QUOTE(simsimas2002 @ 2009 11 09, 11:48)
termoliftingui nereikia daug proceduru, o tik vienos ir veliau kada nors po 2-3 metu pakartotinai. turbut kad klaipedoje tai ne ta procedura???
Klausykit, tik nesugalvokit Klaipedoje atlikti ta vadinama termoliftingo ar kitaip radijo daznio procedura!!!!!!!!!!!!
Mano mamos drauge atliko keleta proceduru pas Ramanauskiene Weyergans salone, Simkaus gatveje , kuri turi isisgijusi kazkoki ale termoliftingo aparata. Siaubas kazkoks. Tikrasis termage aparatas visai kitaip atrodo, jis turi daug antgaliu, o ten zinokit viso labo turi tik du antgalius, su vienu varineja po visa veida, tiek paakiams, tiek kaklui tas pats antgalis ir dar kalba, jog reikia mazdaud 7 proceduru!!! Na absurdas baisus! kas ten per samapalas aparatas, nesuprantama, nes tas aparatas net jokio pavadinimo neturi. Mama mano lankesi Vilniuje, tai ten nustebe guzciojo peciais, siaip su tokiu aparatu pakanka vienos-dvieju proceduru,jis turi aisku pavadinima, kuris uzrasytas ant aparato!!! Taip, procedura Klaipedije kainuoja apie 500 lt, kai tuo tarpu Vilniuje 7000. Mano mamos drauge sako, jog baisu, veidas po Ramanauskienes kabinete atliktu proceduru atrodo dar labiau pasenes nei iki to laiko buvo. Nuejus ten kosmetologes aikscioja, kad vai kaip jus atjaunejote, nors tai tikra netiesa, visi kt aplinkiniai pastebejo kaip tik atvirkstini rezultata. Na ir kas, kad procedura kainuoja tik 500 lt, o ju reikia ju aiskinimu 7 , bet rezultatas baisus. Prasau atsiliepkite prasau moteris ar paneles, gal kas daresi ta procedura Vilniuj ar Klaipedos tokia veido atjauninimo procedura? Nes mano mamos drauge strese, ji baiminasi, kad veliau jos veido bukle nepablogetu, ka ten gali zinot su kokiu aparatu atliekama procedura, jei jau apti kaina labai zenkliai skirisi nuo Vilniaus kliniku kainos ir be to aparatas tai pasitikejimo nekeliantis. Bet ar galima aplamai dirbt su bet kuo, nejaugi nereikia licenzijuot tokiu isigyjamu prietaisu?
O gal mes klystam, please, atsiliepkite!