QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 22, 10:23)
jei darželiuose ,žada naikinti paruošiamąsias:oh vadinasi vaikų priešmokykliniu ugdymu užsiims mokyklos..(pradinės arba bendrojo lavinimo) ...nugi tada sakykit, jūs man...kur tas vaikas 6 metų eis 12 val po pamokėlių????? ..namo?..vienas...??? o pas mus gražesnė situacija bus....mano sūnui 6 sueis tik lapkritį- vadinasi jis vaikinas 5 metų -pradės minti kelius į mokyklą vienas... . Nu mažų mažiausias absurdas....
ezra- --papasakok kokia situacija...?
ezra- --papasakok kokia situacija...?
Paruošiamųjų grupių tikrai neuždarys, čia klabėta buvo, kad nebebus pradinių klasių darželiuose. pradinukus mokys tik vidurinės mokyklos. O po pamokų, kad vaikas neitų anksti namo, tai bus galima (yra taip daugelyje mokyklų) pasirinkti prailgintą grupę.
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2007 02 20, 15:12)
o tai Vydūno dar viena yra? Aš žinau tik tą prie Anikės a Bet ten ne pradinė berods
O kaip Verdenė Daug visokių prieštaringų nuomonių aį prisiklausius apie ją kaip sunku nuspręst, kur tam vaikui bus geriausia
O kaip Verdenė Daug visokių prieštaringų nuomonių aį prisiklausius apie ją kaip sunku nuspręst, kur tam vaikui bus geriausia
Vydūno pradinė yra atskirai nuo Vydūno vidurinės. Pradinė m-kla yra, kaip sakiau jau, Baltikalnio gatvėje darželio patalpose. Jis yra už Švyturio gamyklos. Tikrai labai gera mokykla, tik ten sunku patekti, nuvažiuokit pasidomėti