Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(gita @ 2012 02 10, 17:14)
Ar bus P.Mašioto pirmą klasę lankančių 2012 m.?
Gal yra patarimų pas kokią mokytoją geriau?

Mes lankysim Masiota, rekomenduoju mokytoja Vilma Sakalauskiene.Mano dukra 4 metus pas ja mokesi ir taip gavosi, kad ji kitamet ima pirmokus, o musu sunelis kai tiks eis i 1 klase. Tai net nedvejojom pasirinkime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(armanlila @ 2012 03 27, 17:50)
Gal kas zadat  rugseji savo vaika vesti i Smelte? Gal girdetot kokius atsiliepimus apie pradinuku mokytojas?

Mes pokolkas eisim i smelte kol pabaigs pradines klases o poto jau svarstysim kokia stipresnia mokykla pasirinkti. siaip pati esu ja baigus tai nera labai stipri mokykla, bet pradinukui reikia ne geros mokyklos o geros mokytojos kuri sugebetu prieiti prie vaiko ir ji sudominti, todel ir pasirinkom smelte nes ji arciausiai namu ir begalo gera mokytoja renkasi pirmokus.
Atsakyti
Gal yra galinciu ka nors papasakoti apie Montesori pradine? Kaip mokytoja Inga Sobutienė?
Atsakyti
QUOTE(Indrutes mama @ 2012 05 11, 19:49)
Gal yra galinciu ka nors papasakoti apie Montesori pradine? Kaip mokytoja Inga Sobutienė?

As ta zmoguti zinau, smile.gif labai siltas, ramus, mylintis darba ir vaikus zmogutis.
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2011 02 20, 11:14)
vaikas ten yra paskutinej, pacioj paskutiniausioj vietoj. pirmoje vietoje pinigai, antroje vietoje- pinigai, trecioje- irgi pinigai. ramesni, uzdaresni, siek tiek neturtingesni vaikai yra isskiriami, apkalbami, zeminami. drausminami vaikai klykimu, stumdymu. nera nei kruopelytes zmogiskos silumos, jautrumo, isklausymo, supratimo. galbut tai vienintelis budas sutramdyti "islepusius" ir demesio stokojancius vaikus. nezinia. man pedagogiskumas asocijuojasi su priesingomis vertybemis. taciau spresti patiems teveliams (galbut kitiems tai yra priimtina ir toleruotina).
daznai keiciasi mokytojai (greiciau bega is ten), o vaikams tai ne i nauda.
jei jau visgi traukia ten labai, tai bent vienam kartui idekit vaikui i kuprine irasymo priemone.

Na, man nereikėjo įdėt į kuprinę "įrašymo priemonės"- pati praleidau Universa Via su savo priešmokyklinuku ne vieną savaitę- buvau pamokose, pertraukose, valgykloj ir sporto salėj. Superinė vieta. Net labai norėdama nerasčiau nei vieno priekaišto pedagogams ar vadovybei. Nesam milijonieriai, bet per septynis metus niekas "neišskyrė, neapkalbėjo ir nežemino" mūsų vaiko. Priešingai, esam net sulaukę supratimo ir finansinės jo išraiškos sunkesniu laikotarpiu. Mano vaikas nebijo mokytojų- jo niekas nestumdo ir neklykia ant jo. Atvirkščiai, mane net stebina, kad jis į mokytojus žiūri kaip į vyresnius kolegas, su kuriais galima kalbėtis ir tartis. Per tuos metus mokytojų veidai keitėsi tikrai ne itin dažnai- sakyčiau, ne dažniau nei bet kurioj kitoj darbo vietoj. Tai vieta, į kurią gera ateiti man ir mano vaikui. Kiekvienas tą vietą sau susiranda ir išsirenka pats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širšė: 31 gegužės 2012 - 16:48
QUOTE(širšė @ 2012 05 31, 18:47)
Na, man nereikėjo įdėt į kuprinę "įrašymo priemonės"- pati praleidau Universa Via su savo priešmokyklinuku ne vieną savaitę- buvau pamokose, pertraukose, valgykloj ir sporto salėj. Superinė vieta. Net labai norėdama nerasčiau nei vieno priekaišto pedagogams ar vadovybei. Nesam milijonieriai, bet per septynis metus niekas "neišskyrė, neapkalbėjo ir nežemino" mūsų vaiko. Priešingai, esam net sulaukę supratimo ir finansinės jo išraiškos sunkesniu laikotarpiu. Mano vaikas nebijo mokytojų- jo niekas nestumdo ir neklykia ant jo. Atvirkščiai, mane net stebina, kad jis į mokytojus žiūri kaip į vyresnius kolegas, su kuriais galima kalbėtis  ir tartis. Per tuos metus mokytojų veidai keitėsi tikrai ne itin dažnai- sakyčiau, ne dažniau nei bet kurioj kitoj darbo vietoj. Tai vieta, į kurią gera ateiti man ir mano vaikui. Kiekvienas tą vietą sau susiranda ir išsirenka pats  4u.gif

drinks_cheers.gif galiu tik geru žodžiu kalbėti apie šią mokyklą. Tiesa, ten sūnus atėjo jau vyresnis, ne pradinukas. Bet iki dabar (jau mokosi gimnazijoj) eina aplankyti ne tik mokytojų, bet ir kitų darbuotojų.
Atsakyti
Gal kas parduoda liemenę pirmokėliui iš P.Mašioto?
Siūlykite į AŽ 4u.gif
Atsakyti
ieškau pilko švarko trečiokui, mokomės "versmės " progimnazijoje, ant min 145 ūgio 4u.gif
Atsakyti
Galiu parduoti svarka Masioto progimnazijos, smulkiai mergaitei. Jei kam reikia,rasykite i a.z.
Atsakyti
Sveikos,

Kokie atsilietimai apie Klaipedos liceju? Gal kas lanke sestadienine mokyklele? Kaip ten yra su tikyba? Ar nera kisama per visas sritis? Aciu uz atsakyma
Atsakyti
mane irgi domina licejus,kokios kainos,kaip tvarka, ir t.t. viskas domina
Atsakyti
Sveikos...
Skaitau skaitau,as apie tas pradines mokyklas ir netik,ir galva susisuko... Nezinau,ar kreipiuosi cia,tieisog noreciau isgristi nuomone. 4u.gif

Siuo metu gyvenam Airijoj. Vyresnele siemet pradejo lankyti cia mokykla (jai 5m,o kaip zinai,cia i mokslus kimbama kiek anksciau). Taigi,apsisprendziau grizti i Lietuva kitamet,pasibaigus mokslams. Iskilo klausimas,kur man leisti vaika? Jai liepos pradzioje sueis 6-eri. Taigi,ar vaika uzrasineti i paruosiamja darzelyje,ar vis tik i pirma klase leisti nuo 6-eriu? g.gif As visai esu pasimetusi,nes kaip supratau,norint gauti vieta patinkancioje mokykloje,geriau uzsirasyti bent jau pries pusmeti... Pagal gyvenama (gyvensim Baltijos pr.) mums priklausyti kaip suprantu viena is triju mokyklu: Gilijos pradine, M. Mazvydo pagrindine arba I. Simonaitytes vidurine. O as vis mastau apie Vyduno mokykla ax.gif jai baisiai patinka piesti dazais ir siaip lb anksti ta pradejo daryti,na zodziu manau,kad jai butu kaip tik ten,bet ir pries Gilijos mokykla nesu pries,ji butu arciau namu. Svarbiausia tai,kad kaip vis tik pasielgti sioje situacijoje - is mokyklos vaikas vel turetu eiti i darzeli,ar vis tik i pirma klase? Labai dekui visoms uz isakytas nuomones 4u.gif
Atsakyti