QUOTE(Magas @ 2007 09 26, 14:02)
OI TIKRAI, KAIP IDOMU NES DABAR TIEK VISOKIU PROCEDURU DARO NEZINAI KA RINKTIS, O ANT SAVES NEGALI VISU ISBANDYTI DEL LAIKO, BEI LT STOKOS, GERAI,KAD YRA TOKIU FAINU ZMONIU KURIE PATIRTIM DALIMASI
AS ISBANDZIAU TIK MEZOTERAPIJA IR KRAUJAGYSLIU NAIKINIMA, BET JAU PARAŠIAU APIE TAI, DAUGIAU PASIGIRTI NETURIU KUO
Aš šian dariausi mechaninį veido valymą ,skauda baisu kaip
Sakau ,niu negi nėra kažkokių vakuuminių būdų ,kaip išvalyt inkštirus ,niu sako žinokit tikrai nėra ,visos tos reklamos yra blefas
Jei tik būtų ,tai bent jau kosmetologės visos tikrai darytųsi tokį valymą ,deja...
Tai vienintelis variantas turbūr yra lazeris ,bet kaip nesibaiminti šalutinio jo poveiko?
Pas mane ant barzdos yra tokių baltų šiek tiek pakilusių dėmelių ,visada maniau ,ir kažkuri kosmetologė man sakė ,kad tai užsikapsuliavę balti inkštirai ,bet šian mane taip kruopščiai ištyrinėjo ,sako ,kad nėra ten nieko viduj
Šiaip žiūrint atrodo ,kad kažkas yra ,tačiau patempus odą ,nieko nesimato ,tarsi tik ir būtų tokios pakilusios pabalusios dėmelės.Ar kas nors susidūrėt su tokiu reiškiniu? Ar gali tik man vienai būti tokios nesąmonės? Ar pas mus kosmetologės žioplos?
Aišku ,tai nėra labai krentantis į akis dalykas ,tačiau jis daro tokią truputi nelygią odą