Įkraunama...
Įkraunama...

"Rimtesnės" priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(Elina @ 2006 03 06, 17:52)
Ar yra forumiečių išbandžiusių tas injekcijas? Prašau pasisakyti. Galima į AZ smile.gif . Labai domina 4u.gif

na as isbandziau,tai neis ten kaip kauke nei ka ax.gif
i kakta,i tarpuragi ir i vistos kojeles 4u.gif
kad nepriprastu veidas dariaus karta i metus.tai jau yra 2 kartai.
cia truputi kliedesiu buvo,botuksa tik i sias vietas ,o ten tie uzpildai is a,... ir matrex ,ar kaip jis ten tai tokiom judancio raukslem ,kaip nuo nosies i lupos kampa.labai nepatogu,ten susidaro gumbeliaii,tai juos reikai ismasazuot,kad issivaiksciotu.ta rauksle uzpildytu,tai jausmas iitariu nekoks veide apciuop tokius gumbelius.
bet maciau rezultata,moterai virs 40.tai visur kai pavare visu rusiu,tai atrode labai jaunai
sito nebandziau,bet jei prireiks butinai bandysiu,jei nieko naujo neatras 4u.gif
ka cia dar,ai i kakta ,gal ir nelabai reikejo,labiau prie akiu,bet minusa tas,kad kai taip itempta,tai prisimerkt negali normaliai,tai truputi raukslejasi nuo vidinio akies kampo doh.gif
o pliusa,kia i kakta subede,tai antakius graziai iskele i virsu ,akys atsivere.
Ale ir prirasiau doh.gif
na,bet na pasliedak,taip sakant,kosmetologe naudoja kas pusmeti,tai jo,raumenys priprato,vis dazniau reikia tu skiepu,taip kad bandykit,bet ne daznai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Isabelle @ 2006 03 09, 07:20)
veidas buna kaip kauke......nekruta nei vienas raumuo........rauksliu nebesimato........is karto po proceduros veidas kelias dienas buna istynes........po to istynimas praeina....ir kaip minejau veidas atrodo kaip negyvas......aisku cia  jei botox prisleidi i daug vietu...ta prasme i kakta......prie akiu..... prie lupu ir t.t........laiko sesis menesius.......po sesiu menesiu veidas atsistato i pradine busena.....bet atrodys kad rauksliu dar daugiau padaugejo nei buvo.....

na nzn,neistines man tas veidas buvo,efektas po 72val,atsiranda tai vaikstai visai normaliai,tik paskui pajunti ,kad nesirauksliji,
jausmas aisku keistas,kad nejuda kakta,bet niekis.

o su lupom ,tai irgi buvo bajeris,vienai suleido kad putlios butu to m...kaip jis pamirasu,na cia ji jau minejom,tai kadangi jis turi savybe vaikscioti,tai lupytes nukeliavo i kita vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2006 03 09, 17:23)
o su lupom ,tai  irgi buvo bajeris,vienai suleido kad putlios butu to m...kaip jis pamirasu,na cia ji jau minejom,tai kadangi jis turi savybe vaikscioti,tai lupytes nukeliavo i kita vieta biggrin.gif

Rimtai??? Ar tu matei? Kaip tai atrodo? Bliamba, dabar galvoju į kokią vietą tos lūpus nukeliavo? g.gif Man galėtų į papus bigsmile.gif , nepykčiau
Jei rimtai, man reikia Matridex ( kuriuo gąsdinat), nes noriu išsinaikint asimetrinę ( vertikalią) raukšlę tarp nosies ir burnos.
Na, kad veidai atrodo ištinę ir visokie tokie nelabai tikiu, nes draugė mano kasmet atvaro į Klp susileisti tų botox į tarpuragį ir akių kampučius, yra patenkinta ( tik vat man tų injekcijų nereikia dar bigsmile.gif , tik- tai giliai, paveldėtai tongue.gif raukšlei). 18 dieną atvyksta Knėpienė į Klp, užsiregistravau, eisiu, vėliau jums parašysiu ( jei rašyt galėsiu blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 09 kovo 2006 - 17:46
QUOTE(Elina @ 2006 03 09, 17:45)
Rimtai??? Ar tu matei? Kaip tai atrodo? Bliamba, dabar galvoju į kokią vietą tos lūpus nukeliavo? g.gif  Man galėtų į papus bigsmile.gif , nepykčiau
Jei rimtai, man reikia Matridex ( kuriuo gąsdinat), nes noriu išsinaikint asimetrinę ( vertikalią) raukšlę tarp nosies ir burnos.
Na, kad veidai atrodo ištinę ir visokie tokie nelabai tikiu, nes draugė mano kasmet atvaro į Klp susileisti tų botox į tarpuragį ir akių kampučius, yra patenkinta ( tik vat man tų injekcijų nereikia dar bigsmile.gif , tik- tai giliai, paveldėtai tongue.gif  raukšlei). 18 dieną atvyksta Knėpienė į Klp, užsiregistravau, eisiu, vėliau jums parašysiu ( jei rašyt galėsiu blink.gif )

nu ne ten tik forma pakinta lupu nes kazkur uz lupu nukeliauja biggrin.gif
taip toli iki papu nenueis biggrin.gif
negasdinam,tik nieko kito tom raukslem near
laukaim rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2006 03 09, 19:31)
nu ne ten tik forma pakinta lupu nes kazkur uz lupu nukeliauja biggrin.gif
taip toli iki papu nenueis biggrin.gif
negasdinam,tik nieko kito tom raukslem near
laukaim rezultatu 4u.gif

yra yra. Man kaip tik Knėpienė ir patarė, kad vietoj Matridex ir kt. pan. injekcijų dabar daro hialurono rūgšties injekcijas. Jos nesusimeta į gumuliukus ir nenukeliauja į kitą vietą. Aš jau 4 mėn. kaip pasidariau, tai viskas tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2006 03 11, 11:36)
yra yra. Man kaip tik Knėpienė ir patarė, kad vietoj Matridex ir kt. pan. injekcijų dabar daro hialurono rūgšties injekcijas. Jos nesusimeta į gumuliukus ir nenukeliauja į kitą vietą. Aš jau 4 mėn. kaip pasidariau, tai viskas tvarkoj.

Sveika, parašyk man, prašau, į AZ apie tas hialurono rūgšties injencijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 03 12, 16:33)
Sveika, parašyk man, prašau, į AZ apie tas hialurono rūgšties injencijas 4u.gif

Tai gal parašysiu čia visoms - šitos injekcijos irgi pripildo raukšlę, ją pakelia ir ji tampa mažiau matoma. bet aišku nepasidaro taip, kad lyg niekur nieko ir nebuvę... reikia daryti 2 k. su laiko tarpu 4 savaitės (lyg tai taip). ir turėtų laikyt 9-12 mėn. kaina priklausomai kiek ten nori prisileist, aš mokėjau 250 už kiekvieną kartą. brangu aišku, bet kad labai norėjau. nes mano labai matosi raukšlės nuo nosies link lūpų. tik nereikia tikėtis,kad bus taip jau labai ištempta ir lygu lygu. ta raukšlė vistiek matosi, tik ji labiau pakelta ir mažiau įdubus.
Atsakyti
Nelabai as supratau tu kainu:vienos raso, kad viena kapsule (ar kaip ten reiktu pavadinti) kainuoja 1200, kitos - kad 600, trecios - kad 400+400 uz suleidima, cia - 250Lt. Suprantu, kad skirtinguose salonuose ir skirtingos injekcijos (botulinas, hialuronas ar dar kas) kazkiek skiriasi, bet gal ne tiek? O gal cia tiesiog per visos temos gyvavimo laika tiap atpigo tos injekcijos?
As noriu savo mamai tokia procedura padovanot, bet sunku isivaizduot jos reakcija - gal tik apsauks idiote ir atsisakys? unsure.gif
Tiesa, gal kas zinot tikslias visu galimu proceduru kainas? Butu labai pravartus koks nuos puslapiukas su kainynu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 15, 23:09)
Nelabai as supratau tu kainu:vienos raso, kad viena kapsule (ar kaip ten reiktu pavadinti) kainuoja 1200, kitos - kad 600, trecios - kad 400+400 uz suleidima, cia - 250Lt. Suprantu, kad skirtinguose salonuose ir skirtingos injekcijos (botulinas, hialuronas ar dar kas) kazkiek skiriasi, bet gal ne tiek? O gal cia tiesiog per visos temos gyvavimo laika tiap atpigo tos injekcijos?
As noriu savo mamai tokia procedura padovanot, bet sunku isivaizduot jos reakcija - gal tik apsauks idiote ir atsisakys? unsure.gif
Tiesa, gal kas zinot tikslias visu galimu proceduru kainas? Butu labai pravartus koks nuos puslapiukas su kainynu rolleyes.gif

jau tiksliai neprisimenu ir bijau sumeluot, bet atrodo, kad man leido vienu kartu po pusę ampulės, tai visa ampulė su suleidimu kainuoja 500 Lt. tik leido du kartus, nes taip sako, kad geriau laikosi.
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2006 03 16, 10:02)
jau tiksliai neprisimenu ir bijau sumeluot, bet atrodo, kad man leido vienu kartu po pusę ampulės, tai visa ampulė su suleidimu kainuoja 500 Lt. tik leido du kartus, nes taip sako, kad geriau laikosi.

O pries kiek laiko tai dareisi? Ir kur? ax.gif
Atsakyti
Pažadėjau papasakoti kaip sekėsi ir...pamiršau ką susileidau unsure.gif ( nu nuo sklerozės injekcijų nėr doh.gif doh.gif ) doh.gif . Bet ne Botox ir ne Matridex. Suleido į abi raukšles prie nosies ir išlygino randą prie lūpos wub.gif wub.gif wub.gif ( sakė, laikys apie 8 mėn., bet pažadėjo, kad niekas nesukris, raukšlės tikrai nepagilės ir t.t.). Blin, kaip sau patinku bigsmile.gif bigsmile.gif . Vyras sako, kad "atrodau ant 25 m blush2.gif ( iš veido, aišku blush2.gif ) blush2.gif bigsmile.gif "
Žodžiu, varau vėl prie veidrodžio wub.gif biggrin.gif
P.S tiesa, man labai skaudėjo unsure.gif verysad.gif
Tiesa, sumokėjau 500 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 18 kovo 2006 - 22:26
Jei leido botuliną, tai galėjo būti - "Dysport" biggrin.gif
Jei leido hialurono r. užpildą - "Restylane" ir "Matridex" (populiariausi), "Teosyal", "Perlane"...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 03 19, 13:34)
Jei leido hialurono r. užpildą - "Restylane" ir "Matridex" (populiariausi), "Teosyal",  "Perlane"...

Axa,hialuroną doh.gif doh.gif , nes kvite parašyta "...už Hialus. r. inj...."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 kovo 2006 - 19:31