Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(ina @ 2009 01 25, 09:09)
Užrašiau dukrą į Gilijos mokyklą nuo šio rugsėjo. Įsiūlė geros pradžios klasę. Nors pasilikau galimybę persigalvoti. Dar reikės pasikalbėti su mamom darželyje, kurios ves taip pat į Gliją, kad į vieną klasę papultų.
Mergaitės, ką manot apie geros pradžios klasę. Man kažkaip norisi, kad vaikas mokytusi normaliai. Gal galite parekomenduoti gerą mokytoją, pas kurią vertėtų užsirašyti.  ax.gif

As taip pat uzrasiau i sia mokykla, tiksliau mano sesuo nunese dokumentus, nes man nera dabar tam galimybiu, zinau tik tiek , kad i kazkokia klase lyg ir prailginta, moket i men po 25 lt reiks. Gal turi daugiau informacijos ? o jums si mokykla pagal gyvenama vieta priklauso?
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2009 01 28, 14:10)
As taip pat uzrasiau i sia mokykla, tiksliau mano sesuo nunese dokumentus, nes man nera dabar tam galimybiu, zinau tik tiek , kad i kazkokia klase lyg ir prailginta, moket i men po 25 lt reiks. Gal turi daugiau informacijos ? o jums si mokykla pagal gyvenama vieta priklauso?

tai vadinasi į geros pradžios klasę, nes tik ši yra mokama (25 lt. į mėn), nes ten daugiau visokių eskursijų ir kt. panašių užsiėmimų.
Daugiau nieko ir aš nežinau - 05.21 d. bus susirinkimas.
Mums pagal gyvenamą ji priklauso turbūt, nes gyvenam žvejybos uosto rajone.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ina @ 2009 02 04, 13:26)
tai  vadinasi į geros pradžios klasę, nes tik ši yra mokama (25 lt. į mėn), nes ten daugiau visokių eskursijų ir kt. panašių užsiėmimų.

labas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salanta: 04 vasario 2009 - 13:45
QUOTE(Salanta @ 2009 02 04, 13:38)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

labas

sveiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2009 02 04, 10:26)
tai  vadinasi į geros pradžios klasę, nes tik ši yra mokama (25 lt. į mėn), nes ten daugiau visokių eskursijų ir kt. panašių užsiėmimų.

Tai jei bus lemta, tai susitiksim 4u.gif
Atsakyti
sakykit, o į Giliją labai ilgos eilės?, na ar daug prašymų?. Mes tai tam rajonui nepriklausom... g.gif bet mum reikia prailgintos grupės g.gif , tai jeigu tik viena prailginta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(skraja-sk @ 2009 02 10, 20:05)
sakykit, o į Giliją labai ilgos eilės?, na ar daug prašymų?. Mes tai tam rajonui nepriklausom... g.gif bet mum reikia prailgintos grupės g.gif , tai jeigu tik viena prailginta... g.gif

kip supratau, tai dar laisvų vietų daug g.gif . Kai buvau prieš porą sav., tai kalbėjo, kad dėl įvairių permainų neaišku, ar bus šiemet prailgintos. Geriau, manau, pasiskambinti. Susirinkimas sakė bus 05.21, bet jau tada reikia turėti med. pažymą.
Taip, kad, manau, jau laikas tvarkytis.
Atsakyti
Sveikos, mano dukrytė lankė šią mokyklą, gerą pradžią. Nors jau senokai, bet puiki klasė thumbup.gif , o ypač mokytoja Rima. Gaila, kad mažoji mano tik kitais metais eis, nes leisčiau būtinai pas Rimą, rodos, ji dabar turės pirmokus.
Atsakyti
Gal bus kokių atsiliepimų apie Vyturio pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytojas ??? http://www.vyturys.k...aukletojos.html
Nors dukrytė dar tik šį rudenį pradės eiti į paruošiamąjį, bet reik pradėt ruoštis iš ankso ..Ir šiaip al bus norinčių daugiau pasisakyti apie šią mokyklą ...Ačiū už komentarus ir nuomones ...
Atsakyti
Gyvenu Alksnynės gatvėje ir mano vaikui rugsėjo mėn. laikas į mokyklą, gal kas žino arčiausiai kokia vidurinė ar pradinė mokykla yra? Kai kurie ruošiasi vesti į Mašioto mokyklą, bet ji man atrodo tolokai.
Atsakyti
QUOTE(lijanute @ 2009 03 18, 12:17)
Gyvenu Alksnynės gatvėje ir mano vaikui rugsėjo mėn. laikas į mokyklą, gal kas žino arčiausiai kokia vidurinė ar pradinė mokykla yra? Kai kurie ruošiasi vesti į Mašioto mokyklą, bet ji man atrodo tolokai.

"Smeltės" mokykla manau jums arčiausiai.
Atsakyti
QUOTE(lijanute @ 2009 03 18, 13:17)

"Klaipėdos miesto Savivaldybės bendrojo lavinimo mokykloms aptarnauti priskiriamos MIESTO teritorijos 2008–2009 mokslo metais"
Atsakyti