labas visom mamytem taip ir neradau sioi temoi apie gedminu pradiniu klasiu atsilepimu gal kas zino pas kokia mokitoja geriau liaist vaika bijau kad papuls pas kokia senbemge kuri atmus visa nuora vaiko mokitis ir bus veltui mano pastangos idetos i vaiko mokyma. ir ka manot ar vaikas i pirma klase eidamas turi mokieti skaiciot rasit skaitit?
Sveikos mamos, gal kas nors galit skubiai patarti pas kokius tikrai gerus mokytojus iš "Verdenės", Dacho ar Vydūno mokyklų būtų galima papulti nuo rugsėjo į 3 klasę. Mes lankėme "Versmę", bet persikraustėme prie Tauralaukio,tad labai nepatogu tiek toli vežioti- juolab , kad ir mokytojos negailime palikti...Būčiau dėkinga už info...O gerų mokytojų ieškome ypatingai ir del to , kad nuo 1 klasės nesisekė - prieš mūsų valią jau pasikeitė trys mokytojos .
QUOTE(ina @ 2009 02 04, 13:26)
tai vadinasi į geros pradžios klasę, nes tik ši yra mokama (25 lt. į mėn), nes ten daugiau visokių eskursijų ir kt. panašių užsiėmimų.
Daugiau nieko ir aš nežinau - 05.21 d. bus susirinkimas.
Mums pagal gyvenamą ji priklauso turbūt, nes gyvenam žvejybos uosto rajone.
Daugiau nieko ir aš nežinau - 05.21 d. bus susirinkimas.
Mums pagal gyvenamą ji priklauso turbūt, nes gyvenam žvejybos uosto rajone.
Mano dičkė baigė ten 4 klases.Ir jūs man ,rodos, turėtumėte dabar pakliūti pas mokytoją Rimą,o gal dabar jau daugiau yra tų mokamų klasių.Tada nebuvo.Jei pas RIMĄ, tai džiaukitės,tai super mokytoja, tikras pedagogas.Labai geras paruošimas vaikų.Mes labai visis buvom patenkinti ir tėvai,ir vaikai.Sėkmės
Taip, taip, mes taip pat kita rudeni zygiuosim i 1-aja klase, o jau dabar reiktu susirupinti apie paruosiamaja, net neisivaizduoju kur dairytis, mes lankom dramos bureli sokius ir dainavima, tai ir susisuko galva kur ta vaika vest. Gal kas turit kokiu minciu, ar patarimu? Buciau labai dekinga Kokioj vietoj mokykla nesvarbu ju vis tiek riks veziot.
QUOTE(Juračiuks @ 2009 06 05, 21:58)
Mano dičkė baigė ten 4 klases.Ir jūs man ,rodos, turėtumėte dabar pakliūti pas mokytoją Rimą,o gal dabar jau daugiau yra tų mokamų klasių.Tada nebuvo.Jei pas RIMĄ, tai džiaukitės,tai super mokytoja, tikras pedagogas.Labai geras paruošimas vaikų.Mes labai visis buvom patenkinti ir tėvai,ir vaikai.Sėkmės
Taip mes patekom pas mokytoją Rimą 101 kab. Džiugu, jei pas gerą patekom Nes ėjom nežinodamos iš anksto kuri yra kuri
QUOTE(audrule r @ 2009 06 17, 13:16)
Taip, taip, mes taip pat kita rudeni zygiuosim i 1-aja klase, o jau dabar reiktu susirupinti apie paruosiamaja, net neisivaizduoju kur dairytis, mes lankom dramos bureli sokius ir dainavima, tai ir susisuko galva kur ta vaika vest. Gal kas turit kokiu minciu, ar patarimu? Buciau labai dekinga Kokioj vietoj mokykla nesvarbu ju vis tiek riks veziot.
paruošiamosios man atrodo, kad yra tik darželiuose Bent jau mes paskutinius metus daržely lankėm paruošiamą
QUOTE(ina @ 2009 06 20, 20:07)
Taip mes patekom pas mokytoją Rimą 101 kab. Džiugu, jei pas gerą patekom Nes ėjom nežinodamos iš anksto kuri yra kuri
paruošiamosios man atrodo, kad yra tik darželiuose Bent jau mes paskutinius metus daržely lankėm paruošiamą
smagu,sėkmės Jums .Turiu sarafaną galėčiau perleist ,jei reikia
QUOTE(Juračiuks @ 2009 06 21, 20:30)
smagu,sėkmės Jums .Turiu sarafaną galėčiau perleist ,jei reikia
Ačiū Deja, mes storulikės , todėl siūdinamės.
Gal daugiau ką apie mokytoją ir tvarką gali papasakoti į AŽ Į ką atkreipti dėmesį.