Įkraunama...
Įkraunama...

"Rimtesnės" priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(rasiuxxx @ 2009 10 06, 16:32)
kazkaip negirdejau kad maisytu ir ta, ir ta, ir leistu vienu svirkstu g.gif 

is vieno svirksto tai zinoma neleidzia, nes botoksa juk reikia i raumeni leisti kaip vaistus, o hialurono r. i oda. Bet viena po kito tai daro, as asmeniskai botoksa tik i akiu kampucius leisiuos, o visur kitur hial. rugsti ir tikiuosi dar ilgai pades
nail.gif

tarp kitko pas kuri daktara leidziates? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsimas2002: 06 spalio 2009 - 15:45
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 06, 16:43)
is vieno svirksto tai zinoma neleidzia, nes botoksa juk reikia i raumeni leisti kaip vaistus, o hialurono r. i oda. Bet viena po kito tai daro, as asmeniskai botoksa tik i akiu kampucius leisiuos, o visur kitur hial. rugsti ir tikiuosi dar ilgai pades 
nail.gif

tarp kitko pas kuri daktara leidziates?  4u.gif

man pasirode kad vienu svirkstu suleido, paskutini karta stebejau g.gif uztat ir pasidare idomu g.gif pas viksraiti, savanoriu prospekte. Bet paskutini karta kazkaip greitai isveike viskas, po 2 men pradejo vel rauksleles rysketi apie akis, nelabai patiko kazkaip. Gal sakau pabandyti kita daktara?
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 06, 16:23)
ne visiems nusileidzia mano draugei kiek neleido to botokso i kakta, veidas kaip buvo taip ir liko, nors gal cia nuo amziaus dar priklauso. jai dabar 33 ir kakta jos tartum aptempta ir voku jai kelti nereikia  schmoll.gif
Papildyta:
ten kur rauksle nosies-lupu pas mane buvo matyti durio vietos, po oda matesi mazdaug 6-7 mm plocio melyna linija - atrode tartum po oda melynas slangelis pravestas  doh.gif kosmetika kaip nebandziau uzsimozoti nieko nepadejo  verysad.gif

Bet pas visas skirtingai, pas drauge ne velnio nesimate kad jai suleido i rauksle... bet uztai greitai ir issivaiksciojo...

O man kai suleido nieko nesimate, tik duriu zymes. Jau tegul "6-7 mm plocio melyna linija - tartum po oda melynas slangelis pravestas", bent jau efektas butu, O dabar, toks jausmas, kad bereikalingai pinigus ismeciau i bala. Reiks ieskoti kito gydytojo. Gal jus kas nors patarsit, kas kokybiskai suleidzia.
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2009 10 06, 17:17)
O man kai suleido nieko nesimate, tik duriu zymes. Jau tegul "6-7 mm plocio melyna linija -  tartum po oda melynas slangelis pravestas", bent jau efektas butu, O dabar, toks jausmas, kad bereikalingai pinigus ismeciau i bala. Reiks ieskoti kito gydytojo. Gal jus kas nors patarsit, kas kokybiskai suleidzia.

Aha patarkit, kas esat patenkintos rezultatu ir veikimo laiku. Skaiciau, kad hialuronas iki 18 men turetu veikti...
Atsakyti
O kas daugiau gal esate daresi kokias proceduras pas viksraiti? Domina dysport injekcijos ir tas hialiuronas i nosies-lupu rauksles. Ar patenkintos rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2009 10 06, 17:17)
O man kai suleido nieko nesimate, tik duriu zymes. Jau tegul "6-7 mm plocio melyna linija -  tartum po oda melynas slangelis pravestas", bent jau efektas butu, O dabar, toks jausmas, kad bereikalingai pinigus ismeciau i bala. Reiks ieskoti kito gydytojo. Gal jus kas nors patarsit, kas kokybiskai suleidzia.

Kažkaip neįtikėtina, kad suleidus injekcija nesimatytų rezultato. Gal per mažai suleido, nes prašei kad būtų "tik šiek tiek"? As dabar eisiu pas Aruna Jankauska, kuris atvažiuoja iš Vilniaus į Klp. Jau viena kart pas ji buvau, bet tik del kaktos. Ar kas nors lankotės pas jį dėl rimtesnių dalykų? Man Klp.dirbantys daktariukai nekelia pasitikėjimo....
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 10 07, 09:17)
Kažkaip neįtikėtina, kad suleidus injekcija nesimatytų rezultato. Gal per mažai suleido, nes prašei kad būtų "tik šiek tiek"? As dabar eisiu pas Aruna Jankauska, kuris atvažiuoja iš Vilniaus į Klp. Jau viena kart pas ji buvau, bet tik del kaktos. Ar kas nors lankotės pas jį dėl rimtesnių dalykų? Man Klp.dirbantys daktariukai nekelia pasitikėjimo....

Galvojau,kad nuejus gydytojas patars,paaiskins. Nes kiek buvau prisirinkus info internete, jis pasake, kad tai tik reklama ir tokio efekto nebuna. Prisipazistu, pavarges tas mano veidelis, nors dar tik 39metai, kai paklausiau apie voku operacija, tai pasake,kad daro tik tada, kai nukrite vokai trukdo regejimui, plastine operacija veido, kai man bus 50m. Bet as nenoriu laukti, kol vokai visai nukris ir kam man tas veidas be rauksliu, kai man bus 50, o kunas bus susiraukslejes biggrin.gif , as noriu dabar gerai atrodyti blush2.gif ...........nezinau, gal tikrai as per daug noriu g.gif
Atsakyti
Jeigu jausčiausi labai blogai ir man atrodytų kad veidui žūtbūt reikia kardinalių priemonių, važiuočiau pas Vitkų. Tada nors ramu būtų, kad baisesnė iš ten neišeisiu. O Klp. nėra gerų daktariukų...
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2009 10 07, 13:04)
Prisipazistu, pavarges tas mano veidelis, nors dar tik 39metai

nuo pavargusio veido padeda stipresni rugstiniai pylingai (cheminiai irgi), nebrangu bet rizikinga. As pati vis darausi 30%-50% vaisiu rugsties pylingus, tai mano veidas sviezesnis atrodo. Nors jums turbut reiketu stipresnio pylingo...
Dar darau mezoterapija su hialurono r. kas puse metu visam veidui ir kaklui, uzpildo smulkesnes rauksleles ir aplamai veidas jaunesnis atrodo. Tik kainuoja tai nemazai ir daryti visa tai reikia pastoviai...
Vokams ir is viso veidui patempti cia kazkas rase termoliftinga GK Vilniuje daro, bet kainos tai nusisauti galima...
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 07, 14:13)
nuo pavargusio veido padeda stipresni rugstiniai pylingai (cheminiai irgi), nebrangu bet rizikinga. As pati vis darausi 30%-50% vaisiu rugsties pylingus, tai mano veidas sviezesnis atrodo. Nors jums turbut reiketu stipresnio pylingo...
Dar darau mezoterapija su hialurono r. kas puse metu visam veidui ir kaklui, uzpildo smulkesnes rauksleles ir aplamai veidas jaunesnis atrodo. Tik kainuoja tai nemazai ir daryti visa tai reikia pastoviai...
Vokams ir is viso veidui patempti cia kazkas rase termoliftinga GK Vilniuje daro, bet kainos tai nusisauti galima...

Smulkiu rauksliu neturiu, o su rugstiniais pylingais as jau prisizaidziau, nuo ju labai isploneja oda ir nuo to netenka elastingumo. O blogiausia tai,kad veidukas i apacia nuplauke, nusileido akiu kampuciai ir atrodai "visada pavarges" ir visa tai man atsitiko po visu rugstiniu proceduru, o gal tai sutapimas....... bet oda tai tikrai isplonejo
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2009 10 07, 15:22)
Smulkiu rauksliu neturiu, o su rugstiniais pylingais as jau prisizaidziau

jei ne paslaptis kiek lauko jus daretes rugstinius pylingus ir kokius?
as puse metu dariau pylingus bet ir injekcijas kad oda is vidaus palaikytu, tai dabar negaliu atsidziaugti, neatrodau zinoma 5 metais jaunesne, bet veidrodis nebegadina nuotaikos ir nesako man: sitoj vietoj atrodai kaip sudziuves obuolys, o cia is viso lygintuva imk ir lygink rauksleles... wink.gif
Atsakyti
paskaičiau merginų pasisakymus, kad nuo botoxo raumenys suglemba, norėčiau paklausti iš kur tokia info?
nes aš kalbėjau net su 2 medikais ir jie paneigė, kažkaip nenorėčiau tikėtis,kad visi leidžiaso botoxa,o po to jų veidai suglemba g.gif , kiek žinau ji leidžiasi,kad geriau atrodyti blush2.gif
Atsakyti