Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

Gal kas turite parduoti išaugtą sarafaną mergaitei ugiui 146-152 "Gilijos"pradinės mokyklos, mums paskutiniai metai, o taip nesinori siutis naujos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametistė @ 2010 05 15, 10:11)
Na, as ne su informacija is VBS, bet is direktoriaus pasisakymo per susirinkima, nes aisku sis klausimas buvo paklaustas apie iskelima.

Mano sunu prieme i muzikos klase, bet vaikis mano atsisako is viso i bet kokia mokykla eiti  biggrin.gif Deresimes  biggrin.gif  ax.gif

Na, kadangi mes prieš savaitę taip pat turėjom pokalbį su direktorium, tai visą šitą informaciją žinom tongue.gif Aišku, kad nieko neaišku. Gal kiek daugiau paaiškės po savivaldybės rinkimų. Politika irnesakyk.gif Bet bent jau kol kas, ateinančiais mokslo metais, sakė dar niekur nekels... O paskui bus matyt. Kad kažkada iškels, seniai aišku. Nes dabartinės patalpos tai mokyklai suteiktos laikinai. O jei laikinai, tai ir lėšų renovacijai ar paprasčiausiems remontams mokykla negauna. Tas yra blogai. Nežinia, kiek dar tas laikinumas tęsis. Iš tos pusės, galėtų greičiau wink.gif Apie jungimą su kita mokykla išvis kalbos nėra.

Persilauš. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
[quote=bambuziuke,2010 05 11, 09:35]
[quote=jėga,2010 05 11, 09:10]
Daug mokyklinių uniformų medžiagų yra parduotuvėj "Tik tau", Manto g., už Lietuvininkų aikštės smile.gif
Labai aciu uz informacija ,siandien pat ir uzsuksiu 4u.gif drinks_cheers.gif
[/quote]

Ar pasisekė gauti medžiagos, nes ir aš nežinau ką daryti, gal nupirkti truputėlis ir pridurti, mums tai iš ilgio trumpoka, o rugsėjo pirmajai tai bus višiškai trumpa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sara74 @ 2010 05 15, 12:51)
Gal kas turite parduoti išaugtą sarafaną mergaitei ugiui 146-152  "Gilijos"pradinės mokyklos, mums paskutiniai metai, o taip nesinori siutis naujos  mirksiukas.gif

O jus patenkinta sia mokykla,nes kaip suprateau dukra jau tris klases baige? ax.gif As savo dukra irgi planuoju leisti nuo rugsejo i pirma klase. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sara74 @ 2010 05 16, 09:20)
Ar pasisekė gauti medžiagos, nes ir aš nežinau ką daryti, gal nupirkti truputėlis ir pridurti, mums tai iš ilgio trumpoka, o rugsėjo pirmajai tai bus višiškai trumpa  ax.gif

Deja deja , jau antri metai ,kaip ta parduotuve butent, Gilijos uniformos medziagos neturi , sake kazkur lyg liepu gatvej yra ,o kur tiksliai , ji nezino unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurate5 @ 2010 05 16, 15:21)
O jus patenkinta sia mokykla,nes kaip suprateau dukra jau tris klases baige? ax.gif As savo dukra irgi planuoju leisti nuo rugsejo i pirma klase. mirksiukas.gif

O jus 20 diena 18 valanda irgi i susirinkima eisit ? nes ten kazko priskambint neina man ,kad pasitikslint laika ir data to pirmoku teveliu susirinkimo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate5 @ 2010 05 16, 14:21)

Aš ir dukra labai patenkintos šia mokykla thumbup.gif , mes lankome geros pradžios klasę, ir mokytoja mūsų labai thumbup.gif , reikli, bet teisinga,patinka,kad nėra didelių vaikų, nors vaikų namai šalia, bet jokių nesusipratimų neiškylo, aš manau, kad pasirinkote teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sara74: 17 gegužės 2010 - 16:59
QUOTE(sara74 @ 2010 05 17, 17:59)
Aš ir dukra labai patenkintos šia mokykla  thumbup.gif , mes lankome geros pradžios klasę, ir mokytoja mūsų labai  thumbup.gif , reikli, bet teisinga,patinka,kad nėra didelių vaikų, nors vaikų namai šalia, bet jokių nesusipratimų neiškylo, aš manau, kad pasirinkote teisingai  mirksiukas.gif

Aciu jums.Nuraminot.Tai ir nesiblaskysiu daugiau, eisim i sia mokykla. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bambuziuke @ 2010 05 16, 19:42)

O jus 20 diena 18 valanda irgi i susirinkima eisit ? nes  ten kazko priskambint neina man ,kad pasitikslint laika ir data to pirmoku teveliu susirinkimo. blush2.gif

I susirinkima eisiu butent 20d,18 val. Negirdejau kad kas pasikeite butu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, maniske ir prades lankyti pirma klase, esu uzrasiusi i saltineli bet pradejau labai nerimaut,kad negeras pasirinkimas...domina Dacho mokykla..papasakokite kas zinot iki keliu valandu uzimtumas, ir ka jie veikia po pamoku? as tik 17 val galiu pasiimti, anskciau niekaip sad.gif
kokios galimybe sten papult? o gal zinot kokios pirmoku bus mokytojos? gal net turit ka papasakotapie jas?
labai buciau dekinga... galit i AZ rasyti...dekui is anksto
Atsakyti
kiek teko girdėti jau suformuotos pirmokų klasės Dacho mokykloj g.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 05 18, 10:10)
kiek teko girdėti jau suformuotos pirmokų klasės Dacho mokykloj  g.gif

Radau infokad siandien 17.30 val. mokyklos aktų salėje vyks būsimų pirmokų tėvų susirinkimas.
Gal nukeliaut ir apsiuostyt smile.gif))

Buna gi visada kad pasilieka kelias laisvas vietas, bet aisku jos ir kainuotu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrele @ 2010 05 18, 11:17)
Radau infokad siandien 17.30 val. mokyklos aktų salėje vyks būsimų pirmokų tėvų susirinkimas.
Gal nukeliaut ir apsiuostyt smile.gif))

Buna gi visada kad pasilieka kelias laisvas vietas, bet aisku jos ir kainuotu sad.gif

Jus nulekit dabar ir prasyma uzpildykit , o jei viskas gerai ir jus priims tuomet atsineskit dokumentus i susirinkima , na ta prasme med komisijos lapa bigsmile.gif
Atsakyti
hm, gal nulekt parasyt prasyma...oi kaip viskas greit keiciasi smile.gif
labai noreciau suzinot gal kas ka turit pasakyt apie busimas pirmoku mokytojas Dache?
Atsakyti