[quote=Dina0409,2009 09 25, 13:01]
Labas,
Suleido gerai, nelygumu nebuvo, tik pirma diena matesi durio zymes. Dabar kai praejo daugiau laiko, atrodo kad ir odos bukle pagerejo, liko skaistesne(nes haliuronas skatina kologeno gamyba)Rauksle tikrai sumazejo, o kiek domejausi haliurono preparatais,tai Juvederm yra is naujesniu ir jo poveikis yra ilgesnis ir skatina kologeno gamyba. Kiek zinau Juvederm injekcijos yra su nuskausminimu ir be. As leidausi su nuskausminimu, nes dar truputi jo leidausi ir i virsutine lupa. Su nuskausminimu injekcijos kiekis yra mazesnis o,5ml, o be nuskausminimo o,8ml, tai jo daugiau uztektu ir kaina ta pati 700lt. Tai kai leisiuos kita karta, tai leisiuos ta be nuskausminimo, pakentesiu
...pagaliau pirmi komentarai apie Juvederm
gal veliau sulauksime ir realaus palyginimo...o be nuskausminimo tai nerizikuociau bandyti, nes esu super baile ir super jautri adatoms
ipusejus mano grozio procedurai su Teoseal kiss galvojau, kad man jau gana ir puse putlesnes virsutines lupos
norejau iseit po puses proceduros
Dabar pagalvojau, kad gal Juvederm maziau skauda
?? cia jau mane tikrai suintrigavo... tik baigsis preparato veikimas eisiu pas gyd.Norku klausinet apie Juvederm nes maciau internetiniam psl., kad su situo preparatu irgi dirba ir kaina ta pati kaip Teosyalio
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 09 25, 14:07)
nezinau kiek tas nuskausminimas padeda
bet jei nors kiek tai mokeciau uz ji, nes kai leido i nosies-burnos rauksle tai as is sedimos padeties i stovima perejau
todel i lupas net ir nebandau leistis
matau turime kazka bendro, as ir tik uz nuskausminamuosius
kam kankintis to skausmo ir taip gyvenime per akis...