Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(ina @ 2009 06 22, 12:12)
Ačiū  4u.gif  Deja, mes storulikės  ax.gif , todėl siūdinamės.
Gal daugiau ką apie mokytoją ir tvarką gali papasakoti į AŽ  ax.gif Į ką atkreipti dėmesį.

LABAS ,tvarka yra ,užsiėmimas puikus,išmokina visus ir kurie sunkiai pasiduoda.Visi vaikai, kurie nemokėjo skaityti ,sausio mėn.jau skaitė. Dirbo su visais ir su gabiais, ir su sunkiau besimokančiais. Užduotis stiprino tiems gudresniems, kad nebūtų liūdna. Na ,žodžiu puikus pedagogas. Aišku daug priklauso nuo tėvų. Mes buvome šauni klasė, tėvai super. Faina, tai ,kad mokytoja mėgo keliauti ir turistauti su vaikais ir tėveliais, kas dabar žiūrint į draugų vaikų klases vis retėja. Na ,tikėkimės,kad ji tokia ir tebebus ,nors praėjo jau 4 metai. Buvo keli tėvai,kurie sakė,kad ji seno rusiško sukirpimo, bet ...kiekvienas turi savo nuomonę. Didelės sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 22 birželio 2009 - 19:58
QUOTE(Juračiuks @ 2009 06 22, 20:56)
LABAS ,tvarka yra ,užsiėmimas puikus,išmokina visus ir kurie sunkiai pasiduoda.Visi vaikai, kurie nemokėjo skaityti ,sausio mėn.jau skaitė. Dirbo su visais ir su gabiais, ir su sunkiau besimokančiais. Užduotis stiprino tiems gudresniems, kad nebūtų liūdna. Na ,žodžiu puikus pedagogas. Aišku daug priklauso nuo tėvų. Mes buvome šauni klasė, tėvai super. Faina, tai ,kad mokytoja mėgo keliauti ir turistauti su vaikais ir tėveliais, kas dabar žiūrint į draugų vaikų klases vis retėja. Na ,tikėkimės,kad ji tokia ir tebebus ,nors praėjo jau 4 metai. Buvo keli tėvai,kurie sakė,kad ji seno rusiško sukirpimo, bet ...kiekvienas turi savo nuomonę. Didelės sėkmės jums  4u.gif

didelis ačiū 4u.gif Tikiuosi ir mes būsim patenkinti thumbup.gif . O kad seno rusiško kirpimo, mano nuomone tai daugiau privalumas, nei trūkumas mirksiukas.gif Pati rusų laikais mokyklą baigiau ax.gif
Atsakyti
mums Versmes mokykla atkrinta, nepriklausom savivaldybes nustatytai teritorijai: "Mokykla priima mokinius į pirmas klases pagal savivaldybės nustatytą teritoriją:
Lipkių g., I. Simonaitytės g., Statybininkų pr. Nr. 7a, 7b, Smiltelės g .lyginiai Nr. 2-12,
Šiaulių g, Šilutės pl. Nr. 60 -88, Vingio g. " www.versme.ku.lt

ech, gaila teks ieskoti toliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 02 liepos 2009 - 09:36
Sveikos mamytes,mes si rugseji i Gilija eisim.Buvau uzrasius i I.Simonaitytes pagrindine nes ten priklausytu mum bet kadangi nesurinko pirmokiuku kl.tai pasiule i Gilija.Nieko nezinau apie sia mokykla, g.gif gal kas zinot ar esat susidure buciau labai dekinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga82 @ 2009 08 12, 18:42)
Sveikos mamytes,mes si rugseji i Gilija eisim.Buvau uzrasius i I.Simonaitytes pagrindine nes ten priklausytu mum bet kadangi nesurinko pirmokiuku kl.tai pasiule i Gilija.Nieko nezinau apie sia mokykla, g.gif gal kas zinot ar esat susidure buciau labai dekinga aciuks.gif

Labai gera mokykla, nuostabus ir geri pedagogai, daug bureliu, zodziu kaip namie.O gal zinote jau pas kokia mokytoja mokysites?
Atsakyti
Labai norėjom eiti į Montessori mokyklą. Darželį ten lankėm vienus metus. Anksčiau nesam lankę, tad neturiu su kuo palygint. Atsiliepimų dabar girdžiu įvairių, vieniems gera mokykla, kitiems - ne (na kaip visada, nuomonių yra įvairių). Gal kas gali pasakyti kieno vaikučiai ėjo į Montessori mokyklą Klaipėdoj, kokia jūsų nuomonė?
Atsakyti
QUOTE(bialetti @ 2009 08 13, 00:53)
Labai gera mokykla, nuostabus ir geri pedagogai, daug bureliu, zodziu kaip namie.O gal zinote jau pas kokia mokytoja mokysites?

Zinom musu mokytoja Giedre Varanaviciene,ispirmo ispudzio visai nebloga atrodo bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga82 @ 2009 08 12, 18:42)

Mano dicikis siemet jau zygiuos i 2-aja klase Gilijos mokyklelej. Puiki mokykla , o musu mokytoja is vis saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga82 @ 2009 08 27, 15:36)
Zinom musu mokytoja Giedre Varanaviciene,ispirmo ispudzio visai nebloga atrodo  bigsmile.gif g.gif

Manau kad bus puiki mokytoja, aisku buna visko per mokslo metus.Bet Gilijoj mokytojos tikrai geros. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(darara @ 2009 08 31, 13:24)
Mano dicikis siemet jau zygiuos i 2-aja klase Gilijos mokyklelej. Puiki mokykla , o musu mokytoja is vis saunuole  thumbup.gif

idomu pas kokia mokytoja mokosi jusu vaikas? Daug pazistu ten mokytoju.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveiki,
Būčiau labai dėkinga, jei parašytų mamytės, kurių vaikai šiemet eis į ketvirtą Gilijos mokyklos klasę, ir galėtų parekomenduoti savo mokytojas, jei jos iš tiesų geros blush2.gif Nežinau, pas ką rašytis kitiems metams ax.gif
Atsakyti
labai aktuali tema....
Manoji irgi kitąmet pradės eit į pirmą klasę...
Kas žino kokių atsiliepimų apie S .Dacho mokyklą. man ji arčiausaiai darbo. kaži sunku ten patekti?.. g.gif kaip mokytojai ir pan?
Atsakyti