QUOTE(čikibari @ 2010 06 03, 11:15)
o Jūs žinote iš kur pirkti? aš tai norėčiau kažin kiek tame rulone metrų?
Bandysiu nuvaziuoti i Tik tau parduotuve, jie anksciau prekiavo. Jei nera, bandyti uzsakyti, gal atveztu, jei butu poreikis. Jei jie nesutiks, tada dar vienoj vietoj bandyciau prasyti, kas uzsiima. O blogiausiu atveju i Kauno Drobe vaziuoti
Arba gal Vilniuje kokioj parduotuveje yra Zodziu laiko dar turime, tik nereikia leisti jo veltui
Prisijungčiau ir aš prie Vydūno medžiagos kaži kiek kainuotų viskas ? prieš du metus už vien švarką mokėjom 220 lt gal šį kartą būtų pigiau
Slapux, jei gražiai prašysi palaikysiu
Turiu prastu naujienu, medziagos kol kas nera Drobe bankrutavo, tai kol kas niekas jos negamina, gal ir Hermanas tik likucius turi, todel ir nepardavineja.
Vyksta derybos su Ukrainos fabriku, ar jie gales gaminti tokia medziaga ar rinksis nauja. Sake penktadieni turetu isssispresti.
As pati pasiemiau is mokyklos dukters svarka, jei ka, mazgiui persisusiu ji.
O siaip mokykloje mazu padevetu svarku yra, gal galima issirinkti
Vyksta derybos su Ukrainos fabriku, ar jie gales gaminti tokia medziaga ar rinksis nauja. Sake penktadieni turetu isssispresti.
As pati pasiemiau is mokyklos dukters svarka, jei ka, mazgiui persisusiu ji.
QUOTE(Gėlėta @ 2010 06 03, 12:47)
Prisijungčiau ir aš prie Vydūno medžiagos kaži kiek kainuotų viskas ? prieš du metus už vien švarką mokėjom 220 lt gal šį kartą būtų pigiau
Aš irgi jungčiaus, jei kas nors apsiimtų pasiūt
Gėlėta, o kaip yr gražiai Tai prašau g r a ž i a i Tiks?
Jei medziagos kur nors atsiras, pranesiu
QUOTE(laurindre @ 2010 06 03, 13:56)
O kur tas yra? Gal ir man reik
QUOTE(jėga @ 2010 06 03, 20:37)
O kur tas yra? Gal ir man reik
Didziojoj mokykloj, pas sekretore
QUOTE(laurindre @ 2010 06 03, 19:38)
Didziojoj mokykloj, pas sekretore
Darzu gatveje?
Dėkui už gerą žinią, kur rasti švarkelių Tai reik važiuot sekretorės darbo metu ?
Slapux,
Slapux,