Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 22, 10:23)
jei darželiuose ,žada naikinti paruošiamąsias:oh vadinasi vaikų priešmokykliniu ugdymu užsiims mokyklos..(pradinės arba bendrojo lavinimo)      ...nugi tada sakykit, jūs man...kur tas vaikas 6 metų eis 12 val po pamokėlių?????  ..namo?..vienas...??? o pas mus  gražesnė situacija bus....mano sūnui 6 sueis tik lapkritį- vadinasi jis vaikinas 5 metų -pradės minti kelius į mokyklą vienas...      . Nu mažų mažiausias absurdas.... 
ezra- --papasakok kokia situacija...?

Paruošiamųjų grupių tikrai neuždarys, čia klabėta buvo, kad nebebus pradinių klasių darželiuose. pradinukus mokys tik vidurinės mokyklos. O po pamokų, kad vaikas neitų anksti namo, tai bus galima (yra taip daugelyje mokyklų) pasirinkti prailgintą grupę.
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2007 02 20, 15:12)
o tai Vydūno dar viena yra? Aš žinau tik tą prie Anikės a  g.gif Bet ten ne pradinė berods  g.gif

O kaip Verdenė  unsure.gif  Daug visokių prieštaringų nuomonių aį prisiklausius apie ją  doh.gif  kaip sunku nuspręst, kur tam vaikui bus geriausia  doh.gif

Vydūno pradinė yra atskirai nuo Vydūno vidurinės. Pradinė m-kla yra, kaip sakiau jau, Baltikalnio gatvėje darželio patalpose. Jis yra už Švyturio gamyklos. Tikrai labai gera mokykla, tik ten sunku patekti, nuvažiuokit pasidomėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai dabar pasakokit. biggrin.gif ...Naujakiemio g. rajone kur geriausiai vesti vaika?....į pradines klases turiu omeny.... g.gif
Atsakyti
4u.gif Sudomino labai Vydūno g.gif Gal kiek ir toloka, bet vežu į darželį pavežiočiau ir ten. Tik kodėl pradinė atskirta nuo bendro lavinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 22, 15:16)
4u.gif Sudomino labai Vydūno g.gif Gal kiek ir toloka, bet vežu į darželį pavežiočiau ir ten. Tik kodėl pradinė atskirta nuo bendro lavinimo g.gif

kad jau Vydūno, tai bene arčiau Balsio tada mirksiukas.gif . Ir mokytoją superinę turėtumėm biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 22, 16:20)
kad jau Vydūno, tai bene arčiau Balsio tada mirksiukas.gif . Ir mokytoją superinę turėtumėm biggrin.gif  thumbup.gif

Manau kad vienodas atstumas tik į skirtingas puses 4u.gif Ai galvoju gal nebegalvot dar anksti gali daug kas pasikeist ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GODYTĖS-MAMA: 22 vasario 2007 - 15:38
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 22, 15:37)
Manau kad vienodas atstumas tik į skirtingas puses 4u.gif Ai galvoju gal nebegalvot dar anksti gali daug kas pasikeist ax.gif  g.gif

Dabar žvilgterėjau, tikrai jums dar ankstoka, dar gali keistis sistema. Prieš metus kokius pasidomėk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2007 02 22, 15:20)
kad jau Vydūno, tai bene arčiau Balsio tada mirksiukas.gif . Ir mokytoją superinę turėtumėm biggrin.gif  thumbup.gif

O kas ta mokytoja, gal gali ką rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 02 22, 15:53)
Dabar žvilgterėjau, tikrai jums dar ankstoka, dar gali keistis sistema. Prieš metus kokius pasidomėk  mirksiukas.gif
Papildyta:

O kas ta mokytoja, gal gali ką rekomenduoti?

Galėčiau, bet ji tik po trejų metų pirmokus turės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 22, 16:16)
Galėčiau, bet ji tik po trejų metų pirmokus turės tongue.gif

Šiaip šiųmetinės būsimos mokytojos irgi geros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 02 22, 16:22)
Šiaip šiųmetinės būsimos mokytojos irgi geros  mirksiukas.gif

Neabejoju, tik kad mano būsimas šiųmetis pirmokas griežtai atsisako groti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 22, 16:28)
Neabejoju, tik kad mano būsimas šiųmetis pirmokas griežtai atsisako groti  doh.gif biggrin.gif

Tai va, aš galvoju ar verta apkrauti vaiką, jei jam ne prie širdies muzika. Grojimo mokytoja sakė, kad teks po valandžiukę kasdien prisėst prie instrumento, o kur dar kiti dalykai ax.gif
Atsakyti
Na, maniškis kategoriškas ir tvirtas šiuo klausimu, tai man per daug galvot nebereikia biggrin.gif . Leisiu į paprastą mokyklą. O va dukra mėgėja paspaudyt pianino klavišus, tai ir audžiu mintį ją į balsinę išsiųst. Bet iki to dar daug vandens nutekės irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 22 vasario 2007 - 16:44
QUOTE(Dilma @ 2007 02 22, 16:43)
Na, maniškis kategoriškas ir tvirtas šiuo klausimu, tai man per daug galvot nebereikia biggrin.gif . Leisiu į paprastą mokyklą. O va dukra mėgėja paspaudyt pianino klavišus, tai ir audžiu mintį ją į balsinę išsiųst. Bet iki to dar daug vandens nutekės irnesakyk.gif

Žiūriu mūsų vaikiukai vienmečiai mirksiukas.gif
Atsakyti