QUOTE(labailabai @ 2008 01 21, 15:03)
Apie gedminus esu susidarius nuomone, kad jie zaidzia ant pakazuchos, visokiu projektu, o mokslai...
Mano vaikis lanko versme. bet as rinkaus ne tiek mokykla, kiek mokytoja. Juk pirmoji - taip svarbu. Gal ir sunkiau pradzioje su ta adaptacija, bet mano antrokas buvo priverstas ismokt uz save pastovet. Pati dirbu mokykloj-darzely, tai del to siltnamio sutinku. Bet cia jau renkasi tevai-ar saugus vaikas augs iki penktos ir paskui adaptuosis, ar iskart i gyvenima. Manau kad svarbiausia - mokytoja, vaiko santykis su ja, mokslo ir darbo igudziu susiformavimas, vertybiu. Jei mokytoja - asmenybe-tai atperka visokius adaptacijos sudetingumus. Tiesa, susiduriau ir so tom vadinamom "prestizinem" mokyklom. Esu vienoje is ju dirbus. Mokslo kokybe ten isties ne geresne. Daznai orientuojamasi i pastangas itikti tevams, vaikams, i demonstravima "kaip mes puikiai dirbam, kiek mes visko turim". Juk ten dirba tie patys pedagogai ir daznai jie, deja, nebuna patys geriausi.
Gal galetum daugiau ka nors papasakoti apie Gedminu mokykla jei jau uzsiminei,mums ji pagal rajona priklauso.Atsilietimu nelabai geru girdejau,tai net nebezinau i kuria puse zvalgytis
.Gal ka nors zinai apie busimu pirmoku mokytojas ten???
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2008 06 30, 12:39)
Jei nėra vietos, tai jokios dovanėlės nepadės. O labai tikėtina, kad kaip tik taip ir yra. O kol jūsų vaikas baigs 8 klases, mokyklos išsigrynins ir nebeliks nuo 5 iki 12 klasės.
Ezra,susidariau nuomone kad tu daug informacijos turi apie Klaipedos mokyklas
.Gal zinai ka apie Gedminu mokykla,gal galetum rekomenduot gera busimu pirmoku mokytoja.Buciau labai labai dekinga