Įkraunama...
Įkraunama...

"Rimtesnės" priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(Elina @ 2006 03 19, 20:30)
Axa,hialuroną doh.gif  doh.gif , nes kvite parašyta "...už Hialus. r. inj...."

dabar galima pasijauninti ir kamieninem lastelem GK klinikoj pas Babajana, nereiks jikiu matridexu ir lazeriu
Atsakyti
dabar galima pasijauninti ir kamieninem lastelem GK klinikoj pas Babajana, nereiks jikiu matridexu ir lazeriu

Gal kartais kainas žinai, noriu ir aš raukšlių atsikratyt. biggrin.gif
Atsakyti

Gal kartais kainas žinai, noriu ir aš raukšlių atsikratyt. biggrin.gif
Tiksliai tikrai nežinau, bet kažkaip straipsnį prieš kiek tai liko skaičiau, tai kaina pasirodė prieinama ir mums mirtingosioms, nežinu kiek gali prireikt procedūrų ir aplamai norėtųsi profesionalios konsultacijos iš šalies.. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 03 19, 21:30)
Axa,hialuroną doh.gif  doh.gif , nes kvite parašyta "...už Hialus. r. inj...."

Kur rast gyd. Knepiene?
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 06 07, 10:50)
Kur rast gyd. Knepiene?

odos ir lazerinės chirurgijos centre Čiurlionio g., mačiau ją gydytojų sąrašuose, reikia paskambinti ten ir paklaust, ar tebedirba
Atsakyti
ačiu Atėne, 4u.gif ,

o ar nebandei šitam grožio centre raušlyčių pasilygint blush2.gif ( tik nesupyk, nes nežinau kiek Tau metų) tiesiog man labai išgyrė tą procedūrą galvoju gal bandei?
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2006 09 18, 14:55)
ačiu Atėne, 4u.gif ,

o ar nebandei šitam grožio centre raušlyčių pasilygint  blush2.gif  ( tik nesupyk, nes nežinau kiek Tau metų) tiesiog man labai išgyrė tą procedūrą galvoju gal bandei?

Ne, dar nebandžiau, nors ateityje žadu. Apskritai man kol kas Weyergans siūlomos procedūros ir aparatai atrodo arčiausiai dūšios biggrin.gif . Dar ruošiuosi išbandyti jų kosmetiką, nes sako niekas nenusivylė smile.gif
Atsakyti
tai jokiu minciu pas supper mamkas verysad.gif
Atsakyti
O man labai įdomu, kaip tą contactubex'ą sušvirkščia ir kur tai galima Vilniuj pasidaryti? smile.gif Turiu vidury kaktos įdubusį randą, tai tepu jį dermatix kremuku randams mažinti, gal kiek ir padėjo, randelis mažėjo, bet šiaip jis ir taip turėjo mažėti, nes praėjo tik kiek daugiau nei pusė metų kaip jį turiu.
Mano oda spuoguota ir spuogų tik daugėja, net paauglystėj taip baisiai nebuvo sad.gif Aišku, turiu daug randelių ir dėmių, likusių po spuogų. Bandžiau juos šalinti rūgšties pilingais, pasiryžau kutį laiką būti apšašusi ir besilupančia oda, pilingus darydavo kartą į savaitę ir po 10 savaičių žadėjo akivaidų pasikeitimą, tik deja deja, man ta kosmetologė besistengdama išgraužti didžiausius randelius ant kaktos, per stiprios turbūt rugšties uždėjo ir užsidėjo didelis šašas toj vietoj (apie 1.5cmX1.5 cm), mėnesį jis man laikėsi, tada nukrito, bet liko tokio pat dydžio duobė sad.gif baigiu prakeikt tą kosmetologę gun_bandana.gif nes iki šiol labai nervinuosi ir pinigėlius leidžiu visokioms priemonėms...
Dar esu girdėjusi apie kolageno injekcijas, jomis raukšles mažina, atrodo, tai gal man į tą randą būtų galima sušvirkšti g.gif
Atsakyti
Kaip manote ar galima ir ar verta būtų tepti skruostus randus naikinančiu tepalu tam, kad pagražėtų oda, kuri nelygi nuo inkštirų spaudaliojimo nuo paauglystės laikų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaida @ 2006 11 24, 16:14)
Kaip manote ar galima ir ar verta būtų tepti skruostus randus naikinančiu tepalu tam, kad pagražėtų oda, kuri nelygi nuo inkštirų spaudaliojimo nuo paauglystės laikų  g.gif

kuo sviezesnius randelius tepi,tuo manau geriau,bet siaip pabandyk,gi nepakenksi
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 11 25, 20:19)
o kaip tai dabar oda? kiti gydytojai nepasiule jokio gydymo? ar gereja bukle randu? smile.gif

randu bukle ta pati, gydytojai irgi nieko nepasiule, nors buvau tikrai ne pas viena konsultuotis, be to as ir pati bijau eksperimentuot. dabartiniai mano randai visai kitokie nei tie, kurie lieka po spuogu. verysad.gif

Atsakyti