QUOTE(ritka68 @ 2013 01 11, 21:18)
siandien uzrasiau savo dukra pas mokytoja Gitana Pusinskiene, Gilijos mokykloje, jau vietu nebedaug liko i geros pradzios klases,kol laukiau mokytojos per pertrauka tai turejau laiko pastebeti vaikus klaseje ir koridoriuose ,tai man paliko labai gera ispudi ,kaip supratau per pertraukas budi ketvirtokai mokiniai ,mokytoja taip pat budejo ,bet vaikai ramus ,nelaksto taip ramiai vaikstineja koridoriais ,taip kad supratau jog mokykloje palaikoma tvarka ir vaikai jau iprate ,kad lakstyti ir duotis koridoriais niekas neleis,vadinasi aplinka tikrai saugi,dar patiko ,kad dauguma vaiku persiave batus ,su su bateliai vaikstinejo ...,pirmas ispudis man labai patiko
mano sunus treciokas Gilijos mokykloje ir nustebau perskaicius, kad dauguma vaiku persiave batus, net sunaus paklausiau, tai sako ne, nepersiauna niekas pas mus... Mes (tevai) dar pirmoje klaseje klauseme mokytojos, ar gali vaikai ziema atsinesti kita avalyne vaikscioti mokykloje, nes su zieine tiesiog per karsta, kojos kaista, tai atsake, kad deja, bet ne, nes tiesiog nera kur laikyti lauko avalynes...