Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

labas visom mamytem taip ir neradau sioi temoi apie gedminu pradiniu klasiu atsilepimu gal kas zino pas kokia mokitoja geriau liaist vaika bijau kad papuls pas kokia senbemge kuri atmus visa nuora vaiko mokitis ir bus veltui mano pastangos idetos i vaiko mokyma. ir ka manot ar vaikas i pirma klase eidamas turi mokieti skaiciot rasit skaitit? g.gif
Atsakyti
SVEIKOS,MAMYTES, GAL KAS GALETU PATARTI, MANO, SUNELIUI LAIKAS I PIRMA KLASE,GAL KAS TURI ATSILIEPIMU APIE VERDENE,IR GAL KAS ZINO GERU PRADINIU KLASIU MOKYTOJU,ZADAM TEN EITI ,TAI LABAI NORECIAU SUZINOT NUOMONIU APIE SIA MOKYKLA. 4u.gif
Atsakyti
Tai kad pas gerą mokytoją jau pavėlavote. g.gif
Atsakyti
SAKOT PER VELU,KODEL TAIP MANOT. unsure.gif
Atsakyti
Tai kad ten jau balandžio pradžioj visi užsiregistravo pas gerąsias.
Atsakyti
Sveikos mamos, gal kas nors galit skubiai patarti pas kokius tikrai gerus mokytojus iš "Verdenės", Dacho ar Vydūno mokyklų būtų galima papulti nuo rugsėjo į 3 klasę. Mes lankėme "Versmę", bet persikraustėme prie Tauralaukio,tad labai nepatogu tiek toli vežioti- juolab , kad ir mokytojos negailime palikti...Būčiau dėkinga už info...O gerų mokytojų ieškome ypatingai ir del to , kad nuo 1 klasės nesisekė - prieš mūsų valią jau pasikeitė trys mokytojos .
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2009 02 04, 13:26)
tai  vadinasi į geros pradžios klasę, nes tik ši yra mokama (25 lt. į mėn), nes ten daugiau visokių eskursijų ir kt. panašių užsiėmimų.
Daugiau nieko ir aš nežinau - 05.21 d. bus susirinkimas.
Mums pagal gyvenamą ji priklauso turbūt, nes gyvenam žvejybos uosto rajone.

Mano dičkė baigė ten 4 klases.Ir jūs man ,rodos, turėtumėte dabar pakliūti pas mokytoją Rimą,o gal dabar jau daugiau yra tų mokamų klasių.Tada nebuvo.Jei pas RIMĄ, tai džiaukitės,tai super mokytoja, tikras pedagogas.Labai geras paruošimas vaikų.Mes labai visis buvom patenkinti ir tėvai,ir vaikai.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Maniske i pirma klase keliaus tik kitames, 2010 metais, bet kazko labai susirupinau is anksto smile.gif
Pagal rajona priklauso Gilija arba Mazvydas. Nuomoniu prisiskaiciau cia ivairiu.
Labiau linsktu prie Mazvydo. Gal kas zinot, kokios mokytojos tures pirmokus 2010 mokslo metais?

Atsakyti
Taip, taip, mes taip pat kita rudeni zygiuosim i 1-aja klase, o jau dabar reiktu susirupinti apie paruosiamaja, net neisivaizduoju kur dairytis, mes lankom dramos bureli sokius ir dainavima, tai ir susisuko galva kur ta vaika vest. Gal kas turit kokiu minciu, ar patarimu? blush2.gif Buciau labai dekinga aciuks.gif Kokioj vietoj mokykla nesvarbu ju vis tiek riks veziot.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 06 05, 21:58)
Mano dičkė baigė ten 4 klases.Ir jūs man ,rodos, turėtumėte dabar pakliūti pas mokytoją Rimą,o gal dabar jau daugiau yra tų mokamų klasių.Tada nebuvo.Jei pas RIMĄ, tai džiaukitės,tai super mokytoja, tikras pedagogas.Labai geras paruošimas vaikų.Mes labai visis buvom patenkinti ir tėvai,ir vaikai.Sėkmės  4u.gif

Taip mes patekom pas mokytoją Rimą 101 kab. Džiugu, jei pas gerą patekom thumbup.gif Nes ėjom nežinodamos iš anksto kuri yra kuri
QUOTE(audrule r @ 2009 06 17, 13:16)
Taip, taip, mes taip pat kita rudeni zygiuosim i 1-aja klase, o jau dabar reiktu susirupinti apie paruosiamaja, net neisivaizduoju kur dairytis, mes lankom dramos bureli sokius ir dainavima, tai ir susisuko galva kur ta vaika vest. Gal kas turit kokiu minciu, ar patarimu? blush2.gif  Buciau labai dekinga aciuks.gif  Kokioj vietoj mokykla nesvarbu ju vis tiek riks veziot.

paruošiamosios man atrodo, kad yra tik darželiuose g.gif Bent jau mes paskutinius metus daržely lankėm paruošiamą
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2009 06 20, 20:07)
Taip mes patekom pas mokytoją Rimą 101 kab. Džiugu, jei pas gerą patekom  thumbup.gif Nes ėjom nežinodamos iš anksto kuri yra kuri

paruošiamosios man atrodo, kad yra tik darželiuose  g.gif Bent jau mes paskutinius metus daržely lankėm paruošiamą

smagu,sėkmės Jums 4u.gif.Turiu sarafaną galėčiau perleist ,jei reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 21 birželio 2009 - 19:34
QUOTE(Juračiuks @ 2009 06 21, 20:30)
smagu,sėkmės Jums  4u.gif.Turiu sarafaną galėčiau perleist ,jei reikia  ax.gif

Ačiū 4u.gif Deja, mes storulikės ax.gif , todėl siūdinamės.
Gal daugiau ką apie mokytoją ir tvarką gali papasakoti į AŽ ax.gif Į ką atkreipti dėmesį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ina: 22 birželio 2009 - 11:13