Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(RedaMa @ 2008 04 28, 16:12)
Na ir kaip nuotaikos po paskutiniu pamoku vydune?  smile.gif musu tai nelabai  schmoll.gif

Kažkas ne taip g.gif unsure.gif
Atsakyti
Vilciu mazai verysad.gif bet nieko smile.gif jau susiradome kita mokykla smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes taip pat lankem pamokeles Vyduno mok., ir ... neprieme mano vaikino , nes tipo per judrus schmoll.gif , gaila , bet ne pasaulio pabaiga . Lankysim Gilijos prad. mok. pagerintos pradzios klase . ( apie sia mok. girdejau daug geru atsiliepimu )
Atsakyti
QUOTE(darara @ 2008 05 13, 08:56)
pagerintos pradzios klase . ( apie sia mok. girdejau daug geru atsiliepimu )

biggrin.gif šiaip tai vadinasi "Geros pradžios" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 04 24, 08:08)
Va, mano kūdikiui muzikos mokytoja siūlo P.Mašioto mokyklą. Sakė pradinių klasių mokytojos geros. Ale savo vaiką ten nebent karo metu vesčiau... unsure.gif

šiemet mašioto pradinukuose tikrai galiu rekomenduot mokytoją Rasą thumbup.gif teko pabendraut, o ir vyro duktė mokosi pas ją, dabar ketvirtokė, tai superinė mokytoja
Atsakyti
O mano vaikai lanko "Verdenes"mokykla.Ir mams reiks trecia syki daryti remonta.Pirma syki darem kai perkele is "Medeines"i buvusios 16 patalpas.Antra syki,kai dukte buvo pirmoke,trecia karta dabar,kai sveikatos centro komisija nustate,kad pradinukai negali mokintis aukstesniuose aukstuose ir privalo buti keliami i zemesnius mokykos aukstus.O klases tuose aukstuose tragiskos,apgailetinos bukles.Esu pazaliavusi is pasiutimo bash.gif gun_rifle.gif .Nebenoriu moketi.Astibodo.Mes jau baigiam visoje mokykloje atremontuoti klases, o si tik isipareigojo pakeisti koridoriuose linoleuma construction.gif Patarkit, ka siuo atveju daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 18 gegužės 2008 - 13:21
QUOTE(merga @ 2008 05 18, 14:19)
O mano vaikai lanko "Verdenes"mokykla.Ir mams reiks trecia syki daryti remonta.Pirma syki darem kai perkele is "Medeines"i buvusios 16 patalpas.Antra syki,kai dukte buvo pirmoke,trecia karta dabar,kai sveikatos centro komisija nustate,kad pradinukai negali mokintis aukstesniuose aukstuose ir privalo buti keliami i zemesnius mokykos aukstus.O klases tuose aukstuose tragiskos,apgailetinos bukles.Esu pazaliavusi is pasiutimo bash.gif  gun_rifle.gif .Nebenoriu moketi.Astibodo.Mes jau baigiam visoje mokykloje atremontuoti klases, o si tik isipareigojo pakeisti koridoriuose linoleuma construction.gif Patarkit, ka siuo atveju daryti?

Jei yra galimybe, neveskit vaiko i sia mokykla (geranoriskas patarimas).
Atsakyti
O kas man galėtų pasakyti kiek ar kokią dabar "dovanėlę" (jei taip galim pasakyt ) reikia duoti, kad priimtų mus į darželį - mokyklėlę? Bėda ta, kad mums priklausančioj mokykloj panaikino pradines klases, gretimoje mokykloje yra pradinukai, bet nėra 12 klasės, o mūsų mokykloj yra, todėl ir noriu atiduot į darželį - mokyklėlę šiemet, kad kitais metais jis jau eitų į mokyklėlę, o po to pervest į normalią mokyklą su 12 klase. Kai skambinausi, man pasakė, kad į mokyklėlę priima tik iš darželinukų, mat iš gatvės jau nebėr vietos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2008 06 29, 16:25)
O kas man galėtų pasakyti kiek ar kokią dabar "dovanėlę" (jei taip galim pasakyt ) reikia duoti, kad priimtų mus į darželį - mokyklėlę? Bėda ta, kad mums priklausančioj mokykloj panaikino pradines klases, gretimoje mokykloje yra pradinukai, bet nėra 12 klasės, o mūsų mokykloj yra, todėl ir noriu atiduot į darželį - mokyklėlę šiemet, kad kitais metais jis jau eitų į mokyklėlę, o po to pervest į normalią mokyklą su 12 klase. Kai skambinausi, man pasakė, kad į mokyklėlę priima tik iš darželinukų, mat iš gatvės jau nebėr vietos verysad.gif

Jei nėra vietos, tai jokios dovanėlės nepadės. O labai tikėtina, kad kaip tik taip ir yra. O kol jūsų vaikas baigs 8 klases, mokyklos išsigrynins ir nebeliks nuo 5 iki 12 klasės.
Atsakyti
QUOTE(labailabai @ 2008 01 21, 15:03)
Apie gedminus esu susidarius nuomone, kad jie zaidzia ant pakazuchos, visokiu projektu, o mokslai...
Mano vaikis lanko versme. bet as rinkaus ne tiek mokykla, kiek mokytoja. Juk pirmoji - taip svarbu. Gal ir sunkiau pradzioje su ta adaptacija, bet mano antrokas buvo priverstas ismokt uz save pastovet. Pati dirbu mokykloj-darzely, tai del to siltnamio  sutinku. Bet cia jau renkasi tevai-ar saugus vaikas augs iki penktos ir paskui adaptuosis, ar iskart i gyvenima. Manau kad  svarbiausia - mokytoja, vaiko santykis su ja, mokslo ir darbo igudziu susiformavimas, vertybiu. Jei mokytoja - asmenybe-tai atperka visokius adaptacijos sudetingumus. Tiesa, susiduriau ir so tom vadinamom "prestizinem" mokyklom. Esu vienoje is ju dirbus. Mokslo kokybe ten isties ne geresne. Daznai orientuojamasi i pastangas itikti tevams, vaikams, i demonstravima "kaip mes puikiai dirbam, kiek mes visko turim". Juk ten dirba tie patys pedagogai ir daznai jie, deja, nebuna patys geriausi.

Gal galetum daugiau ka nors papasakoti apie Gedminu mokykla jei jau uzsiminei,mums ji pagal rajona priklauso.Atsilietimu nelabai geru girdejau,tai net nebezinau i kuria puse zvalgytis g.gif .Gal ka nors zinai apie busimu pirmoku mokytojas ten???
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2008 06 30, 12:39)
Jei nėra vietos, tai jokios dovanėlės nepadės. O labai tikėtina, kad kaip tik taip ir yra. O kol jūsų vaikas baigs 8 klases, mokyklos išsigrynins ir nebeliks nuo 5 iki 12 klasės.

Ezra,susidariau nuomone kad tu daug informacijos turi apie Klaipedos mokyklas smile.gif .Gal zinai ka apie Gedminu mokykla,gal galetum rekomenduot gera busimu pirmoku mokytoja.Buciau labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Labukas
Labai norėčiau informacijos apie S. Dacho vid. m-klą, konkrečiai apie pradinių klasių mokytojas, gal žinote, kuri paruošia vaikučius geriausiai, nes labai daug priklauso nuo pirmosios mokytojos. Gal kuri nors esat susidūrusi su šios mokyklos pradinių klasių mokytojomis ir galite patarti, kurią geriausia pasirinkti, apie kurią daugiausia gerų atsiliepimų Jei ką, galite ir į AŽ parašyti, labai AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELi: 23 sausio 2009 - 12:58
Užrašiau dukrą į Gilijos mokyklą nuo šio rugsėjo. Įsiūlė geros pradžios klasę. Nors pasilikau galimybę persigalvoti. Dar reikės pasikalbėti su mamom darželyje, kurios ves taip pat į Gliją, kad į vieną klasę papultų.
Mergaitės, ką manot apie geros pradžios klasę. Man kažkaip norisi, kad vaikas mokytusi normaliai. Gal galite parekomenduoti gerą mokytoją, pas kurią vertėtų užsirašyti. ax.gif
Atsakyti