Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(Pliušė @ 2009 09 01, 22:23)
Sveiki,
Būčiau labai dėkinga, jei parašytų mamytės, kurių vaikai šiemet eis į ketvirtą Gilijos mokyklos klasę, ir galėtų parekomenduoti savo mokytojas, jei jos iš tiesų geros  blush2.gif Nežinau, pas ką rašytis kitiems metams  ax.gif

Sveika,
mano dukra šiais metais baiginėja 4 klasę, mokosi pas Birutę, tačiau aš jos nerekomenduočiau, na man ji nepatiko, visai nesusitvarko su vaikais, vaikai jai vos ne akis kabinėja, ji nesugeba sutelkti vaikų į kolektyvą, o gal čia taip pasitaikė ir susirinko visi labai išdykę vaikai, o ir tėvai nelabai vykę, per 3 metus nė karto (nebent nežinau) nepasveikinom su gimtadieniu blush2.gif blush2.gif blush2.gif ...
O šiaip mokykla patinka, patinka, nes ji - pradinė, nebūna kažkokių didelių užgauliojimų, reketų ir šiaip nei mušynių (na tokių didelių mordabojų), vaikai gal truputį saugesni yra. O kaip rašė, kad vėliau sunku bus adaptuotis, tai ką žinau, pagyvensim pamatysim. Žadam keliauti į Mažvydo, bet ji man nelabai prie dūšios, tik kad kitos išeities nėra.
Tai va, sėkmės jums
Papildyta:
QUOTE(ina @ 2009 06 23, 08:31)
didelis ačiū  4u.gif  Tikiuosi ir mes būsim patenkinti  thumbup.gif . O kad seno rusiško kirpimo, mano nuomone tai daugiau privalumas, nei trūkumas  mirksiukas.gif Pati rusų laikais mokyklą baigiau  ax.gif

ina, mano mažoji irgi Agnytė, irgi 2002 metų, irgi eina į Giliją... thumbup.gif
Atsakyti
merginos, a dabar dirba pradines mokyklos??? ne atostogas ??? blush2.gif siandien visa ryto skambinau ir nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 10, 11:34)
merginos, a dabar dirba pradines mokyklos??? ne atostogas ???  blush2.gif  siandien visa ryto skambinau ir nieko  doh.gif

Ziurint kuri,nes vienos mokyklos atostogauja sia savaite,o kitos -ateinancia.
Atsakyti
laba diena, as irgi manau kad informacija apie pradiniu mokytojus tevai turetu dalintis, jokia cia paslaptis ir neetiskumas. Nieks nesako kad reikia " i suns dienas sudeti mokytoja" , tai garbingas darbas ir gerbiamas. Poreikiai del mokytoju tevams irgi skirtingi, todel ir vertinimas yra skirtingas.
Mane taip pat siuo metu kamuoja problema pas kokia mokytoja Klaipedos Simono Dacho mokykloje vesti savo atzala pradineje klaseje. Mano asmeninis preoritetas renkantis mokytoja kad ji , moketu sudominti mokini , daugiau neformalios aplinkos ir laisvumo vaikams reikstis. Tinkamas ziniu pateikimas ir meile savo darbui. Manau tokia turi buti pradiniu klasiu mokytoja smile.gif

LABAI BUCIAU DEKINGA JEI KAS ATSILIEPTU APIE DACHO VIDURINEJJE DIRBANCIAS PRADINIU KLASIU MOKYTOJAS . KIEK AS ZINAU Zina Mackevičienė PUIKI MOKYTOJA, DEJA JI TURES 4 ATEINANCIAIS METAI, TAIP PAT GIRDEJAU ATSILIEPIMU TEIGIAMU APIE Rita Zupkute (sake grieztoka mokytoja ), dar Vaidilutė Tuleikienė ,Loreta Vaitkevičiūtė, Stanislava Šliogerienė
apie kurias nieko nezinau. LAUKIU JUSUS KOMENTARU ACIU 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, 4u.gif as noriu prisijunkt prie sios temos. Manoji siemet eis i pirma klase, vis neapsisprendziu g.gif ar i Smelte leist ar i Masiota. Gal yra mamyciu su savo patarimais. Apie abi mokyklas prisiskaiciau visokiu nuomoniu ir geru ir blogiu. Kazi kaip yra istikruju. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta005 @ 2010 02 10, 23:21)
Sveikos mamytes,  4u.gif  as noriu prisijunkt prie sios temos. Manoji siemet eis i pirma klase, vis neapsisprendziu g.gif  ar i Smelte leist ar i Masiota. Gal yra mamyciu su savo patarimais. Apie abi mokyklas prisiskaiciau visokiu nuomoniu ir geru ir blogiu. Kazi kaip yra istikruju. g.gif

Sveika,

Mano dukra mokosi Masiote 3-ioje klaseje, esu begalo patenkinta ir mokykla ir pradiniu klasiu mokytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes 4u.gif
Gal turite pardavimui sarafana "Verdenes" prad. mokyklos?
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2010 02 11, 10:42)
Sveika,

Mano dukra mokosi Masiote 3-ioje klaseje, esu begalo patenkinta ir mokykla ir pradiniu klasiu mokytoja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikos. Pas kurią mokytoją vedate dukrą į Mašioto mokyklą?
Atsakyti
QUOTE(Pliušė @ 2009 09 01, 21:23)
Sveiki,
Būčiau labai dėkinga, jei parašytų mamytės, kurių vaikai šiemet eis į ketvirtą Gilijos mokyklos klasę, ir galėtų parekomenduoti savo mokytojas, jei jos iš tiesų geros  blush2.gif Nežinau, pas ką rašytis kitiems metams  ax.gif

Sveiki, ir as taip par prisijungiu ir prasau mamyciu pasidalinti patirtim ir patarti kuria mokytoja rinktis 4u.gif
Jau supratau, kad pas mok. Birute nevesim blush2.gif , aciu mamytei, kuri papasakojo smile.gif

Laukiam kitu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2010 02 18, 13:17)
Sveiki, ir as taip par prisijungiu ir prasau mamyciu pasidalinti patirtim ir patarti kuria mokytoja rinktis  4u.gif
Jau supratau, kad pas mok. Birute nevesim  blush2.gif , aciu mamytei, kuri papasakojo  smile.gif

Laukiam kitu nuomoniu smile.gif

Sveikutes,
kas per mokytoja ta Birutė, mad.gif kad jau taip griežtai-ne. Jūs irgi gal busimieji pirmokai. Labai įdomu pasidalinti patirtimi, pasitarti. gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta005 @ 2010 02 18, 17:01)
Sveikutes,
kas per mokytoja ta Birutė, mad.gif  kad jau taip griežtai-ne. Jūs irgi gal busimieji pirmokai. Labai įdomu pasidalinti patirtimi, pasitarti.    gossip.gif

Taip, mes irgi busimi pirmokai. Musu darzelyje pries savaite gal buvo susirinkimas, buvo atejusios 2 mokytojos is Gilijos, tik va vardu neisiminiau doh.gif , reiks paklausti aukletojos. Is tikruju tai nelabai koki ispudi paliko....na gal kuklinosi jos ten,net nezinau.
O del mokytojos Birutes, tai cia as pusiau juokais, jokiu budu negrieztai . Tiesiog viena mamyte gi parase, kad jos nerekomenduotu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2010 02 18, 17:14)
Taip, mes irgi busimi pirmokai. Musu darzelyje pries savaite gal buvo susirinkimas, buvo atejusios 2 mokytojos is Gilijos, tik va vardu neisiminiau  doh.gif , reiks paklausti aukletojos. Is tikruju tai nelabai koki ispudi paliko....na gal kuklinosi jos ten,net nezinau.
O del mokytojos Birutes, tai cia as pusiau juokais, jokiu budu negrieztai . Tiesiog viena mamyte gi parase, kad jos nerekomenduotu. rolleyes.gif

Tai jums pagal gyvenama vieta priklauso Gilijos mokykla?
Mane tai konkreciai domina Masioto mokyklos pradinuku mokytojos. g.gif Apie jas kazkaip kolkas nieks nieko. blink.gif Butu labai idomu mamyciu nuomones. schmoll.gif
Atsakyti