kriaka,suzinojau kad gilijos mokykla dirba pagal tuos pacius vadovelius , kaip ir versmes mokykla ...,beje siais metais per klaipedos mokyklas praejo auditas ,tai versmes vadovu vadyva ivertinta auksciausiu balu .....
QUOTE(ritka68 @ 2013 01 13, 18:24)
kriaka,suzinojau kad gilijos mokykla dirba pagal tuos pacius vadovelius , kaip ir versmes mokykla ...,beje siais metais per klaipedos mokyklas praejo auditas ,tai versmes vadovu vadyva ivertinta auksciausiu balu .....
O kaip Viduno mokykla? Apie kazkaip nieko negirdejau...nei gero nei blogo.
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 13, 19:56)
O kaip Viduno mokykla? Apie kazkaip nieko negirdejau...nei gero nei blogo.
Mokykla tai nebloga, greitu laiku zada buti menu gimnazija. Tik zinokit kad vaikas cia bus uzimtas iki 17val. Zinoma pradinukui tai super, o va ka pasakysit sestokui ar astuntokui, ar jis nores buti mokykloj iki 17val, ir daugiau jokiu uzsiemimu, megstamos veiklos, nes bureliai tokio amziaus vaikui buna diena.
Pagalvokit, nes po to direktor: juk zinot kur einat kokia cia mokykla.
Vyduno mokykloje tik pradinukams pamokos baigiasi 16,20, vyresnese klasese anksciau Su sportu tai tikrai problema, nes visur treniruotes prasideda apie 15 val. O is pamoku issiprasineta kartais buna problematiska
QUOTE(sraigiux/r @ 2013 01 13, 19:07)
Mokykla tai nebloga, greitu laiku zada buti menu gimnazija.
Iš kur tokios žinios ?
jei bus menu gimnazija ,tai konkuruos su balsio mokykla ,yra dar dailes mokykla ....kazko abejoju ar vydunas patems
QUOTE(ritka68 @ 2013 01 13, 23:37)
jei bus menu gimnazija ,tai konkuruos su balsio mokykla ,yra dar dailes mokykla ....kazko abejoju ar vydunas patems
Įsivėlė klaidelė Vydūnas nežada būti menų gimnazija ir su Balsiu nekonkuruos. Tęs toliau savo darbą, dirbs tokia pat linkme, kaip ir dabar. Tik gautas leidimas akredituotis ir tapti gimnazija su pradinėmis klasėmis.
Gal atsiliepimu turite apie Zudermano gimnazija?
QUOTE(asaraa @ 2013 01 18, 23:35)
Gal atsiliepimu turite apie Zudermano gimnazija?
mane taip pat domina ši mokyla, tačiau be to, kad joje pirma kalba vokiečių (nuo pirmos klasės) ir gasdinimų jog ten sunku - nieko daugiau neradau...
tačiau kas konkrečiaai sunku, kas per mokykla, kokia vidaus politika, ka lankančių vaikučių tėveliai apie ją kalba - nieko neradau...
QUOTE(Gabriellle @ 2013 01 23, 22:15)
laba diena, gal gali Gilijos mokyklos ketvirtoku mamytes pasidalinti apie mokytojas kurios Gilijos pradineje mokykloje 2013 m. tures pirmokus: D.Asmutiene, J.Rojuviene, G.Pusinskiene, R.Pronckiene, bent jau internetiniame puslapyje nurodyta, kad jos turi ketvirtas klases.
aciu uz pagalba.
aciu uz pagalba.
Dar dirbs Varanavičienė ir dar viena lyg Žiobakienė,nes šiais metais bus 6 pirmokų klasės.
Sveikos, mamytės,
Na ką, turiu teisę ir aš pasisakyti kas iš tikro vykstą Mašioto progimnazijoje, vadinamoje katalikiškoje mokykloje, tik klausimas ar kunigai apie tai žino, ir ar katalikai taip kada elgiasi, o ypač mokyklos vadovybė?
Dukra buvo sumušta ir visa tai nagrinėjo policija, po to karto sėdo ant mano dukros ir rašinėjo kažkokius iš piršto laužtus raštelius, tai atsikalbinėja, tai sakė tą ar aną, tai neišgirdo ir t.t... Pamąsčius, visi vaikai turi teisę ir gali pasakyti savo nuomonę ar ne? Deja, mano dukra jau jos neturi ir yra morališkai smugdoma, mergaitė sutraumuota psichologiškai, nes tik ji bloga, taip teigia mokykla. Tad patarimas mamos gyvenime nevesti savo vaikų į tą mokyklą, jei rūpi Jūsų vaikas.
Negana to, dar teko susipažinti su dukros auklėtoja, kaip neturėtų manau elgtis auklėtoja. Atėjau į pamokos galą, nes tuo metu galėjau pasirodyti ir tai dėl tam tikrų priežasčių trumpam, ji man sako " Aš nekalbėsiu su jumis, nes man pamoka, pirma reikia man paskambinti ir suderinti laiką, o tada ateiti, kai paskirsiu" Nu dar tokio anekdoto negirdėjau niekur. Juk dukra buvo ką tik sumušta, o auklėtojai vienodai. Paskui bandė įrodinėti, kad dukra jai nepasisakė kas įvyko, bet tada jau trūko man kantrybė, pareikalavau pakelti kameras ir labai aiškiai bus matyti kada dukra buvo pas ją kabinete.
Tad patarimas, mylite savo vaiką, neleiskite jo į tokią mokyklą kur vyrauja nepagarba tiems, kas ieško teisybės.
Kalbu apie Mašioto progimnaziją
[/quote]
Norėtume žinoti ką žinote apie Mašioto progimnazijoje muštynes, nes samdome advokatą ir kelsime šiai mokyklai rotaciją. Mąstome ir apie žurnalistus, todėl rankame informaciją ir laukiame tėvelių, kurių vaikučiai vienaip ar kitaip buvo nukentėję Mašioto progimnazijoje.
Na ką, turiu teisę ir aš pasisakyti kas iš tikro vykstą Mašioto progimnazijoje, vadinamoje katalikiškoje mokykloje, tik klausimas ar kunigai apie tai žino, ir ar katalikai taip kada elgiasi, o ypač mokyklos vadovybė?
Dukra buvo sumušta ir visa tai nagrinėjo policija, po to karto sėdo ant mano dukros ir rašinėjo kažkokius iš piršto laužtus raštelius, tai atsikalbinėja, tai sakė tą ar aną, tai neišgirdo ir t.t... Pamąsčius, visi vaikai turi teisę ir gali pasakyti savo nuomonę ar ne? Deja, mano dukra jau jos neturi ir yra morališkai smugdoma, mergaitė sutraumuota psichologiškai, nes tik ji bloga, taip teigia mokykla. Tad patarimas mamos gyvenime nevesti savo vaikų į tą mokyklą, jei rūpi Jūsų vaikas.
Negana to, dar teko susipažinti su dukros auklėtoja, kaip neturėtų manau elgtis auklėtoja. Atėjau į pamokos galą, nes tuo metu galėjau pasirodyti ir tai dėl tam tikrų priežasčių trumpam, ji man sako " Aš nekalbėsiu su jumis, nes man pamoka, pirma reikia man paskambinti ir suderinti laiką, o tada ateiti, kai paskirsiu" Nu dar tokio anekdoto negirdėjau niekur. Juk dukra buvo ką tik sumušta, o auklėtojai vienodai. Paskui bandė įrodinėti, kad dukra jai nepasisakė kas įvyko, bet tada jau trūko man kantrybė, pareikalavau pakelti kameras ir labai aiškiai bus matyti kada dukra buvo pas ją kabinete.
Tad patarimas, mylite savo vaiką, neleiskite jo į tokią mokyklą kur vyrauja nepagarba tiems, kas ieško teisybės.
Kalbu apie Mašioto progimnaziją
[/quote]
Norėtume žinoti ką žinote apie Mašioto progimnazijoje muštynes, nes samdome advokatą ir kelsime šiai mokyklai rotaciją. Mąstome ir apie žurnalistus, todėl rankame informaciją ir laukiame tėvelių, kurių vaikučiai vienaip ar kitaip buvo nukentėję Mašioto progimnazijoje.