QUOTE(Pliušė @ 2009 09 01, 22:23)
Sveiki,
Būčiau labai dėkinga, jei parašytų mamytės, kurių vaikai šiemet eis į ketvirtą Gilijos mokyklos klasę, ir galėtų parekomenduoti savo mokytojas, jei jos iš tiesų geros Nežinau, pas ką rašytis kitiems metams
Būčiau labai dėkinga, jei parašytų mamytės, kurių vaikai šiemet eis į ketvirtą Gilijos mokyklos klasę, ir galėtų parekomenduoti savo mokytojas, jei jos iš tiesų geros Nežinau, pas ką rašytis kitiems metams
Sveika,
mano dukra šiais metais baiginėja 4 klasę, mokosi pas Birutę, tačiau aš jos nerekomenduočiau, na man ji nepatiko, visai nesusitvarko su vaikais, vaikai jai vos ne akis kabinėja, ji nesugeba sutelkti vaikų į kolektyvą, o gal čia taip pasitaikė ir susirinko visi labai išdykę vaikai, o ir tėvai nelabai vykę, per 3 metus nė karto (nebent nežinau) nepasveikinom su gimtadieniu ...
O šiaip mokykla patinka, patinka, nes ji - pradinė, nebūna kažkokių didelių užgauliojimų, reketų ir šiaip nei mušynių (na tokių didelių mordabojų), vaikai gal truputį saugesni yra. O kaip rašė, kad vėliau sunku bus adaptuotis, tai ką žinau, pagyvensim pamatysim. Žadam keliauti į Mažvydo, bet ji man nelabai prie dūšios, tik kad kitos išeities nėra.
Tai va, sėkmės jums
Papildyta:
QUOTE(ina @ 2009 06 23, 08:31)
didelis ačiū Tikiuosi ir mes būsim patenkinti . O kad seno rusiško kirpimo, mano nuomone tai daugiau privalumas, nei trūkumas Pati rusų laikais mokyklą baigiau
ina, mano mažoji irgi Agnytė, irgi 2002 metų, irgi eina į Giliją...