Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

O mes savo atzalele leidziame i darzeli-mokyklele "Saltinelis". Esu patenkinta. Ir nepasakyciau, kad pradinese mokyklelese vaikai mokosi silknamio salygomis. Seip ar taip atejes vaikas is pradiniu klasiu i vyresnes, tures adaptuotis, beto ta adaptacija visada buna ir pakeitus mokykla. Manau viskas priklauso nuo pacio vaiko. Nuo jo santykiu su mokytoja.
Be to cia daug ivairiu bureliu nemokamai, yra gamtos, piesimo, sporto, kaladziu, vaidybos-leliu, muzikos kambareliu, kur vaikas pats gali pasirinkti ir praleisti laisva laika. Taigi yra ugdomi vaiko poreikiai. Taip as galiu matyti, ko mano vaikas labiausiai nori, link ko linksta.
Atsakyti
Ką galėtumėt pasakyti apie Balsio menų gimnaziją? Ar verta leisti ten vaiką mokytis? Girdėjau, kad pradinės klasės neblogos, bet kaip toliau?ar nenukentės kiti mokslai, juk ten didelis dėmesys skiriamas muzikai ar dailei pasirinktinai?

Ir dar klausimas.O kaip Mašioto mokykla? Gal kieno nors vaikučiai ten mokosi?
Atsakyti
QUOTE(eglevilk @ 2006 10 17, 12:55)
O mes savo atzalele leidziame i darzeli-mokyklele "Saltinelis". Esu patenkinta. Ir nepasakyciau, kad pradinese mokyklelese vaikai mokosi silknamio salygomis. Seip ar taip atejes vaikas is pradiniu klasiu i vyresnes, tures adaptuotis, beto ta adaptacija visada buna ir pakeitus mokykla. Manau viskas priklauso nuo pacio vaiko. Nuo jo santykiu su mokytoja.
Be to cia daug ivairiu bureliu nemokamai, yra gamtos, piesimo, sporto, kaladziu, vaidybos-leliu, muzikos kambareliu, kur vaikas pats gali pasirinkti ir praleisti laisva laika. Taigi yra ugdomi vaiko poreikiai. Taip as galiu matyti, ko mano vaikas labiausiai nori, link ko linksta.

Deja, nenorėčiau nuvilti tokių gražių iliuzijų, bet turiu. Kiek teko sustikti penktokų iš ŠALTINĖLIO, jie visi turėjo labai prastą žinių bagažą. Tikiuosi, kad čia tik man teko susidurti sutokiais vaikais. Bet jų buvo tikrai ne vienas ir ne du. verysad.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mutti @ 2006 11 07, 23:25)
Ką galėtumėt pasakyti apie Balsio menų gimnaziją? Ar verta leisti ten vaiką mokytis? Girdėjau, kad pradinės klasės neblogos, bet kaip toliau?ar nenukentės kiti mokslai, juk ten didelis dėmesys skiriamas muzikai ar dailei pasirinktinai?

Ir dar klausimas.O kaip Mašioto mokykla? Gal kieno nors vaikučiai ten mokosi?

Jei tu esi 100 procentų garantuota, kad tavo vaikas ateitį susies su menu, tada pirmyn. Bet kitu atveju nepatariu, nes iš tikrųjų ten ypatingas dėmesys skiriamas menams.
O apie Mašiotą labai daug nuomonių. Ten gan griežtai su mokiniais, o tarp kolektyvo ir administracijos (kai kurios mirksiukas.gif ) įtampa.
Atsakyti
As siuliau Vyduno vidurine. Ar esate girdejusios apie tokia?smile.gif pati joje mokiausi, labai sauni mokykla, kai mane vede i ja labai nenorejau, nes maniau, kad nesu gabi nei muzikai nei dailei ir man tai buvo neidomu, bet paskui mokytoju pagalba pamaciau, kad galiu groti dainuoti:) sioje mokykloje labai gera aplinka, didelis vaiko uzimtumas, labai didelis demesys vaikui... Tiesa, jei jau kuri svarstytumete apie sia mokykla, tai siulyciau vaika leisti i muzikiuku klase, nes yra labai stiprus chorai, instrumentu mokytojai, vyresnese klasese chorui vadovauja direktorius, kiekvienais metai vaziuoja i uzsieni:)
man tik geri prisiminimai:)
Atsakyti
4u.gif Nors dukryte dar maza domiuosiu i kokia mokykla ji eis bigsmile.gif Gilijos jau atkrito tevai sia mokykla patenkinti tik tol kol vaikai ja lanko g.gif Kai iseina i didziaja prasideda bedos ir del elgesio ir del labai prasto ziniu bagazo blink.gif Tai dabar noreciau ka nors suzinot apie M. Mazvydo sunus lanko Baltijos vid bet ten pradinuku nebepriima g.gif O kur yra Vyduno mokykla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate1971: 13 gruodžio 2006 - 14:47
QUOTE(Jurate1971 @ 2006 12 13, 15:44)
Tai dabar noreciau ka nors suzinot apie M. Mazvydo sunus lanko Baltijos vid bet ten pradinuku nebepriima g.gif O kur yra Vyduno mokykla

M.Mažvydo man nepatinka,nes yra tik pagrindinė,t.y. tik 10 klasių.Vyriausia dukra mokinosi ten iki 8 klasės,o paskui daugiau nei pusė klasės išsilakstė po įvairias gimnazijas.Vienintelis pliusas toje mokykloje,kad joje mokinasi neįgalūs vaikučiai.Šaunu,kad gali mokintis kartu ir sveiki,ir neįgalūs vaikučiai.
O vidurinėlę leidžiam į Hermano Zudermano vidurinę.Esam labai patenkinti ir mokytojais,ir tvarka thumbup.gif Tik skirtumas tas,kad joje nuo pirmos klasės,šešis kartus savaitėje vyksta vokiečių kalbos pamokos.Ir pradinių klasių yra tik po dvi thumbup.gif
Atsakyti
Vyduno gal ir gera mokykla, bet zinau, kad vaikai ten isbuna beveik iki vakaro ir reikia moketi daugiau pinigeliu ir uz maista ir mokslas kazkiek mokamas. blush2.gif
Atsakyti
Tai dabar aš jau ir nebežinau ar gerai ar ne bet pasirinkau Prano Mašioto vid,.-mokykla, bet vien todėl kad šalia namų, pagalvojau kad pradines klases tegul lanko šitoje maokykloje, o nuo penktos bus matyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 01 31, 23:13)
Tai dabar aš jau ir nebežinau ar gerai ar ne bet pasirinkau Prano Mašioto vid,.-mokykla, bet vien todėl kad šalia namų, pagalvojau kad pradines klases tegul lanko šitoje maokykloje, o nuo penktos bus matyt  g.gif

O kur yra Versmės m-kla? g.gif
Atsakyti
Ir mes dabar renkamės ar leisti į Mašioto, nes ji šalia namų. Gal žinai, kaip ten šių metų busimų pirmokų mokytojos?
Atsakyti
gal ką nors galit paskyti apie mokyklėlę-darželį Nykštukas ...kaip ten tvarka?....ten mokyklėlė iki 4klasės žadu kažkada savuoius ten leist, nes arti namų .. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skraja-sk @ 2007 02 13, 10:22)
gal ką nors galit paskyti apie mokyklėlę-darželį Nykštukas ...kaip ten tvarka?....ten mokyklėlė iki 4klasės žadu kažkada savuoius ten leist, nes arti namų  ..  bigsmile.gif

Nebebus mokyklėlių-darželių.
Atsakyti
ezra - dėl kokios priežasties bus nakinami mokyklėlės- darželiai?...o kur tada keliaus vaikai?...į pradines mokyklas?....ar į bendro lavinimo mokyklas?.. biggrin.gif
Atsakyti