svaikos mamikes. Siandien E.Balsio menu gimnaz, buvo patikrinimas vaikuciu i paruosiamasias kl. nu ka maciau kaip vienas mokytojas ivertino vaikus, tai maniskis gavo tris 10. o gal kas jau dabar galetu papasakoti kaip tos pamokeles ten vyksta? kiek kartu, kas nusprendzia ka vaikas turetu mokytis,ar vaikas pats renkasi instrumenta? ar pavasari, o gal rugseji, vel reikes eiti i perklausa?
E. Balsio gimnazijos paruošiamąjai klasei tinka visi. Paskui visus metus paruošiamojoj grupėj muilina akis, kad vaikui sekasi gerai. O kai ateina laikas stoti į pirmą klasę, tada sorry jūsų vaikui neužtenka gabumų muzikai.
NA VISU PIRMA ACIU UZ ATS. Tai taip iseitu, kad jie susirenka is tu paruosiamuju pinigelius, ir ATE...... ar is tikro tas vaikas jau taip ir negabus muzikai, juk augam, mokomes ir tobulejam Na bet kokiu atveju pabandysim, paziuresiu ka vaikas pats sakys.
Sveikos mamytes,noreciau prisijungti prie man labai rupimos temos..Atsikraustau gyventi is lietuvos vidurio ir neturiu jokio supratimo i kuria mokykla galeciau leisti savo dukra.mes gyvename salia karkles.Gal galetumete patarti i kokios mokyklos 8 klase galetu eiti mano dukra.
Papildyta:
Sveikos mamytes,noreciau prisijungti prie man labai rupimos temos..Atsikraustau gyventi is lietuvos vidurio ir neturiu jokio supratimo i kuria mokykla galeciau leisti savo dukra.mes gyvename salia karkles.Gal galetumete patarti i kokios mokyklos 8 klase galetu eiti mano dukra.mes keisim mokykla tik nuo kitu metu rugsejo 1 d.Patarkit,nes kolkas visai nepazistu Klaipedos
Papildyta:
Sveikos mamytes,noreciau prisijungti prie man labai rupimos temos..Atsikraustau gyventi is lietuvos vidurio ir neturiu jokio supratimo i kuria mokykla galeciau leisti savo dukra.mes gyvename salia karkles.Gal galetumete patarti i kokios mokyklos 8 klase galetu eiti mano dukra.mes keisim mokykla tik nuo kitu metu rugsejo 1 d.Patarkit,nes kolkas visai nepazistu Klaipedos
E. Balsio gimnazija esu baigusi pati, deja blogu atsiliepimu pasakyti apie ja galiu daugiau nei geru...
Butent del sios priezasties savo vaiko neleidau i sia mokykla. Pasirikome Gilijos pradine mokykla ir tikrai esame patenkinti, o svarbiausia patenkintas mano vaikas
Butent del sios priezasties savo vaiko neleidau i sia mokykla. Pasirikome Gilijos pradine mokykla ir tikrai esame patenkinti, o svarbiausia patenkintas mano vaikas
QUOTE(Agulyte @ 2009 11 09, 12:03)
E. Balsio gimnazija esu baigusi pati, deja blogu atsiliepimu pasakyti apie ja galiu daugiau nei geru...
Na, tai laukiam .
QUOTE(Dilma @ 2009 11 09, 13:48)
Na, tai laukiam .
Sveiki. mane taip pat domina blogi atsiliepimai apie E. Balsio gimnaziją.
QUOTE(Fergie @ 2009 11 09, 20:02)
Sveiki. mane taip pat domina blogi atsiliepimai apie E. Balsio gimnaziją.
Vaikas iš ten išeis nei gerai paruoštas matematikai, lietuviu ir tt, nei bus didis menininkas. Nežinau kaip pradinese, bet po pradiniu klasiu yra keletas mokytoju, kurie myli tik tuos kuriems iseina ne maziau 10 is ju dalyko, visi kiti yra neverti mokytis sioje mokykloje... Manau ne koks poziuris. Pamokos vyksta tiek pat kiek ir kitse mokyklose, bet po ju visos kitos specialybes pamokos vyksta iki 18,00 val ir ilgiau, gryzes namo vaikui stogas vaziuoja, nes kruva uzduotu pamoku reikia padaryti + prasigroti arba keleta eskizu dar papildomai prie visko papiesti... As baigiau daile sioje mokykloje, o mano sese deja sioje mokykloje neistempe (muzika) isejo po 7 klases, perejo i gimnazija ir papildomai mokesi muzikos, patikekite 100 kartu geriau ir sveikiau
Beabejo būna labai labai labai talentingu vaiku ir jie buna gerai menininkai
Sveiki, gal jus galite padeti. Dukra eis kitais metais i VERDENE mokykla.Tai ieskau gera mokytoja,kuri dabar mokina 4 kl. ir kitais metais priims pirmokus. Kur galiu gauti visu mokytoju sarasas? A gal kieno vaikas jau eina i ta mokykla, gal galite patarti kaz ka.
Įdomu pasidarė... Ar prieš užduodami klausimą, žmonės bent minimaliai pasidomi esama informacija ? Apie Verdenę buvo rašyta ne kartą ir ne du... Tereikia tik truputį skirti laiko ir pasistudijuoti .
QUOTE(Dilma @ 2009 12 03, 14:31)
Įdomu pasidarė... Ar prieš užduodami klausimą, žmonės bent minimaliai pasidomi esama informacija ? Apie Verdenę buvo rašyta ne kartą ir ne du... Tereikia tik truputį skirti laiko ir pasistudijuoti .
Man irgi ir buvo ir dabar idomu . As skaiciau visus psl , bet yra sena uz 2006.. info, tai ne manau kad kaz kam sunku bus pasidalinti su savo info (ne ugdymo,amokytojai). Ir jegu ant tiek idomu, tai i Verdeni puslapi nera tokios info.
Tai jegu jus, turite info ir cia lankotes daznai , tai galite jegu ne sunku ir imesti kokia nuoroda
Ar atsakau
QUOTE(ezra @ 2008 04 23, 14:47)
Aš jau ne vieną kartą esu minėjusi, kad pradinukai turi rinktis ne mokyklą, o mokytoją.
Tai, jei svarbiau yra rinktis mokytoja, o ne mokykla, tai gal butu kur kas aktualiau ir rasyti mokytoju pavardes (suprantu, kad visu nuomones skirtingos, bet jos skirtingos ir apie mokyklas). Ir nemanau, kad tai butu neetiska, nes kai aptariame pavyzdziui kokius gydytojus rinktis, juk visos rasom apie konkrecius gydytojus, o ne poliklinikas.
Na, pavyzdziui, "Versmes"mokykla - geros pradiniu klasiu mokytojos ..., ... ir ... Ka manot??