Įkraunama...
Įkraunama...

"Rimtesnės" priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 06, 13:54)
man atrodo labiausiai priklauso nuo to kam suleido ir kaip reaguoja oda. tenka bandyti kol surasi tau labiausiai tinkanti preparata ir daktara 4u.gif as pvz. botoksa pas tris daktarus leidausi... rezultatas pas visus skirtingas ir laikosi irgi skirtingai...  doh.gif

Aciu 4u.gif
O tai pas kuri geriausiai... ax.gif?

Beskaitant ivairia info man susidare nuomone, kad botoksas pigiau, bet trumpiau laikosi ir laikui begant sukelia tokius nepageidaujamus dalykus, kaip odos pasmukimas ir pan. Kaip suprantu, hialurono rugstis tokiu salutiniu poveikiu neturi, bet gal turi kitokiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 06 spalio 2009 - 13:26
QUOTE(Milmar @ 2009 10 06, 14:21)
Aciu 4u.gif
O tai pas kuri geriausiai... ax.gif?
Beskaitant ivairia info man susidare nuomone, kad botoksas pigiau, bet trumpiau laikosi ir laikui begant sukelia tokius nepageidaujamus dalykus, kaip odos pasmukimas ir pan. Kaip suprantu, hialurono rugstis tokiu salutiniu poveikiu neturi, bet gal turi kitokiu?

as ne Lietuvoje darausi...

akiu kampuciuose tik botoksas tinka, nors man dar ir mezoterapija su hialurono rugstimi ten leidzia (restylane vital).
Botokso privalumas tas kad suleido, isejai i gatve ir gali kur nori eiti niekas nieko nepastebes... Po hialurono injekcijos tik i masina ir namo, net jei kaip mezoterapija daro, vistiek veido nepaslepsi visi blink.gif gali prireikti kokiu 3-7 ir daugiau dienu kol pradesi zmoniskai atrodyti

Be to po hialurono rugsties injekcijos nereiketu leisti kitos firmos kol neissivaiksciojo nes gali buti nepageidaujama reakcija
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 06, 14:42)

akiu kampuciuose tik botoksas tinka, nors man dar ir mezoterapija su hialurono rugstimi ten leidzia (restylane vital).
Botokso privalumas tas kad suleido, isejai i gatve ir gali kur nori eiti niekas nieko nepastebes... Po hialurono injekcijos tik i masina ir namo, net jei kaip mezoterapija daro, vistiek veido nepaslepsi visi blink.gif gali prireikti kokiu 3-7 ir daugiau dienu kol pradesi zmoniskai atrodyti

Be to po hialurono rugsties injekcijos nereiketu leisti kitos firmos kol neissivaiksciojo nes gali buti nepageidaujama reakcija

Sveikos,
Gal kas leidosi haliurono injekcijas i skruostus? Ir kurios leidosi i nosies-burnos rauksle, ta rauksle isnyko ar vis tiek matosi? As galvoju,kad gal man blogai suleido, o gal as per daug noriu blush2.gif O gal reikia korekcijos, nebezinau.......................gal nueiti pas kita gydytoja konsultacijos.
O nuo botokso rauksles kaktoje isnyko, bet toks jausmas, kad kakta nusileido zemyn........
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2009 10 06, 15:12)
Ir  kurios leidosi i nosies-burnos rauksle, ta rauksle isnyko ar vis tiek matosi? As galvoju,kad gal man blogai suleido, o gal as per daug noriu blush2.gif

pas mane visai isnyko rauksle nes daktaras leido is karto viska, kiti siulo kad per du kartus suleisti. Buna kad ir zandas taip uzkrenta ir atrodo kaip rauksle... Bet linijos neturi buti matyti, ji turi atrodyti tartum "iskelta". Jei butu blogai suleide, butu salia rauksles iskilimas, o ne po ja..
"per daug nori" taip nebuna, turi gerai atrodyti ;-) man 0,8 ml uzteko, kitom 2ml ir dar korekcijai eina. Man daktare sake kad jei pradeti leistis kol dar nedaug reikia, tai veliau nebegiles rauksle, vis po truputi leis ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 06, 15:30)
pas mane visai isnyko rauksle nes daktaras leido is karto viska, kiti siulo kad per du kartus suleisti. Buna kad ir zandas taip uzkrenta ir atrodo kaip rauksle... Bet linijos neturi  buti matyti, ji turi atrodyti tartum "iskelta". Jei butu blogai suleide, butu salia rauksles iskilimas, o ne po ja..
"per daug nori" taip nebuna, turi gerai atrodyti ;-) man 0,8 ml uzteko, kitom 2ml ir dar korekcijai eina. Man daktare sake kad jei pradeti leistis kol dar nedaug reikia, tai veliau  nebegiles rauksle, vis po truputi leis ir viskas  ax.gif

Viskas aisku, man reikia darytis korekcija, nes man suleido 0,5ml ir tai dar truputi i virsutine lupa,todel ta rauksle tik apmazejo,bet neisnyko ir as pagalvojau,kad man injekcijos nebepadeda ir jau ruosiausi gultis po peiliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2009 10 06, 15:37)
Viskas aisku, man reikia darytis korekcija, nes man suleido 0,5ml ir tai dar truputi i virsutine lupa,todel ta rauksle tik apmazejo,bet neisnyko ir as pagalvojau,kad man injekcijos nebepadeda ir jau ruosiausi gultis po peiliais doh.gif

O daktaras rekomendavo mažiau susileisti? Juk jis turėjo žinot, kad tokio kiekio neužteks.
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2009 10 06, 15:37)

tai palinkesiu kad gerai pakoreguotu ir ilgai laikytusi 4u.gif

P.S. as buvau pasiruosusi su frakciniu lazeriu visa veida "pakoreguoti" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2009 09 29, 14:03)
Botoksas taip pat paralyzuoja raumenis, ir neleidzia jiems susitraukineti, nuo to jie atrofuojasi ir nuo to kakta smunka vis zemyn,ir ji reikia leistis kas puse metu, tai is dvieju blogybiu reikia pasirinkti viena g.gif O po sios operacijos bent jau efektas ilgesnis. Cia galite pasiziureti rezultatus  www.triplanfacelift.com

Ne tik kakta, bet ir akiu vokai leidziasi zemyn nuo botokso, kai jis isveikia verysad.gif doh.gif Man jau kai pirmakart suleido, tai iskart pasake gydytojas kad reikes veliau voku operacijos, nes ir taip nebuvo labai pakelti, bet kai panaudojau botoksa, tai isvis nusileido, tiksliau uzkrito akiu vokai unsure.gif Dar jauna, o jau voku operacijos reiketu kad veidas neatrodytu toks senstelejes doh.gif Kiek to botokso gali besileisti, va dabar nesileidziu ir vokai uzkrite. Net makiazas neatrodo graziai, tik issiryskina tas uzkritimas. Operacija beje 2000lt kainuotu, jau konsultavausi.
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 06, 14:42)

O kas veidui - istinsta, paraudonuoja ar dar kas?

As tai baisiai bijau to veido "nusileidimo". O tai cia viena diena yra pinigu, kita gali ir nebebuti... Jei po penkiu metu sakykim nebeturiu is ko 'susileisti", tai gal gausiu rezultata susileidus botokso, kad veido oda pasileist ir uz savo bendraamzes desimtmeciu senesne atrodysiu... Gal tokiu atveju patikimiau hialurona leistis? Mane praktiskai labiausiai neramina pykcio ir nosies-lupu rauksle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 06 spalio 2009 - 15:08
QUOTE(rasiuxxx @ 2009 10 06, 16:00)
Ne tik kakta, bet ir akiu vokai leidziasi zemyn nuo botokso, kai jis isveikia verysad.gif  doh.gif 

ne visiems nusileidzia mano draugei kiek neleido to botokso i kakta, veidas kaip buvo taip ir liko, nors gal cia nuo amziaus dar priklauso. jai dabar 33 ir kakta jos tartum aptempta ir voku jai kelti nereikia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Milmar @ 2009 10 06, 16:07)
O kas veidui - istinsta, paraudonuoja ar dar kas?

ten kur rauksle nosies-lupu pas mane buvo matyti durio vietos, po oda matesi mazdaug 6-7 mm plocio melyna linija - atrode tartum po oda melynas slangelis pravestas doh.gif kosmetika kaip nebandziau uzsimozoti nieko nepadejo verysad.gif

Bet pas visas skirtingai, pas drauge ne velnio nesimate kad jai suleido i rauksle... bet uztai greitai ir issivaiksciojo...
Atsakyti
[quote=simsimas2002,2009 10 06, 16:23]
ne visiems nusileidzia mano draugei kiek neleido to botokso i kakta, veidas kaip buvo taip ir liko, nors gal cia nuo amziaus dar priklauso. jai dabar 33 ir kakta jos tartum aptempta ir voku jai kelti nereikia schmoll.gif

Man irgi tiek pat kiek jusu draugei. Gal cia ir skirtingai. Suleidus dysporta, tai nebuna jokiu priekaistu, viskas graziai atrodo. Nors man daktaras sake kad leidzia pamaisyta su hialiuronu, bet tai man kazkaip idomiai- i akiu kampucius, i kakta ir ta vadinama tarpuakiu pykcio rauksle (kaip sakant visur kur reikia:)), kazkaip negirdejau kad maisytu ir ta, ir ta, ir leistu vienu svirkstu g.gif O i nosies lupu dar nebandziau, cia jau sake reikia kitokios injekcijos, bet nelieka finansu sitam reikalui doh.gif Beje, moku 700-800 uz suleidima i visas mano minetas vietas. Cia kazkur ziurinejau kainas, tai net 900 iseina uz ta pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuxxx: 06 spalio 2009 - 15:32
bijočiau po peiliu gultis, kol dar nesuėjo koks 50 metis.. doh.gif Jau geriau pasipildyti veida kaip imanoma ilgiau užpildais. O kakta nebūtinai nusmunka, man taip neatsitiko, nors ta dalyką (dysport berods vadinasi) jau seniai praktikuoju, ooo, kaip seniai.....
Atsakyti