Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(primavera @ 2011 02 20, 10:14)
vaikas ten yra paskutinej, pacioj paskutiniausioj vietoj. pirmoje vietoje pinigai, antroje vietoje- pinigai, trecioje- irgi pinigai.

O man šita vieta labai oho doh.gif . Gerai pasakyta smile.gif
Atsakyti
[quote=primavera,2011 02 20, 11:14]
"vaikas ten yra paskutinej, pacioj paskutiniausioj vietoj. pirmoje vietoje pinigai, antroje vietoje- pinigai, trecioje- irgi pinigai. ramesni, uzdaresni, siek tiek neturtingesni vaikai yra isskiriami, apkalbami, zeminami", taip sakė primavera

panašius atsiliepimus apie "universa" girdejau ir aš. po to, vaiką pervedė į "verdenę" ir nesiskundžia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinda: 26 vasario 2011 - 11:23
Sveikuteles, planuojam ir mes su sunum i Klaipeda kraustytis, tad noreciau Jusu komentarus ir nuomones del mokyklu ir mokytoju rekomendaciju isgirsti, is tiek kiek perskaiciau susidariau nuomone, kad geresnes pradines mokyklos yra: Viduno, Mazvydo, Varpelio. Nuo rugsejo turesim keliauti i antra klase, tad norisi vaikui kuo mazesni stresa sukelt del tokiu pokyciu. Prasau patarkit i kuria mokykla geriau leist, kurioje geresnis mikroklimatas, mokytoja? Nebutinai ir is mano isvardintu, is anksto dekoju uz pagalba, galima ir i AZ.
Butu visai neblogai, kad toje mokykloje butu kovos menu burelis, technikos burelis bei muzikinis. Kad kol adaptuosimes ir priprasim prie miesto nereiketu vienam keliaut kur kitur.
Is anksto Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torika: 28 vasario 2011 - 10:55
QUOTE(torika @ 2011 02 28, 11:54)
Sveikuteles, planuojam ir mes su sunum i Klaipeda kraustytis, tad noreciau Jusu komentarus ir nuomones del mokyklu ir mokytoju rekomendaciju isgirsti, is tiek kiek perskaiciau susidariau nuomone, kad geresnes pradines mokyklos yra: Viduno, Mazvydo, Varpelio. Nuo rugsejo turesim keliauti i antra klase, tad norisi vaikui kuo mazesni stresa sukelt del tokiu pokyciu. Prasau patarkit i kuria mokykla geriau leist, kurioje geresnis mikroklimatas, mokytoja? Nebutinai ir is mano isvardintu, is anksto dekoju uz pagalba, galima ir i AZ.
Butu visai neblogai, kad toje mokykloje butu kovos menu burelis, technikos burelis bei muzikinis. Kad kol adaptuosimes ir priprasim prie miesto nereiketu vienam keliaut kur kitur.
Is anksto Aciu 4u.gif

Atsakyti
Sveikos. mano mergaite lanko Saulute pradine mokykla. esu begalo patenkinta. Musu mokytoja daiva draganova be proto mylinti vaikus ir atsidavusi savo darbuij. per visus keturis metus tik geriausi atsiliepimai. ziauriai gaila busissikirti ir matau kad dukryte irgi labai pergyvena pries naujuosius pokycius. tai vat jei kas jieskot mokyklos pirmokui rekomenduoju manau nesigailesit thumbup.gif . kiekvienu klasiu yra po 1 tad sekanciais metais kaip tik ji bus pirmoku aukletoja mirksiukas.gif .

dabar kitas klausimas kuris aktualus man paciai. Kuria mokykla pasirinkti ir isleisti savo busima 5-ke. Ka galetumete parekomenduoti. Galvojau apie viduna, bet ten konkursas ir neaisku ar pateksi. tad noreciau i keleta mokyklu parasyt prasymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 15, 22:01)
Sveikos. mano mergaite lanko Saulute pradine mokykla. esu begalo patenkinta. Musu mokytoja daiva draganova be proto mylinti vaikus ir atsidavusi savo darbuij. per visus keturis metus tik geriausi atsiliepimai. ziauriai gaila busissikirti ir matau kad dukryte irgi labai pergyvena pries naujuosius pokycius. tai vat jei kas jieskot mokyklos pirmokui rekomenduoju manau nesigailesit thumbup.gif . kiekvienu klasiu yra po 1 tad sekanciais metais kaip tik ji bus pirmoku aukletoja mirksiukas.gif .

dabar kitas klausimas kuris aktualus man paciai. Kuria mokykla pasirinkti ir isleisti savo busima 5-ke. Ka galetumete parekomenduoti. Galvojau apie viduna, bet ten konkursas ir neaisku ar pateksi. tad noreciau i keleta mokyklu parasyt prasymus.  4u.gif

Kai mokysit penktoje klasėje, tada gausi irgi papasakot, kaip vaikui sekėsi adaptuotis po darželio-mokyklos. Koks paruošimas. 4u.gif

Eik į bendrą Klaipėdos mokyklų temą, ten rasi daugiau apie kitas mokyklas. Gal kas ką ir rekomenduos.
Atsakyti
o kad adaptuosis gerai net neabejoju paruosimo atzvilgiu mirksiukas.gif . cia ne tik mokytojos nuopelnas manau ir pati ji kruopsti ir atsakinga.

ner tokios bendros apie vidurines, jei nori apie kiekviena atskirai skaityk. o dauugelio isvis nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 15 kovo 2011 - 22:17
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 15, 22:15)
ner tokios bendros apie vidurines, jei nori apie kiekviena atskirai skaityk. o dauugelio isvis nera biggrin.gif

Kažkas ieškot nemoka mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry45506521

Nors ir nėra vidurinių dabar jau, tik porą, su menine pakraipa.
Atsakyti
tai sita skaiciau matyt jau galva susisuko visas vakaras apie mokyklas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 03 15, 22:19)
tai sita skaiciau matyt jau galva susisuko visas vakaras apie mokyklas tongue.gif

Pala, pala, dar laukia sunkus pavasaris, kol nuspręsit dėl mokyklos. 4u.gif
Atsakyti
Saulutej jau nebera vietu.... Na, nebent kazko dar direktore norejo.... Nors as pati labai ir nedegiau noru i darzeli vest.... Ejau tik pasiklausineti... Nes vietos atzvilgiu butu idealu.
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 03 16, 00:48)
Saulutej jau nebera vietu.... Na, nebent kazko dar direktore norejo.... Nors as pati labai ir nedegiau noru i darzeli vest.... Ejau tik pasiklausineti... Nes vietos atzvilgiu butu idealu.

Labai ir nesigailėk. mirksiukas.gif
Atsakyti