Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(ritka68 @ 2013 01 11, 21:18)
siandien  uzrasiau savo dukra pas mokytoja Gitana Pusinskiene, Gilijos mokykloje,  jau vietu  nebedaug liko i  geros  pradzios  klases,kol laukiau  mokytojos  per pertrauka  tai turejau laiko  pastebeti  vaikus  klaseje ir  koridoriuose ,tai man  paliko  labai  gera ispudi ,kaip supratau  per  pertraukas  budi  ketvirtokai  mokiniai  ,mokytoja taip pat budejo ,bet  vaikai  ramus ,nelaksto  taip ramiai vaikstineja  koridoriais ,taip  kad supratau  jog  mokykloje  palaikoma  tvarka ir  vaikai  jau  iprate ,kad  lakstyti ir duotis koridoriais  niekas  neleis,vadinasi aplinka tikrai saugi,dar patiko ,kad  dauguma  vaiku persiave  batus  ,su  su  bateliai  vaikstinejo  ...,pirmas ispudis  man  labai  patiko

mano sunus treciokas Gilijos mokykloje ir nustebau perskaicius, kad dauguma vaiku persiave batus, net sunaus paklausiau, tai sako ne, nepersiauna niekas pas mus... Mes (tevai) dar pirmoje klaseje klauseme mokytojos, ar gali vaikai ziema atsinesti kita avalyne vaikscioti mokykloje, nes su zieine tiesiog per karsta, kojos kaista, tai atsake, kad deja, bet ne, nes tiesiog nera kur laikyti lauko avalynes...
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 11, 22:33)
mano sunus treciokas Gilijos mokykloje ir nustebau perskaicius, kad dauguma vaiku persiave batus, net sunaus paklausiau, tai sako ne, nepersiauna niekas pas mus... Mes (tevai) dar pirmoje klaseje klauseme mokytojos, ar gali vaikai ziema atsinesti kita avalyne vaikscioti mokykloje, nes su zieine tiesiog per karsta, kojos kaista, tai atsake, kad deja, bet ne, nes tiesiog nera kur laikyti lauko avalynes...

siandien tokiu oru nemanau kad vaikai atejo i mokykla su kroksais ir sportiniais bateliais,tada gal kitos mokytojos leidzia ir turi kur laikyti ,galu gale yra juk rubine ,kur gali zieminius batus i maiseli susideti ir pasikabinti...rasau ka maciau ir manau tai didelis privalumas butu jei leistu vaikams persiauti ...beje persiave vaikai vaiksciojo antrame aukste ...
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2013 01 12, 00:04)
siandien tokiu oru  nemanau  kad  vaikai  atejo i mokykla  su kroksais  ir sportiniais  bateliais,tada  gal kitos mokytojos  leidzia  ir turi  kur laikyti ,galu gale yra juk  rubine ,kur  gali  zieminius  batus i maiseli  susideti ir pasikabinti...rasau  ka  maciau ir manau  tai didelis  privalumas butu  jei  leistu  vaikams  persiauti ...beje  persiave vaikai  vaiksciojo  antrame aukste ...

Sutinku, butu didelis privalumas, jeigu galetu persiauti. Bet kad rubineje laiko tai stipriai abejoju, ten vien nuo striukiu bordaku bordakas buna, jeigu dar maisa kiekvienas kabintu nu tai visai butu. Gal is tikruju kas didesne klase turi, turi ir galimybe pasideti lauko avalyne kur nors. Mano treciokas butent antrame aukste ir buna. Nu suintrigavot, reikes paklausti aukletojos musu.
Su sportiniais bateliais tai pries/po fizinio dar gali vaikai vaikscioti, su kroksais tai ne tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 12, 01:24)
Sutinku, butu didelis privalumas, jeigu galetu persiauti. Bet kad rubineje laiko tai stipriai abejoju, ten vien nuo striukiu bordaku bordakas buna, jeigu dar maisa kiekvienas kabintu nu tai visai butu. Gal is tikruju kas didesne klase turi, turi ir galimybe pasideti lauko avalyne kur nors. Mano treciokas butent antrame aukste ir buna. Nu suintrigavot, reikes paklausti aukletojos musu.
Su sportiniais bateliais tai pries/po fizinio dar gali vaikai vaikscioti, su kroksais tai ne tikriausiai.

kadangi pati mergaite turiu ,tai ir labiau atkreipiau demesi i mergaites ,jos su mokykliniais sarafanais buvo ir su basutem ,viena su kroksais praejo ,kelios su sportiniais bateliais,manua tai gal tada individualu....dar idomu o anglu kalba nuo kelintos klases kokie popamokiniai bureliai yra mokykloje ,kazkaip pamirsau paklausti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritka68: 12 sausio 2013 - 00:36
QUOTE(ritka68 @ 2013 01 12, 00:35)
kadangi  pati mergaite turiu ,tai ir labiau atkreipiau demesi i mergaites ,jos su  mokykliniais sarafanais  buvo  ir su  basutem  ,kelios su sportiniais  bateliais,manua tai gal  tada individualu....dar idomu o  anglu kalba  nuo kelintos  klases    kokie  popamokiniai  bureliai  yra mokykloje ,kazkaip  pamirsau paklausti....

Anglu k. nuo antros klases tik. O bureliu yra daug mokykloje ir ivairiu. Ir yra galimybe lankyti prailginta grupe, bet jeigu jau lanko, tai turi visus metus ir lankyti ir moketi uz visus mokslo metus, negalima nutraukti.
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 12, 01:38)
Anglu k. nuo antros klases tik. O bureliu yra daug mokykloje ir ivairiu. Ir yra galimybe lankyti prailginta grupe, bet jeigu jau lanko, tai turi visus metus ir lankyti ir moketi uz visus mokslo metus, negalima nutraukti.

aisku ,tai saunu ,kad bureliu yra ,o jus patys patenkinti sia mokykla .....viena klase pati mokiau is gilijos beveik visa buvo perejusi i 5 kl. ,tai pati sauniausia klase buvo ,labai motyvuoti ir darbstus vaikai ...stipri klase buvo ir moksle ir draugiska ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritka68: 12 sausio 2013 - 00:45
QUOTE(ritka68 @ 2013 01 12, 00:43)
aisku ,tai saunu ,kad  bureliu yra ,o jus  patys  patenkinti sia mokykla  .....viena klase pati mokiau is gilijos  beveik visa buvo perejusi i 5 kl. ,tai  pati sauniausia klase  buvo ,labai  motyvuoti ir darbstus  vaikai ...

Patenkinti, mokykla gera. Tik daznai pagalvoju ar nepadariau klaidos leisdama i pradine, o ne i pagrindine... nes dabar bus galvos skausmas kur leisti i 5 klase...gerose mokyklose konkursai kiek girdejau...
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 12, 01:46)
Patenkinti, mokykla gera. Tik daznai pagalvoju ar nepadariau klaidos leisdama i pradine, o ne i pagrindine... nes dabar bus galvos skausmas kur leisti i 5 klase...gerose mokyklose konkursai kiek girdejau...

mes tai jei pasirodys ,kad mergaite gabi mokslams tik i versme galvojam ,o del adaptacijos ,tai lengviau vaikams kai nors keli vaikai is tos pacios klases ateina i 5 kl.,tai gal tokia situacija ir susidelios
siais metais i musu mokykla atejo is gilijos i 5 kl. atejo vaikai tai jiems jokios adaptacijos manau nereikia ,mums adaptuotis prie ju reikia smile.gif...na aisku ne visi tokie ,,bet tikrai cia ne gilijos mokyklos problema ,o vaiko seimos problema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritka68: 12 sausio 2013 - 01:00
QUOTE(ritka68 @ 2013 01 12, 00:54)
mes tai jei pasirodys ,kad mergaite  gabi mokslams tik  i  versme  galvojam ,o del adaptacijos ,tai  lengviau  vaikams  kai  nors keli vaikai  is tos  pacios klases ateina i 5 kl.,tai gal tokia  situacija  ir susidelios
siais  metais i musu  mokykla atejo  is gilijos  i 5 kl. atejo vaikai  tai jiems jokios  adaptacijos manau nereikia  ,mums adaptuotis prie ju reikia smile.gif...na aisku ne visi tokie ,,bet  tikrai cia ne gilijos mokyklos  problema ,o  vaiko  seimos  problema

O kurioje mokykloje jus dirbat?
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 12, 02:05)
O kurioje mokykloje jus dirbat?

parasiau i a.z.
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 11, 22:33)

Mano dukrytė persimauna batukus klasėje, klasės gale galima palikti batus, galima į spintelę pasidėti, jei telpa prie fizinio aprangos. Tik pas juos klasėj gal kokie 2-3 vaikai atsineša batus persimauti. Aš tai griežtai liepiu mokykloj būti su bateliais, su žieminiais batais 5 pamokas išbuvus pareina suprakaitavusiom kojom.
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2013 01 12, 22:06)
Mano dukrytė persimauna batukus klasėje, klasės gale galima  palikti batus, galima į spintelę pasidėti, jei telpa prie fizinio aprangos. Tik pas juos klasėj gal kokie 2-3 vaikai atsineša batus persimauti. Aš tai griežtai liepiu mokykloj būti su bateliais, su žieminiais batais 5 pamokas išbuvus pareina suprakaitavusiom kojom.

Gal jusu dukros klase didesne, musu tai mazoji klase, nera kur gale pasideti niekaip...o i fizinio aprangos maisa tai nesinorejo, vis gi kur rubai, kur lauko avalyne ir vietos irgi neperdaugiausia. Siais metais jau kazaip bedos nebera, bet pirmoje klaseje tai skusdavosi, kad karsta kojom ir pamokos metu bandydavo nusiauti, lipukai labai jau garsiai traskedavo ir gaudavo barti biggrin.gif
Atsakyti