Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos Klaipėdoje

QUOTE(Dilma @ 2008 02 01, 01:26)
biggrin.gif kaip džinai biggrin.gif

jo, laukiam kol kas nors mus išleis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2008 02 01, 00:58)
Matai, gerai, kad gerai. Bet negali teigti, kad kitoje mokykloje (valstybinėje) būtų buvę blogai, nes tiesiog nebandėt. Aišku, reiktų įsigilinti, kas buvo, kad sūnui prasidėjo tokios blogybės. Tokiu atveju, mokyklos pakeitimas buvo geriausia išeitis, bet aš nedrįsčiau teigti, kad ir kitur nebūtų buvę gerai. Beje, kelintokas yra sūnus?

O aš ir neteigiu, tik vieną pagrindinę išbandėm, daugiau kiek žinau situacijos visur panašios. O problema tokia, kad sūnus turi liežuvį bet nesinaudoja kumščiais. Čia pirmoji problema, o antra - supuolė jų klasei mokytojai kur nekaip su mokymu. Pvz. matematikos mokytoja buvo (gerą pusmetį) nekalbanti lietuviškai.
O mokam nei daug nei mažai 550
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2008 02 01, 16:40)
O aš ir neteigiu, tik vieną pagrindinę išbandėm, daugiau kiek žinau situacijos visur panašios. O problema tokia, kad sūnus turi liežuvį bet nesinaudoja kumščiais. Čia pirmoji problema, o antra - supuolė jų klasei mokytojai kur nekaip su mokymu. Pvz. matematikos mokytoja buvo (gerą pusmetį) nekalbanti lietuviškai.
O mokam nei daug nei mažai 550

Na, kiekviena situacija yra labai individuali.

Man tai dabar labai patinka progimnazijų idėja.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 02 01, 15:53)
Man tai dabar labai patinka progimnazijų idėja.

neteko nieko apie tai girdėti, gal galima plačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(la vita @ 2008 02 01, 18:39)
neteko nieko apie tai girdėti, gal galima plačiau  ax.gif

Nieko ypatingo, tiesiog progimnazijos ruoš mokinius gimnazijoms, todėl jos bus aštuonmetės. Tik įdomu, kurios Klaipėdos mokyklos taps progimnazijomis? g.gif

Atsakyti
Ir kada tas bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 02 01, 19:56)
Ir kada tas bus unsure.gif

Turėtų greitai, nes progimnazijos tipas jau patvirtintas.
Atsakyti
Sveikos mamytės! mes irgi labai intensyviai ieškome savo sūnui mokyklos ir dabar esu apsistojusi ties Vydūno. Tačiau jų puslapyje nerašo nei kokie mokytojai dirba, nei kiek kainuoja mokslas. Gal kas žinote kokios pradinių klasių mokytojos turės naujas klases šį rugsėjį, ar apie kaineles ką nors girdėjote?
4u.gif
Atsakyti
Asmeniškai mokytojų nepažystu,tik žinau,kad bus dabartinių ketvirtokų mokytojos 4u.gif mokėti mokslo metų eigoje kas mėn.reikia po 50lt.o kiek reikės mokslo metų pradžioj klasės ar mokyklos remontui nežinau,bet mes taip pat užsirašėm į penktadienines pamokėles 4u.gif
Atsakyti
Labas. Norėčiau patarimo tų mamų, kurių vaikučiai lanko/ė Gilijos pradinę mokyklą . Patarkit prašau , kokią mokytoją pasirinkt 4u.gif . Gal kuri turit ketvirtokėlį, maniškis šiemet bus pirmokas - gal perleisit mums savo pačią geriausią mokytoją mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Šira @ 2008 03 30, 13:14)
Labas. Norėčiau patarimo tų mamų, kurių vaikučiai lanko/ė Gilijos pradinę mokyklą . Patarkit prašau , kokią mokytoją pasirinkt 4u.gif . Gal kuri turit ketvirtokėlį, maniškis šiemet bus pirmokas - gal perleisit mums savo pačią geriausią mokytoją mirksiukas.gif ?

taip taip pasidalinkit mamytes ispudziais apie sia mokykla, mane ir domina. 4u.gif
Sira , o jus jau prieme?
Atsakyti
QUOTE(klaipiedska @ 2008 04 07, 17:19)
taip taip pasidalinkit mamytes ispudziais apie sia mokykla, mane ir domina. 4u.gif
Sira , o jus jau prieme?

Maniškio grupėj auklėtoja surinko tėvelių prašymus ir visus vaikus užrašė į vieną klasę. Tik dar neaišku, kuri mokytoja mokys.
Atsakyti
QUOTE(Šira @ 2008 04 07, 16:30)
Maniškio grupėj auklėtoja surinko tėvelių prašymus ir visus vaikus užrašė į vieną klasę. Tik dar neaišku, kuri mokytoja mokys.

O ten ir darzelis kartu? matai nieko nzn, esu ne LT, busiu uz 3 savaiciu tik, tai bandys mano mama eit pas vedeja. O formuojama tik viena klase? Kokiu dokumentu reikia uzrasimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipiedska: 08 balandžio 2008 - 00:39