Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(Indrele @ 2010 05 18, 11:36)
hm, gal nulekt parasyt prasyma...oi kaip viskas greit keiciasi smile.gif
labai noreciau suzinot gal kas ka turit pasakyt apie busimas pirmoku mokytojas Dache?

Praneskit ,kaip jums ten sekesi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,na va Dache pasake kad nera vietu, kad daug vaiku neprieme net ir kuriems priklauso pagal gyvenama vieta..o mums dachas nepriklauso taip kad pakalusiau susirinkimo ir isejau..siandien eisiu i gilijos mokyklos susirinkima...gal kas vesit i giloja? kokios ten mokytojos? skambinau i rastine tai sake 2 klase dar turi laisvu vietu, bet ten mokytojos pavaduojancios, o tik tikrosios grys po nauju is po dekretiniu, tai truputeli berysio sad.gif
Gilija mum priklauso pagal gyvenama vieta bet tik mokytoju pasirinkimo nebera sad.gif nu ryt papasakosiu ...
Atsakyti
QUOTE(Indrele @ 2010 05 20, 10:35)
Sveikos,na va Dache pasake kad nera vietu, kad daug vaiku neprieme net ir kuriems priklauso pagal gyvenama vieta..o mums dachas nepriklauso taip kad pakalusiau susirinkimo ir isejau..siandien eisiu i gilijos mokyklos susirinkima...gal kas vesit i giloja? kokios ten mokytojos? skambinau i rastine tai sake 2 klase dar turi laisvu vietu, bet ten mokytojos pavaduojancios, o tik tikrosios grys po nauju is po dekretiniu, tai truputeli berysio sad.gif
Gilija mum priklauso pagal gyvenama vieta bet tik mokytoju pasirinkimo nebera sad.gif nu ryt papasakosiu ...

As vesiu savo mergyte i Gilija smile.gif apie mokytojas as asmeniskai tik gerus atsiliepimus atsigirdau .Rastines darbuotoja super ,direktore irgi faina , su jom abiem asmeniskai bendravau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambuziuke: 20 gegužės 2010 - 12:37
QUOTE(bambuziuke @ 2010 05 20, 13:36)
As vesiu savo mergyte i Gilija smile.gif apie mokytojas as asmeniskai tik gerus atsiliepimus atsigirdau .Rastines darbuotoja super ,direktore irgi faina , su jom abiem asmeniskai bendravau smile.gif

Labai geras sprendimas. Gilijoje super kolkektyvas dirba
Atsakyti
Mano dukra irgi eis i Gilija,nes i Dacha nepapuolem,nors ir dirbu netoli mokyklos.Na jeigu buciau nunesusi pinigu,vieta manau butu atsiradusi.Bet principai neleido.
Siandien buvau Gilijoje, viskas patiko,tik gaila kad mokytoja pavaduojanti pakliuvo.. verysad.gif Bet manau viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate5 @ 2010 05 20, 20:55)
Mano dukra irgi eis i Gilija,nes i Dacha nepapuolem,nors ir dirbu netoli mokyklos.Na jeigu buciau nunesusi pinigu,vieta manau butu atsiradusi.Bet principai neleido.
Siandien buvau Gilijoje, viskas patiko,tik gaila kad mokytoja pavaduojanti pakliuvo.. verysad.gif Bet manau viskas bus gerai. mirksiukas.gif

Ir mes buvom ,uniformos pabrangusios jau smile.gif) kada jums i pamokeles reikes eiti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambuziuke: 20 gegužės 2010 - 20:10
QUOTE(bambuziuke @ 2010 05 20, 21:07)
Ir mes buvom ,uniformos pabrangusios jau smile.gif) kada jums i pamokeles reikes eiti?

Birzelio 1, 2, 3 dienomis...Kaip tik turim isvykti butent ta savaite ir neisseis dalyvauti. doh.gif
Atsakyti
Sveikos busimu pirmoku mamytes,

mano dukra ir Gilijos busima mokine smile.gif ir labai dziaugiuos....na kaip man patiko klase, mokytoja...tikiuosi ir veliau nenusivilsiu unsure.gif
dukra jau siandien norejo eit i mokykla lotuliukas.gif
mums pamokeles bus 31, 1,2 dienomis.
sekmes jusu vaikuciams 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Indrele @ 2010 05 21, 08:57)
Sveikos busimu pirmoku mamytes,

mano dukra ir Gilijos busima mokine smile.gif ir labai dziaugiuos....na kaip man patiko klase, mokytoja...tikiuosi ir veliau nenusivilsiu  unsure.gif
dukra jau siandien norejo eit i mokykla  lotuliukas.gif
mums pamokeles bus 31, 1,2 dienomis.
sekmes jusu vaikuciams  4u.gif

Ar cia tik ne ta Agota su mamyte ,kurios pavelavusios atejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuziuke @ 2010 05 20, 20:07)

O tai kiek dabar uniformos kainuos, jei naujas siutis g.gif , turiu dvi dėvėtas parduoti, kam reikia kreipkitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sara74 @ 2010 05 21, 10:27)
O tai kiek dabar uniformos kainuos, jei naujas siutis  g.gif , turiu dvi dėvėtas parduoti, kam reikia kreipkitės  4u.gif

man reikia !!!!!!!!!!! palieku tel nr 860898720 Diana, taip sarafanas 70 lt , o liemene 60 lt , jei perki medziagyte tai sarafaniukui 32 lt , o svarkeliui 18 lt, turiu ir tos siuvejos nr , beja ar gerame stovyje tie sarafaniukai? ir kiek uz juos noretumete?
Atsakyti
QUOTE(bambuziuke @ 2010 05 21, 09:32)
man reikia !!!!!!!!!!!  palieku tel  nr 860898720 Diana, taip  sarafanas 70 lt , o liemene 60 lt , jei perki medziagyte tai sarafaniukui 32 lt , o svarkeliui 18 lt, turiu ir tos siuvejos nr , beja ar gerame stovyje tie sarafaniukai? ir kiek uz juos noretumete?

Jei norite galiu nuotrauką atsiusti, vienas pirmokėlė kai dukra buvo, kitas jau antrokė- trečiokė, pirmas kitoks, nes buvo kitokios spalvos ir dabar daug vaikučių vaikšto, o antras jau toks kaip ir dabar siuna jei nepasikeitė
Atsakyti