Įkraunama...
Įkraunama...

"Rimtesnės" priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(Magas @ 2006 12 12, 22:29)
na buvau hair care centre sake po akim rauksciu su elektro impulsais ne naikina  verysad.gif , tai nezinau ka daryt man pasiule kazkoki ale elektronini kazkokiprietaisa su serumu uz 300 tipo skatina kraujotaika ir pan, rauksles naikina  GAL KA ZINOT APIE JI?

Sorry ,nesupratau.300lt. uz procedura ar uz seruma ?????????????
Atsakyti
QUOTE(aviad22 @ 2007 01 21, 18:16)

manau zinau apie ka ji sneka,ten tokio prietaiso deka ,suveda seruma .menesiui vienos proceduros uztenka... tai cia manau proceduros kaina. gali vienu metu ir kelis serumus suvest.jei tai apie ta pati snekam thumbup.gif
Atsakyti
Uzsimaniau panaikinti raukšlytes prie nosies,tik nezinau pas ka geriau kreiptis ir koks efektas,ar ilgalaikis,ar pastebimas ir kur maziausios kainos.Gal kas bandet ir galit patarti,verta ar neverta daryti? (nesu as sena kokia,bet pastebejau prasidedancias rauksleles,sakau,gal kuo anksciau,tuo geriau? g.gif
Atsakyti
man atrodo, kai jau pradesi, tai visa laika ir teks tokias proceduras darytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aviad22 @ 2007 01 21, 18:16)

daznai darausi proceduras tam centre ir manau, kad kalba eina apie toki prietaisiuka (Kaledoms mamai pirkau), NES KIEK ZINAU, PAAKIU NET PLASTIKOS CHIRURGAI NELIECIA

CIA IS JU PSL.http://www.high-care-kaunas.lt/katalogas/?p=productsMore&iProduct=53&sName=IONTO-PEN-+-EYE-SERUM

IONTO PEN + EYE SERUM

Eye Serum – tai nauja priemonė, sukurta specialiai probleminės paakių odos intensyviai priežiūrai ir gydymui. Pagrindinis aktyvusis komponentas Acetyl tetrapeptidas 5 intensyviai mažina patinimus (maišelius) paakių srityje, gerina limfos nutekėjimą, atstato odos elastingumą ir stangrumą, raumenų tonusą, mažina smulkias raukšleles.

Eye Serum naudojamas kasdien 1 ar 2 kartus ant švarios, nuvalytos odos. Leisti susigerti, lengvai įmasažuojant.

Kad rezultatai būtų dar geresni, naudokite IONTO PEN. Tai jonoforezės prietaisas, sukurtas specialiai klientui naudotis namuose. Tai efektyvu ir kartu labai paprasta.

IONTO PEN skleidžiami pulsuojantys elektros impulsai aktyvuoja jonus esančius odos tarpląsteliniame skystyje ir todėl gerina difuzinius/osmosinius procesus (dėl ko gerėja skysčių nutekėjimas), stiprina odą, skatina ląstelių regeneraciją ir padeda audiniams optimaliai įsisavinti Eye Serum arba bet kurį kitą aktyvų preparatą. IONTO PEN produkuoja 7,8 Hz dažnio pulsinius sinuso formos elektros impulsus. Būtent tai lemia šio nedidelio prietaiso efektyvumą.

IONTO PEN aparatu labai paprasta naudotis pačiam klientui namuose. Ant švarios, nuvalytos odos reikia užtepti nedidelį kiekį Eye Serum (arba kito preparato), ir IONTO PEN „pieštuko“ galu sukamaisiais judesiais vedžioti odos plotu tol, kol preparatas susigers (apie 1-2 min.).

IONTO PEN galima naudoti ne tik su EYE SERUM, bet ir su:
- Soon Future Concentrate
- Timeless Concentrate
- Complex Multivitamin Ampules
- Reset Fluid Ampules ir t.t.

IONO PEN aparatą galima pirkti atskirai: kaina 210 Lt.

Atsakyti
butent apie šį prietaisą kalbų, bet šiandieną "Moteryje" skaičiau apie kamieninių ląstelių serumus, oi tiek visko yra, ką dabar pasirinkti doh.gif
Atsakyti
O kodel? Priklausomybe issivysto? biggrin.gif
Atsakyti
Ne priklausomybėje esmė, o įpratime matyti lygų veidą biggrin.gif Tad kol nesi sena, tai ir neskubėk, priimk pirmąsias raukšleles su meile, gi gyventi jos tau, manau, netrukdo, gal tik psichologiškai iš pradžių būna kiek sunku.

O kaina priklauso nuo to, kiek priemonės bus suleista į raukšleles. manau, apie 500-1000 litukų kainuotų. O po pusės metų ir vėl raukšlelės sugrįžta. Visada. Todėl, kad ta procedūra tik pusmetį galioja
Atsakyti
[merginos nemiegokit pavasaris arteja reikia grazintis rolleyes.gif

as va nesenai girdejau ,kad dabar po oda dedamos kazkokios "vielelės", kas patempti oda be chirurginiu intervenciju,gal ka zinot?
Atsakyti

dabar galima pasijauninti ir kamieninem lastelem GK klinikoj pas Babajana, nereiks jikiu matridexu ir lazeriu
[/quote]

o gal galima butu placiau labai idomu
Atsakyti
Mielosios! kas leidotes i sia rauksle haliurono rugsties injekcijas? Pasidalinkit patirtim!!! wink.gif
Atsakyti
Na, aš leidžiuosi Botoxo injekcijas. Kas kažkur 3-8 ,mėnesius smile.gif Kaip kada laiko randu smile.gif Rezultatas tam kartui geras, tačiau kai mano oda siaubingai plona ir aš labai raukausi, tai greitai išsivaikščioja smile.gif
Atsakyti