Įkraunama...
Įkraunama...

"Rimtesnės" priemonės mūsų defektam šalinti

QUOTE(naujakė2005 @ 2009 05 08, 14:23)
man tas pats, eisiu i grozio akedemija kartot..dar noreciau lupyciu kontura pasidaryt, tik tas skausmas neispasakytas, nezinau kaip pasiryzti  g.gif
dar pasiskaiciau GK klinikos siulomas proceduras, tai susidomejau termoliftingu, gal kas daretes?

nezinau, kaip injekcijos, bet yra toks serumas mesolift - mezoterapija name. Tai visas vitaminu kokteilis, hialurono rugstis ieina - tiesiog super efektas. Keista net buvo, kad po jo nereikia jokio kremo, nors mano oda misri. Oda atsigauna, svieseja ir puikia atrodo. Drauges sake, kad atrodu visa laik pailsejus, nors dirbu nemazai smile.gif
Persiunciu failiuka, ten gerai parodyta, kaip atrode pries ir po, naudoju mesolift.
http://www.mesothera...n-rejuvenation/
CONCENTRÉ MÉSOLIFT
Toning radiance serum
Drawing inspiration from the dermatological technique of mesolift .(or facial mesotherapy), LIERAC Laboratories have developed CONCENTRÉ MÉSOLIFT – a nutritive and revitalizing serum containing a 15% concentration of a cocktail of vitamins, minerals and hyaluronic acid.
Results are visible and long-lasting: .the skin’s radiance, tonicity and hydration are boosted.
Cia viskas geriau aprasyta:)
http://www.lierac.co...ianceserum.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 spalio 2009 - 20:47
[

nezinau, kaip injekcijos, bet yra toks serumas mesolift - mezoterapija name. Tai visas vitaminu kokteilis, hialurono rugstis ieina - tiesiog super efektas. Keista net buvo, kad po jo nereikia jokio kremo, nors mano oda misri. Oda atsigauna, svieseja ir puikia atrodo. Drauges sake, kad atrodu visa laik pailsejus, nors dirbu nemazai
Persiunciu failiuka, ten gerai parodyta, kaip atrode pries ir po, naudoju mesolift.
http://www.mesothera...n-rejuvenation/
CONCENTRÉ MÉSOLIFT
Toning radiance serum
Drawing inspiration from the dermatological technique of mesolift .(or facial mesotherapy), LIERAC Laboratories have developed CONCENTRÉ MÉSOLIFT – a nutritive and revitalizing serum containing a 15% concentration of a cocktail of vitamins, minerals and hyaluronic acid.
Results are visible and long-lasting: .the skin’s radiance, tonicity and hydration are boosted.
Cia viskas geriau aprasyta:)
http://www.lierac.co...ianceserum.html
tongue.gif
[/quote]
ooooo, cia kazkas lb idomaus g.gif O kur gauti to serumo? kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(rasiuxxx @ 2009 09 07, 01:15)

ooooo, cia kazkas lb idomaus g.gif  O kur gauti to serumo? kiek kainuoja?

Cia radau :http://www.hqhair.com/code/products.asp?PageID=1635&SectionID=2313&FeaturedProduct=15209&pID=1

Gal dar kur kas aptiko? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

dar nelabai gaudausi plastines chirurgijos platybese, todel norejau paklausti - ar pirmosioms mimikos raukslems (aplink lupas) tinka tik injekcijos? Gal yra dar kokiu nors budu? Siaip isryskejo raukslyte vienoj pusej ir labai ji man nepatinka verysad.gif

Beje, dar karta norejau paklausti, nuo kokio amziaus pradejote naudotis plastines chirurgijos paslaugomis?

Atsakyti
jei jūs kalbat apie "nosies lūpų " raukslę, tai man atrodo,kad geriausia būtų naikinti injeksija, kad užpildytų ja tiesiog
Atsakyti
QUOTE(SkruzdeLux @ 2009 09 07, 21:21)
Sveikos,

dar nelabai gaudausi plastines chirurgijos platybese, todel norejau paklausti - ar pirmosioms mimikos raukslems (aplink lupas) tinka tik injekcijos? Gal yra dar kokiu nors budu? Siaip isryskejo raukslyte vienoj pusej ir labai ji man nepatinka  verysad.gif 

Beje, dar karta norejau paklausti, nuo kokio amziaus pradejote naudotis plastines chirurgijos paslaugomis?

Sveikute 4u.gif

kaip ir Magas manau, jog hialiurono rugsties injekcijos greiciausias ir paprasciausias variantas sioms raukslytems uzpildyti thumbup.gif
... galbut dar yra kokios savu nusiurbtu riebaliuku injekcijos mmm g.gif , bet tai turetu buti sudetingiau...
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 08 28, 01:48)
Pritariu  thumbup.gif  saunus, profesionalus gydytojas...as ir lankiausi pas si gydytoja...  kai pasibaigs mano Teosyal Kiss veikimas lupose ar rasiu kokia ikyria raukslyte, tuoj pat zygiuosiu pas gyd.M.Norku ...  yahoo.gif  yahoo.gif  good.gif

kas tas teosyal kiss? ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 09, 20:39)
kas tas teosyal kiss? ?  rolleyes.gif

Teosyal kiss tai hialiurono rugsties injekcija i lupas, kad atrodytu sexy putlios ir grazios mirksiukas.gif
Atsakyti
oi pas mane tai naturaliai jau per daug putlios bigsmile.gif O i raukslytes nuo sypsenos irgi hialiurona suleidzia ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 09 08, 18:18)
Sveikute  4u.gif

kaip ir Magas manau, jog hialiurono rugsties injekcijos greiciausias ir paprasciausias variantas sioms raukslytems uzpildyti  thumbup.gif
... galbut dar yra kokios savu nusiurbtu riebaliuku injekcijos mmm  g.gif , bet tai turetu buti sudetingiau...

Na injekcijos gal ir paprasciausias budas, bet kazkaip dar per jauna joms jauciuosi... ax.gif

O gal yra kokiu proceduru, kad bent kiek ta raukslele isblanktu ir kitos negiletu?
Atsakyti
Gal kas galėtumėte papasakoti apie apgamų šalinimą?
Atsakyti
QUOTE(cariel17 @ 2009 09 04, 17:44)
nezinau, kaip injekcijos, bet yra toks serumas mesolift - mezoterapija name. Tai visas vitaminu kokteilis, hialurono rugstis ieina - tiesiog super efektas. Keista net buvo, kad po jo nereikia jokio kremo, nors mano oda misri. Oda atsigauna, svieseja ir puikia atrodo. Drauges sake, kad atrodu visa laik pailsejus, nors dirbu nemazai smile.gif

deja jokia kosmetika negali pakeisti odos, tai viskas tiktai prieziura. Europoje yra istatymas pagal kuri priemones be daktaro recepto NEGALI ODOJE NIEKO PAKEISTI, o tik turi pavirsutiniska poveiki. Taigi tos moterys, kurios kaip dauguma, naudoja kokia nors priemone 3 menesius iseiles ir tikisi kad oda issilygins arba ja patemps - bus deja reklamos aukos verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(SkruzdeLux @ 2009 09 07, 21:21)

as pradejau nuo 32, nors jau nuo 31 reikejo...
kai man buvo 30 tai galvojau kad dar kokius 5-7 metus nereikes nieko daryti, bet rauksles atsirado labai greitai ir netiketai blink.gif
Atsakyti