Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

o Jūs žinote iš kur pirkti? aš tai norėčiau ax.gif kažin kiek tame rulone metrų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 06 03, 11:15)
o Jūs žinote iš kur pirkti? aš tai norėčiau  ax.gif kažin kiek tame rulone metrų?  g.gif

Bandysiu nuvaziuoti i Tik tau parduotuve, jie anksciau prekiavo. Jei nera, bandyti uzsakyti, gal atveztu, jei butu poreikis. Jei jie nesutiks, tada dar vienoj vietoj bandyciau prasyti, kas uzsiima. O blogiausiu atveju i Kauno Drobe vaziuoti g.gif
Arba gal Vilniuje kokioj parduotuveje yra g.gif Zodziu laiko dar turime, tik nereikia leisti jo veltui biggrin.gif
Atsakyti
na jei ką sužinosite lauksim žinių 4u.gif beje, dar herman parduotuvėje sakė po savaitės pasiskambinti, gal detaliau ką žinos dėl tos medžiagos, nes bent jau šiuo metu nepardavinėja, sako, gal direktorė ką nuspręs...

gal tikrai galėtų per Tik tau parduotuvę užsiskyti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 03 birželio 2010 - 10:42
Prisijungčiau ir aš prie Vydūno medžiagos biggrin.gif kaži kiek kainuotų viskas ? prieš du metus už vien švarką mokėjom 220 lt doh.gif gal šį kartą būtų pigiau

Slapux, jei gražiai prašysi palaikysiu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlėta: 03 birželio 2010 - 11:47
Turiu prastu naujienu, medziagos kol kas nera schmoll.gif Drobe bankrutavo, tai kol kas niekas jos negamina, gal ir Hermanas tik likucius turi, todel ir nepardavineja.
Vyksta derybos su Ukrainos fabriku, ar jie gales gaminti tokia medziaga ar rinksis nauja. Sake penktadieni turetu isssispresti.
As pati pasiemiau is mokyklos dukters svarka, jei ka, mazgiui persisusiu ji.
O siaip mokykloje mazu padevetu svarku yra, gal galima issirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2010 06 03, 12:47)
Prisijungčiau ir aš prie Vydūno medžiagos  biggrin.gif kaži kiek kainuotų viskas ? prieš du metus už vien švarką mokėjom 220 lt  doh.gif gal šį kartą būtų pigiau

Slapux, jei gražiai prašysi palaikysiu  tongue.gif  biggrin.gif

Aš irgi jungčiaus, jei kas nors apsiimtų pasiūt ax.gif drinks_cheers.gif

Gėlėta, o kaip yr gražiai bigsmile.gif Tai prašau g r a ž i a i bigsmile.gif Tiks? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 03 birželio 2010 - 13:23
Jei medziagos kur nors atsiras, pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 03, 13:56)
O siaip mokykloje mazu padevetu svarku yra, gal galima issirinkti 4u.gif

O kur tas yra? Gal ir man reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2010 06 03, 20:37)
O kur tas yra? Gal ir man reik g.gif

Didziojoj mokykloj, pas sekretore 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 03, 19:38)
Didziojoj mokykloj, pas sekretore 4u.gif

Darzu gatveje?
Atsakyti
QUOTE(Ametistė @ 2010 06 03, 22:46)
Darzu gatveje?

Taip 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už gerą žinią, kur rasti švarkelių 4u.gif Tai reik važiuot sekretorės darbo metu ? g.gif

Slapux, drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti