su tuo,kad jei vaikus vedžioju į darželį, tai ir į mokyklą reiks nuvežt-parvežt...![]()
...tik dabr vėl klausimas iki kelintos klasės..taip juso vežiot.....
Ramunėlė*, 23 Vas 2007 - 09:30, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Ramunėlė*, 23 Vas 2007 - 09:30, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Čia visoms mamytėms apmąstymui...jei žadat vaikus vežiot į pradines klases visai kitą miesto dalį..
mutti, 23 Vas 2007 - 10:39, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
mutti, 23 Vas 2007 - 10:39, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Tai va, dėl visų šių minėtų priežaščių ir galvoju rinktis mokyklą arčiau namų. O vežioja vaikus pirmus kelis metus, o poto jau gali bandyti su mikriukais važinėtis. Žinoma, jei vienas iš tėvelių yra laisvesnis ir gali tiek nuvešti, tiek ir parsivešti vaiką, tai labai puiku, bet jei iki 5 val dirbantys, tai jau problemėlė...
zuikispuikis, 23 Vas 2007 - 17:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
zuikispuikis, 23 Vas 2007 - 17:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
As irgi prisidedu prie reklamos Vydunui, teko ir matyt pamokas ir bendraut su mokyt is tiesu visos labai siltos moterys, beje ir jaunos.
o del patekimo i mokykla jei vaikas gabus ir nori mokytis dailes ar muzikos bedu su patekimu i mokykla nebus, tik nepraleisti "stojimo"
Antireklama duociau masiotui (nors keletas mokyt yra nuostabiu)
o apie privacias esu neigiamos nuomones
Slapux, 18 Vas 2007 - 16:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Slapux, 18 Vas 2007 - 16:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: Kažin kokie atsiliepimai apie mokyklą-darželį "Varpelis"
Nors skeptiškai žiūriu į tokį variantą, bet gal be reikalo
![]()
Slapux, 23 Vas 2007 - 18:38, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Slapux, 23 Vas 2007 - 18:38, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
tai tipo tik muzikalius ir meniškus verta ten vest
ir kada tas "stojimo laikas" pas juos
![]()
o kas dėl privačių?
Klaipėdiete, 24 Vas 2007 - 17:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Klaipėdiete, 24 Vas 2007 - 17:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
O kuo bloga P.Mašioto vid.m-la?
Mums taip pakeliui ši mokykla, nesinori kaškur vaiką vežioti i kitą miesto galą ir apsisunkinti save ir vaika
.
mutti, 24 Vas 2007 - 20:27, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
mutti, 24 Vas 2007 - 20:27, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Va va ir man aktualu
Beje, esam beveik kaimynkos
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ