Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(kanarele_ @ 2008 04 23, 13:06)
Mes tai "našarnikai", bandysim be paruošiamųjų pamokėlių biggrin.gif Kad priims tai nebėra tikimybės, bet bandyti reikia, o gal pavyks... Tiesiog sužinosim savo reitingus lotuliukas.gif

Šansų beveik nėr tongue.gif nebent genijų auginat... Jau dabar tas pamokėles apie 70 vaikų lanko, o priims tik dvi klases, škia 48 smile.gif
Atsakyti
o jei vaikas pradinę baigė ne Vydūne, tai įmanoma ten į 5 klasę papult, ar be šansų?
Atsakyti
QUOTE(kanarele_ @ 2008 04 23, 10:43)
Tukyte, mes leisime savo 6 m. ir 7 mėn. vaikiną į mokyklelę, nežinau gerai darau ar blogai, bet taip jau apsisprendėm.

Ezra, gal gali patart į kokią pradinę mums eiti, pagal rajoną priklausom Gilijai, auklėtoją primygtinai "siūlo" Sendvario, o į Vydūną, jaučiu, "grožio konkurso" nepraeisim. Ten 5-6 į vieną vietą.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipiedska: 23 balandžio 2008 - 14:26
QUOTE(kanarele_ @ 2008 04 23, 10:43)
Ezra, gal gali patart į kokią pradinę mums eiti, pagal rajoną priklausom Gilijai, auklėtoją primygtinai "siūlo" Sendvario, o į Vydūną, jaučiu, "grožio konkurso" nepraeisim. Ten 5-6 į vieną vietą.

Aš jau ne vieną kartą esu minėjusi, kad pradinukai turi rinktis ne mokyklą, o mokytoją. Ir patarti šiuo atveju yra labai sunku. SENDVARIO paruošimas niekada nežavėjo, o prieš pradines aš esu morališkai nusiteikusi. Taip kad tokia iš manęs ir patarėja. 4u.gif
Atsakyti
ax.gif sveikos, susirasiau pradines mokyklas aplink savo rajona, " aitvarelio"; " du gaideliai"; " vyturelio". man labiausiai istrigo vyturelis, gal kieno vaikai lanko, parasykit kaip ta mokyklele, kokie mokytojai.....t.tt... ax.gif
niekaip neapsisprendziu i kokia pradine mokykla leisti savo mergaite. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 04 23, 15:47)
Aš jau ne vieną kartą esu minėjusi, kad pradinukai turi rinktis ne mokyklą, o mokytoją.

Bet kaip paskui sunku po tų pradinių klasių patekt į pageidaujamos mokyklos 5 klasę... wacko.gif
Va, mano kūdikiui muzikos mokytoja siūlo P.Mašioto mokyklą. Sakė pradinių klasių mokytojos geros. Ale savo vaiką ten nebent karo metu vesčiau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 24 balandžio 2008 - 08:10
QUOTE(jėga @ 2008 04 24, 08:08)
Bet kaip paskui sunku po tų pradinių klasių patekt į pageidaujamos mokyklos 5 klasę... wacko.gif
Va, mano kūdikiui muzikos mokytoja siūlo P.Mašioto mokyklą. Sakė pradinių klasių mokytojos geros. Ale savo vaiką ten nebent karo metu vesčiau... unsure.gif

Na, kaip pradinė P.Mašioto tikrai nebloga.
Be reikalo spjaudaisi
Atsakyti
[quote=jėga,2008 04 24, 09:08]
teisingai rasai paskui tai labai sunkiai patekti i norimos mokyklos 5 klase, jeigu nori eit ne pagal rajona. Nors daugelis pasakoja, kad tada "pasiskolina" adresa g.gif arba jau nuo trecios klases pereina i norima mokykla
Atsakyti
Beje, šiandien P.Mašioto mokykloje pirmokų diena - ateina susipažinti.
4u.gif 4u.gif

Dar galima suspėti.
smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Na nežinau, man tai nepatinka tokie dalykai, kai ta mažą vaikuką iš karto apkrauna vos ne egzaminais. Taip išeina, kad patektų į mokyklą vaikas turi jau beveik viską mokėti. Nesuprantu, tai kam tada skirta pirma klasė. As prieš, kad iš vaiko būtų atimama vaikystė, visko jį turi palaipsniui išmokinti pirmoje klasėje, beje ką ir sėmingai daro geri mokytojai. As irgi iš pradžių galvojau leisti, tik į prestižinę mokyklą, nesvarbu, kur ji būtų. Sakiau vežiosiu. Bet po to pagalvojau gerai ir supratau, kad tokios mokyklos reikia daugiau man, o ne mano vaikui. Nemanau, kad mokymo kokybę atspindi nauji suolai ir kvepiančios sienos. Svarbu, kokie žmonės dirba. Juk. net Motinos mokyklą praėję žmonės seniau sugebėdavo aukštus mokslus baigti. Taigi taip išeina, kad visa esmė požiūryje. O pirmokėliui tikrai yra geriau mokytis netoli namų, kuo artimesnėje jam aplinkoje. Aš tikrai nepasigailėjau savo sprendimo, mano vaikas baiginėja dabar pirmą klasę ir eina labai noriai.
Atsakyti
QUOTE(trupiniukė @ 2008 04 27, 11:05)
Sveikos. Na nežinau, man tai nepatinka tokie dalykai, kai ta mažą vaikuką iš karto apkrauna vos ne egzaminais. Taip išeina, kad patektų į mokyklą vaikas turi jau beveik viską mokėti. Nesuprantu, tai kam tada skirta pirma klasė. As prieš, kad iš vaiko būtų atimama vaikystė, visko jį turi palaipsniui išmokinti pirmoje klasėje, beje ką ir sėmingai daro geri mokytojai. As irgi iš pradžių galvojau leisti, tik į prestižinę mokyklą, nesvarbu, kur ji būtų. Sakiau vežiosiu. Bet po to pagalvojau gerai ir supratau, kad tokios mokyklos reikia daugiau man, o ne mano vaikui. Nemanau, kad mokymo kokybę atspindi nauji suolai ir kvepiančios sienos. Svarbu, kokie žmonės dirba. Juk. net Motinos mokyklą praėję žmonės seniau sugebėdavo aukštus mokslus baigti. Taigi taip išeina, kad visa esmė požiūryje. O pirmokėliui tikrai yra geriau mokytis netoli namų, kuo artimesnėje jam aplinkoje. Aš tikrai nepasigailėjau savo sprendimo, mano vaikas baiginėja dabar pirmą klasę ir eina labai noriai.

Čia apie ką... unsure.gif
Atsakyti
Na ir kaip nuotaikos po paskutiniu pamoku vydune? smile.gif musu tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti