Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(vesta005 @ 2010 02 18, 20:11)
Tai jums pagal gyvenama vieta priklauso Gilijos mokykla?
Mane tai konkreciai domina Masioto mokyklos pradinuku mokytojos. g.gif Apie jas kazkaip kolkas nieks nieko.  blink.gif Butu labai idomu mamyciu nuomones. schmoll.gif

Tiesa pasakius net nezinau ar ji priklauso mum pagal gyvenama vieta, ar ne, man atrodo, kad kas kur nori, ten ir uzraso savo vaika......
Bet is tikruju gyvenam netoli Gilijos, tai kaip ir kvaila butu ieskoti kazka kitka. Dar galvojau apie Zudermano mokykla....bet mazai atsiliepimu apie ja.
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2010 02 18, 20:29)
Tiesa pasakius net nezinau ar ji priklauso mum pagal gyvenama vieta, ar ne, man atrodo, kad kas kur nori, ten ir uzraso savo vaika......
Bet is tikruju gyvenam netoli Gilijos, tai kaip ir kvaila butu ieskoti kazka kitka. Dar galvojau apie Zudermano mokykla....bet mazai atsiliepimu apie ja.

Kiek žinau tai tikrai mokyklos priklauso pagal gyvenamą vietą. Ir jos kovoja dėl vaikų, gun_bandana.gif nes kažkokie mokinio krepšeliai priklauso (t.y. finansavimas). As domejausi apie tai Smeltes mokykloj.
Jei tenkina viskas Gilijoj, aišku kam ieškoti kitos mokyklos. schmoll.gif
Manes tai netenkina Smelte, todel ir domiuosi apie Masiotą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2010 02 17, 21:35)
Sveikos. Pas kurią mokytoją vedate dukrą į Mašioto mokyklą?

Pas Ritą Kušlienę thumbup.gif . O kas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipėdiete: 19 vasario 2010 - 09:47
As uzrasiau savo vaika pas mokytoja Lukauskiene "Gilijos" mokykloje. Pagal rekomendacija....na bus matyt kaip bus, norisi tiketi, kad bus gerai smile.gif
Atsakyti
Mums ir Gilija gal priklausytu,bet jau kiek atsiliepimu apie ten salia esancia internatine mokykla girdejau doh.gif apie musamus,apvogiamus vaikus per juos doh.gif tai jau tikrai nevesiu schmoll.gif ne vienas pazystamas is ten yra atsiemes vaika del tvarkos mokyklos,o mokytojos aisku neblogos,kaip pradines thumbup.gif tik tas lygis ten nezinau,vienu draugu dukra mokesi ten super gerai,puirmune buvo iki pat kol baige 4 klases,o kai perejo i 5 klase ,tai vos is sesetu islipa doh.gif tai kur cia paruosimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 02 28, 20:42)
ne vienas pazystamas is ten yra atsiemes vaika del tvarkos mokyklos,o mokytojos aisku neblogos,kaip pradines thumbup.gif tik tas lygis ten nezinau,vienu draugu dukra mokesi ten super gerai,puirmune buvo iki pat kol baige 4 klases,o kai perejo i 5 klase ,tai vos is sesetu islipa doh.gif tai kur cia paruosimas g.gif

..sakot del mokyklos tvarkos...tai jin labai griežta ar kaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 28 vasario 2010 - 21:39
QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 02 28, 23:38)
..sakot del mokyklos tvarkos...tai jin labai griežta ar kaip? g.gif

palaida bala doh.gif
Atsakyti
O man kaip tik vakar kaimyne pasakojo, kad pas jos kolege is Gilijos i Masioto perejo visa klase, dabar jie penktokai, tai sake viskas gerai, ir paruosimas vaiku neblogas ir elgesys.
Atsakyti
Tai nuomoniu visokiu yra,kaip ir vaiku kaip ir mokytoju mirksiukas.gif
As tik sakau ka girdejau ka maciau ka zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 02 28, 22:53)
palaida bala doh.gif

Tikrai nesutinku, kad palaida bala. Pačios mokėsi ten mergaitė. Ir dabar mokosi gerai. O tvarka griežta, aš manau, taip ir turi būti nuo mažų , dienų vaikas turi žinoti, kas jam priklauso, kaip elgtis, kad reikia gerbti suaugusį žmogų, priprasti atlikti užduotis ...

O dėl internato nieko nebuvo per 4 metus, o pasimuša visose mokyklose, ir kur nėra internato.
O tuo labiau, kad dabar ir iš vaikų namų vaikai eina su visais benrai mokyklose, taip ,kad nežinote į kokią klasę pakliūsite.

O viskas priklausys nuo vaiko - gali ir į auksinį narvelį patupdyti, jei jis nenorės mokytis, tai...reiks jums įdėti daug darbo ir pastangų, ir tai ne visada padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 30 kovo 2010 - 18:34
QUOTE(jumeda @ 2010 02 10, 14:17)

LABAI BUCIAU DEKINGA JEI KAS ATSILIEPTU APIE DACHO VIDURINEJJE DIRBANCIAS PRADINIU KLASIU MOKYTOJAS . KIEK AS ZINAU Zina Mackevičienė PUIKI MOKYTOJA, DEJA JI TURES 4 ATEINANCIAIS METAI, TAIP PAT GIRDEJAU ATSILIEPIMU TEIGIAMU APIE Rita Zupkute (sake grieztoka mokytoja ), dar Vaidilutė Tuleikienė ,Loreta Vaitkevičiūtė, Stanislava Šliogerienė
apie kurias nieko nezinau. LAUKIU JUSUS KOMENTARU ACIU    4u.gif

sveiki,as taip pat svarstau, kuria klase reiketu rinktis,jusu iskelti klausimai labai aktualus.tikrai butu gerai,kad pasisakytu mamytes apie sias s.dacho mokyklos pradinuku mokytojas. 4u.gif
jumeda,ar svarstydami,kuria klase rinksites,jus atsizvelgsite i mokytojos kandidatura,ar daugiau i klases pakraipa?..(bus teatrine,muzikos,dailes bei "geros pradzios"klases)direktores teigimu,esminio skirtumo tarp siu klasiu nebus.tiesiog papildomos kelios valandos neformaliojo ugdymo-dailes klaseje-dailes pamokeles,teatro klaseje-judesio ir t.t.o bendroji programa ta pati,niekuo jos nesiskirs is esmes.
mano mergaite labai nori i dailes klase.
o as svarstau,ar ne svarbiau yra tai,KOKIA mokytoja... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CreteIsland: 09 balandžio 2010 - 19:57
na man labai nera svarbu pakraipa, svarbu mokytoja. Seip gal rinkciausi teatrine klase smile.gif
Siuo metu mes labai susidomeje esame Vyduno pradine mokykla, nors ten yra mokamas mokslas, bet atsiliepimai labai geri. Mokiniu mazai tik dvi pirmos klases, didelis demesys mokiniui ir laisvas meninis ugdymas , bei idomi uzklasine veikla.
Atsakyti